>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13. kolejka La Liga [25/11-28/11/2016]

Status
Zamknięty.
S 277

stepinski

Użytkownik
Czyli analizy na kurs poniżej 1.50 to po prostu lepszy musi wygrać...
Po pierwszej połowie to ten lepszy chyba nie wyszedł dobrze na boisko...

Nie widzicie że granie na Barcelonę się nie opłaca? Bukmacher cały czas zaniża kurs a Wy dalej swoje muszą bo to duma katolonii no sory ale to nie jest poważne typowanie jakbym ja miał tak stawiać pieniądze to naprawdę dałbym sobie spokój...
Mój sposób jest lepszy czasem wtapiam ale na dłuższą metę to daje zarobic a granie na czysty win Barcy nie.

Może Barcelona w 2 połowie dociśnie ale to i tak za mał9 jak na kurs 1.50...
Jeśli chodzi o mnie to pierwszy raz zagrałem w tym sezonie Barcelonę. Wydawało mi się że dzisiaj jest optymalny moment na przełamanie, a kurs 1,5 jest dla mnie ok. Teraz jak piszę jest 1-1 wiec może jeszcze to Barca wyciągnie ale prawda jest taka ze popełniłem błąd grając na nich i przyznaje się do tego. Real Sociedad jest zdecydowanie lepszą drużyną dzisiaj, Barca bezradna

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Jak zwykle płacz po meczach Barcelony. Panowie to nie jest wina piłkarzy, że sędzia tego gola nie uznał. Pretensje trzeba mieć do sędziów, a Ci najlepsi w europie nie są.
Sociedad zdecydowanie lepszy, gdzie zasługiwał na 3 pkt i tyle w temacie. Skończyło się jak skończyło i wynik poszedł w świat.
20:45 Las Palmas - Athletic
Typ: BTS
Kurs: 1.75
buk: unibet
Wynik: 3:1 ✅
W ostatniej kolejce drużyna z Grana Canarii przegrała w ostatniej kolejce z Betisem na wyjeździe 0:2, choć była zespołem, która prezentuje się lepiej. Jednak był to taki zimny prysznic na głowy gospodarzy, który w tym sezonie spisują się dość nieźle. Gospodarze po świetnym początku sezonu trochę spuścili z tonu, jednak jak na zespół, który raczej walczy tu o środek tabeli wygląda to dalej przyzwoicie. Dwie bramki w ostatnich czterech spotkaniach ligowych strzelił Kevin Prince Boateng, który jest jak dotąd najskuteczniejszym graczem drużyny. Las Palmas to jedna z trzech drużyn, która dotąd nie przegrała żadnego spotkania na swoim stadionie, zespół z Grana Canarii trzy spotkania wygrał, a trzy zremisował, dlatego nie zdziwię się jak dziś urwie kolejne punkty zespołowi wyżej notowanemu. Athletic to zespół, który nie najlepiej sobie radzi na wyjazdach. Martwi mnie to, że Athletic na wyjazdach nie strzela wiele bramek, jednak mimo tego decyduje się na BTS w tym spotkaniu.

jessi 1,6K

jessi

Użytkownik
Las Palmas - Athletic
Las Palmas over 4,5 RR 1,61✅
over 10,5 RR 2,5⛔
bet365
Bet oparty głownie na statystykach, Las Palmas u siebie linię 4,5 pokrywało w 4 na 6 meczy (nie pokryli jej w meczu z Realem oraz Malagą). Z kolei drużyny będące gospodarzem przeciwko Athletic pokrywali linię w 5 na 6 meczy, robiąc odpowiednio 2,7,6,7,6,5 (linii nie pokrył jedynie Gijon). Dodatkowo liczę, że Las Palmas od początku mocno zaatakuje i tym samym wykręci te kilka rożnych, prawdopodobne jest również że i Athletic coś ustrzeli (może nawet jako pierwszy), co jeszcze bardziej napędzi gospodarzy do ataku. Z racji, że zapowiada się wyrównany mecz atakuję również linię 10,5 na rożne w całym meczu, po apetycznym kursie 2,5. Tutaj gram na przekór statystykom :cool:, Bilbao grając na wyjeździe pokrywało linie (10,5) tylko raz na 6 meczy.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pretensje trzeba mieć do sędziów, a Ci najlepsi w europie nie są.
A gdzie są? W Ameryce południowej, gdzie czasami przez tydzień ciężko uwierzyć w to co jeden z drugim gwizdali? Może w Afryce czy USA?
Europa to ścisły top. Problem w tym, że dzisiejsza piłka jest bardzo szybka, a mecze są pod niewyobrażalną presją.
Rozwiązania na ten moment nijak nie widać. Trzeba przy tym wszystkim pamiętać, że piłka rządzi się swoimi prawami. I nikt nie zabije emocji kosztem powtórek.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
A czy nie może sędzia jakiś techniczny szepnąć na ucho przy jakiejś kontrowersji czy było tak czy tak przecież co to za problem w dzisiejszych czasach 3 ludzi przed komputerami posadzić to jest 15 sekund i można wywnioskować sędzia przecież może zmienić decyzję co się zdarzyło powtórki w dzisiejszych czasach nie musza naprawde trwać jak w NBA ale tego nie zrobią wiecie dlaczego?
Zastanówcie się dobrzr
Co Wam będę rebusy od poniedziałku robił.
BO TAK MOGĄ WPŁYWAĆ NA WYNIK MECZU
W NBA mogą oglądać bo tam 2 wte czy wewte to żadna różnica w decydujących momentach i tak wtedy powtórek nie robią.
To jest wszystko pic na wodę fotomontaż
Aha i wpływanie na wynik to nie chodzi żeby Barcelone zatopić.
Tu chodzi aby grający potopili na tym konkretnym meczu.
Z Malagą miał być remis to był Sociedad wygrać nie mógł bo zapewne na live tyle przyłożone było Sociedad DNB że te zwroty musiały być.
To jest wszystko pod konkretny mecz tego do końca nie przewidzisz

tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
Już jakoś niedawno ten temat był także wałkowany. To co my wiemy, co uda się dostrzec, czego ewentualnie domyśleć to wierzchołek góry lodowej. Piłka nożna to religia i biznes - nic więcej. Kto myśli inaczej ten jest nieroztropny, nierozsądny, buja w obłokach. To nie żadne teorie spiskowe. Bukmacherka polega na tym aby przewidzieć dane zdarzenie - i chodzi o matactwa także. (A i na drugim biegunie w mojej opinii to również sztuka opanowywania pokus i emocji)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom