według mnie tez będzie 3-0, a co do olsztyna super kurs na 3-0 ponad 2 kursSkra dzisiaj bez Wlazłego(raczej na pewno), Piechocki raczej też nie zagra(chyba ,że na blokadzie) no i przede wszystkim bez Milada dzisiaj. Z drugiej strony Bielsko przyjedzie prosto na mecz. Skra ostatnio przeżywa trochę ciężkie chwile z Novosibirska wrócili wczoraj dzisiaj z marszu mają do rozegrania spotkanie i sa osłabieni. Gdyby to była lepsza ekipa niż Bielsko to na pewno Skra by miała problemu ale tutaj mimo trudności mogą sobie poradzić 3-0
Moim zdaniem granie na 3-0 dla Olsztyna to błąd. Katowice to drużyna która na wyjazdach gra lepiej jak u siebie. Olsztyn to nie jest drużyna na wygrywanie meczów po 3-0.według mnie tez będzie 3-0, a co do olsztyna super kurs na 3-0 ponad 2 kurs
jak nie wiesz to sie lepiej nie udzielaj...albo poszukaj informacji.To są tylko twoje spekulacje... jak masz prawdziwe informacje to pisz, a nie przypuszczenia. Bo ja równie dobrze mogę napisać, że dziś Bełchatów wyjdzie drugim składem...
Nie zagra, poza nim nie ma Ebadipoura i Piechockiego.Pytanie czy Wlazly zagra? Jeśli tak to handi na Bełchatów do gry
Skra dużo bardziej obecnie uzależniona jest od Lisinaca.Skra cieńka jak siki nietoperza, druzyna uzalezniona od Wlazłego. Nie ma go i grają jak równy z równym z najgorsza drużyną w lidze.. osłabioną drużyną w dodatku ????
Skra - Bielsko
Bielsko +17.5 pkt
1.73
Czarni - Bydgoszcz
Bydgoszcz +2,5 seta
1,57
Dubel 2.72
Skra niedawno wróciła z Rosji, nie zagra dzisiaj Wlazły i prawdopodobnie kilku innych. Zawodnicy już napewno myslami są przy świętach, po meczu wracaja do rodzin. Trener Bielska liczy na zlekceważnie jego drużyny. Maja dzisiaj szanse coś ugrać. Skra ma to obowiązek wygrać, ale ze zmiennikami nie sądze by tu był pogrom.
Czarni dzisiaj bez Fornala i Filipa, jak dlamnie to wielka strata tej drużyny. Żaliński bedzie musiał sam ich pociągnąć do wygranej. Radom to nie jest drużyna, w której takie braki nie beda odczuwane. Bydgoszcz ma szanse cos ugrać i myslę, że ugranie tu seta nie bedzie problemem przy takich brakach w Radomiu. Pozatym Czarni to nie jest, żaden hegemon tej ligi by wygrac wszystko po 3-0 i to z brakami w składzie.
dzieki Pablo, dobrze ze cie posłuchałem dałem na over 3.5 setaMoim zdaniem granie na 3-0 dla Olsztyna to błąd. Katowice to drużyna która na wyjazdach gra lepiej jak u siebie. Olsztyn to nie jest drużyna na wygrywanie meczów po 3-0.
Troszeczkę statystyk Katowic z meczów wyjazdowych:
- w tym sezonie na 9 wyjazdów tylko jeden! mecz przegrany do zera ze Skrą, gdzie tam sety były na styku
- w tym i w poprzednim sezonie tylko w czterech! meczach wyjazdowych na 24 Katowice przegrały do zera (2x Skra, ZAKSA, Warszawa). Kręgosłup tej drużyny dość podobny więc staty z dwóch sezonów jak najbardziej można połączyć w całość.
Zatem moim zdaniem:
Katowice +2,5seta @1,60
lub nawet Katowice +1,5seta @3,00 dla ryzykantów z dużym budżetem na zaklady
zagralem inaczej ale też kasa, trzeba myślec o jutrzejszych meczach , bo są ciekawe ????a czemu nie grales Bydgoszcz +15.5 pkt jak Pablo ? mi dubelek siadl z +2,5 seta.
Święta raz jako czynnik rozluźniający, innym razem jako motywujący. Zależy jak typujemy.Rzeszów - Będzin
Będzin + 19,5 pkt kurs 1.60
Rzeszowianie, tak jak Skra wczoraj mogą podejść dzisiaj mocno na luzie do tego spotkania i wygrac go najmniejszym nakładem siły. Jest sobota, jutro wigilia myślę, że zawodnicy myslami mogą być już gdzie indziej.
Zawiercie - Kielce
Zawiercie -13,5 pkt kurs 1.66
Jak wiadomo mamy okres świąteczny, myślę że Zawiercie bedzię chciało wygrac to spotkanie i to przekonująco i mieć udane święta.
Prawda w oczy kole i to jest typowe zachowanie "polaczka"... zresztą z Tobą nie ma sensu pisać, a tylko ignore do kolekcji, bo w wymądrzaniu to pierwszy, a przyznać się do błędu ostatni.No tak typowy polaczek ktory sam nic od siebie nie napisze tylko hejtuje ????