SKRA Bełchatów -
ZAKSA Kędzierzyn
Typ: 2 Kurs 1.64
;
1xbet
No i mamy przedświąteczny HIT (czy kit?) Plusligi czyli obecny mistrz vs vice mistrz.
Będzie rewanż za odebranie Mistrzostwa ligi? Moim zdaniem będzie i to srogi rewanż bo SKRA jest w dołku i przegrywają ostatnio dużo za dużo, takie wpadki jak z "Gieksą" czy Maaseik po 3-0 mówią samo za siebie ze coś jest nie tak.
W drużynie gospodarzy leży przede wszystkim przyjęcie a za tym idzie niska skuteczność w ataku, a Wlazły nie może wygrywać meczy za cały zespół...
Co do ZAKSY to jest to niewątpliwy faworyt i kurs wystawiony na to spotkanie jest
świątecznym prezentem; 12/12 wygrane w lidze i to nie są wygrane tylko ze średniakami czy dołem tabeli jak większość wygranych SKRY bo gdy mierzyli sie z czołówka to ich miażdżyli.
Pierwszy mecz przegrany ZAKSY w tym sezonie ale w Lidze Mistrzów który wskazywałem z Modeną we Włoszech 3-1, siatkarze z KK mimo przegranej zaskoczyli mnie pozytywnie w tym spotkaniu bo mało brakowało i doprowadziliby do 5 seta; Szczególnie z dobrej strony pokazuje sie Kaczmarek który złapał dobrą formę, Sam Deroo jest w mega formie do tego na środku szaleje Bieniek a i Wiśnie trzeba pochwalić... Zatorski klasa sama w sobie , Śliwka raz mecz kapitalny raz średni ale swoje doklada... Toniuttiego przedstawiać nie trzeba ????
Podsumowanie: Ciężko jest mi znaleźć słaby punkt obecnego lidera tabeli a SKRA jest pod formą i raczej to nie jest dobry przeciwnik na przełamanie. Tak jak wspominałem kurs to value i chętnie go pobieram za 5k - do wygrania 8+.
Edit:
Zdrowych i wesołych! :bell::meet: