No niestety
bo86bo coś forum podupadło i straszna nędza w tematach.
Ja na szybko opisze moje sugestie:
Arsenal - Southampton
Liczę na bramkowe przełamanie Kanonierów, którzy od 4 października w lidze nie strzelili dwóch bramek w jednym meczu, z kolei goście ostatnio regularnie strzelają, więc opierając się na intuicji przełamania Kanonierów i regularności Świętych over 2,5 wydaje się rozsądną opcją:
over 2,5 @1,80 Marathonbet 6/10
Stawianie na Kanonierów to ryzykowna ocja gdyż ostatnio grają średnio, poza tym bez Bellerina i Xhaki dziś. Poza bramkami ciekawie wygląda kwestia cornerów, których oba zespoły sporo nabijają, uważam że będzie to ciekawy, szybki, otwarty mecz więc teżidę w tym kierunku:
over 10,5 RR @ 1,74 Fortuna 6/10
Leicester- Everton
Tutaj również widzę bramki, Everton sporo strzela, ale i swoje traci, z kolei Lisy u siebie zawsze groźne, typowanie tego spotkania to trudna rzecz, więc nie wskażę zwycięzcy bo nie mam pomysłu. Pobieram za to opcję:
BTTS + over @ 1,88 Fortuna 6/10
Liverpool- Tottenham
Świetne widowisko zapowiada się na Anfield, gdzie The Reds podejmują Koguty. Moim zdaniem goście mają na tyle stabilną formę że nie powinni przegrać tego spotkania, cuda w tym sezonie wyczyniają Kane z Sonem, i prezentują się w obecnych rozgrywkach znacznie lepiej niż trio z Anfield. Liverpool pondto nie zgubił w lidze punktów u siebie od 7 kolejek, więc też gra nieco pod przerwanie serii, jednak głównym argumentem jest ostatnio świetna forma zespołu Jose Mourinho a także znaczące osłabienia gospodarzy: van Dijk, Jota, Milner, Gomez, Thiago, Shakiri. Zatem moje typy:
Tottenham lub remis@ 2,01 Fortuna 6/10
Tottenham wygra dowolna połowę @ 2,28 Fortuna 5/10