Popieram Wadysław II Jagiełło typ na under 2,5 w meczu Caen - Nice
Ja natomiast pójdę jeszcze dalej w ten mecz próbując wytypować rezultat spotkania.
Nicea w ostatnim meczu z Dijon naprawdę stworzyła sobie dużo okazji do strzelenia gola, ale bramka padła po rzucie karnym wykorzystał go M.Balotelli który nie zagra w niedzielnym spotkaniu. Caen natomiast przegrał 5:0 z Marsylią, chociaż uważam że te 2 pierwsze gole to był trochę przypadek ale później już poszło, nie zamierzam usprawiedliwiać drużyny z Normandii. Caen jak poprzednim wspomniał gra bardzo zachowawczo w 12 meczach 8 strzelonych i 13 straconych goli, mimo tego z 18 punktami są na 7 miejscu. Nicea po serii 6 meczy przegranych meczy pod rząd we wszystkich rozgrywkach przełamała się ostatnio z Dijon 1-0, myślę że gdyby grali z jakąś drużyną z dołu tabeli może i udałby im się pójść za ciosem, ale Caen u siebie łatwo skóry nie oddaje zwłaszcza gdy w Nicei nie zagra najlepszy strzelec Balotelli (8, 6g). Do składu natomiast wracają podstawowy bramkarz Nicei Cardinale (10,0 ), Marlon i Mika Serri (6,1g), W Drużynie Caen wypadł ze składu podstawowy obrońca Frederic Guilbert (12) ale wraca za to z kontuzji również bardzo dobry obrońca Alexander Djiku (5, 0) i wszystko wróci do normy gra na 0 z tyłu a może się uda wbić coś w czasie meczu. Caen jako jedyna drużyna w
Ligue 1 w tym sezonie jeszcze bez remisu, Nicea jeszcze nie zremisowała na wyjeździe.
H2H między tymi drużynami Caen 3 zwycięstwa 6 remisów i Nicea 3 zwycięstwa, więc bardzo zbliżone statsy, jeśli ktoś ma jutro wygrać to minimalnie większe szanse daje Caen, ale ten mecz to typowy remis i ja bardzo chętnie w to wchodzę.
Caen - Nice
19.11.2017 15:00
Typ:
remis @ 3,20 fortuna 5/10
oraz
under 2,5 @ 1,65 fortuna 8/10
Co do pozostałych niedzielnych meczy, Lyon powinien sobie poradzić u siebie z Montpellier, ale kurs jest niski można tu spróbować zagrać over 2,5 po kursie 2,23 w
fortunie na gole Lyonu, w sumie dawno Montpellier nikt nie wbił 3 goli a Lyon w tym sezonie ma patent na bramkarzy przeciwników.
Bordeaux - Marsylia kolejny remis? jak ktoś chce grać na OM niech pamięta że w Bordeaux nigdy jeszcze nie wygrali, mimo że jeśli chodzi o formę to obie drużyny są na przeciwnych biegunach. Ja odpuszczam