>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13. kolejka La Liga [25/11-28/11/2016]

Status
Zamknięty.
D 18

dyzio23pol

Użytkownik
Zwróćcie uwage jak bukmacherzy przeczuwają wtope Villarrealu u siebie bo za dobrze im idzie co do ich jakości gry i potencjału.Już w poprzednim meczu u siebie przed porażką z Bilbao Villarreal grał u siebie z Betisem i kursy były wystawione z szablonu na ich zwycięstwo na 66 % czyli 1.50 tak samo teraz z Alaves kiedy to kursy powinny wynosić za równo z Betisem jak i teraz około 1.30 - 1.35 i rzeczywiście coś w tym jest bo Villarreal teoretycznie powinien złapać zadyszke i to również teretycznie powinno nastąpić prędzej niż dalsza dobra passa.W poprzednim meczu na wyjeżdzie z Bilbao kurs też nie rozpieszczał na zwycięstwo Basków odrobine zaczął wzrastać im było bliżej meczu a również &quot;powinien&quot; być ciut wyższy niż wystawa przez buków.Zatem logika mówi nie grać tego meczu albo szukać zakładów bardziej w strone Alaves
To na Celte też nie warto grać ?

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Spotkanie: Eibar SC - Real Betis
Typ: 1
Kurs: 1.95
Bukmacher: Bet365
Analiza:
W pierwszym meczu 13.kolejki Primera Division na Estadio Municipal de Ipurua ósmy zespół w tabeli Eibar podejmie dziś trzynasty Real Betis. Obie ekipy wydaje się wyjdą na ten mecz w najmocniejszych składach, dlatego zapowiada się to ciekawe spotkanie. Kto w nim jest faworytem? Moim skromnym zdaniem do aktualnie wyżej klasyfikowana ekipa Eibar.
Przede wszystkim warto odnotować, że Eibar u siebie ma naprawdę niezłe statystyki meczów domowych - 4 zwycięstwa, remis i porażka. Zremisowali z Sevillą oraz przegrali z Osasuną. Jeśli chodzi o zwycięstwa to na swoim rozkładzie mają już Valencię, Real Sociedad, Villarreal i Celtę Vigo. Zwycięstwa nad takimi zespołami musi budzić uznanie stąd też uważam, że również dziś mogą sobie poradzić z drużyną przyjezdną. Real Betis bowiem na wyjazdach jak na razie nie ma jakiś wybitych osiągnąć - 2 zwycięstwa i 4 porażki. Zwyciężyli spotkania z Valencią oraz Osasuną, natomiast porażki zanotowali z Barceloną, Villarreal, Sevillą i Realem Sociedad. Widać więc, że atut własnego boiska może być tutaj kluczowy, bowiem Eibar czuje się u siebie bardzo dobrze natomiast Betis w delegacjach jak na razie nie zachwyca.
Ponadto w poprzednim sezonie Eibar co prawda zremisował 1-1 u siebie, jednak wcześniej w rundzie jesiennej potrafił rozbić Betis 4-0. Wtedy Eibar zdecydowanie nie wytrzymał trudów sezonu Primera Division, jednak jesień miał całkiem udaną. Obecnie (na ten moment) wygląda to podobnie i kto wie, może również w pierwszym meczu to Eibar okaże się zdecydowanie mocniejsze.

Otrzymane punkty reputacji: +1
tentyptakma 98

tentyptakma

Użytkownik
SEVILLA - VALENCIA
Grzech aż nie zagrać zwycięstwa gospodarzy po kursie 1,73. Dlaczego? Sportowa złość po kuriozalnej porażce z nic niegrającym Juventusem w Lidze Mistrzów! Valencia męczy się z Granadą u siebie, myślę, że nie mają za dużo argumentów aby wyrwać choćby punkt na Estadio Pizjuan. Gospodarze w zasadzie 3 porażki z rzędu u siebie jeśli mamy liczyć towarzyski event z Boca. I z Barcą i z Juve Sevilla przegrywała mecz mając prowadzenie 1-0. Uważam, iż tym razem nie ma na to szans.

SEVILLA WYGRA 1,72

SEVILLA POW. 1,5 GOLA 1,61
SEVILLA (-1,5) 2,75
EDIT:Zakład zamknięty w 70&#39; przy stanie 1-1, bo Sevilla to nie ta Sevilla z wcześniejszych meczów na Pizjuan. (do tej pory bez celnego strzału wow!)
EDIT: Ahaha i strzelają haha, bywa. 1 celny strzał i dwie bramki ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
⚽ Sevilla - Valencia
Sevilla ::: 1,78 ::: 1/3 Pinek ✅
U gości można by rzec, że panuje typowy &quot;smuteczek&quot;. Jednak forma nietoperzy to są akcje typowej bessy, ale nie tylko w tym sezonie, bo już w poprzednich latach można było zauważyć spadek jakości gry.
Valencia okupuje 16 miejsce w tabeli, co jak na taki klub jest to wynik nie oszukujmy się, ale beznadziejny. Kiedyś byli bardzo mocni na własnym obiekcie, a gorzej grało im się na wyjazdach - w tym sezonie grają źle na dwóch frontach.
Ciekawostką na pewno jest fakt, że &quot;nietoperze&quot; ostatni raz wygrali na Pizjuan w 2004 roku, za kadencji Beniteza, więc od tego czasu minęło dobre 12 lat!
Sevilla to 3 ekipa LaLiga, są mocni w tym roku, choć w ostatnim czasie nie powiodło im się, bo przegrali z Barceloną u siebie 1:2 i z Juventusem 1:3 z okazji rozgrywek LM, ale od &#39;36 minuty mistrzowie Serie A grali w przewadze 1 zawodnika, a dwie bramki padły w końcówce meczu. Teraz najwyższy czas zaspokoić swoich kibiców pewną wygraną.
Wynik: 2:1

Otrzymane punkty reputacji: +3
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:15 Real Madryt - Gijon
Typ: Real -2.75 gola
Kurs: 1.73
buk: unibet
Wynik: 2:1 ⛔

Real Madryt w sobotni wieczór zagra przynajmniej o utrzymanie przewagi nad Barceloną przed Gran Derby, a kto wie, czy nie o jej powiększenie. Nikt chyba nie przewiduje tutaj, że Królewscy mieli by zgubić jakieś punkty, tylko można sobie zadać pytanie iloma bramkami wygrają?. Nastroje w klubie po wygranych derbach i wygranym spotkaniu w LM zapewne panują. Teraz jednak trzeba potwierdzić swoją formę i wygrać dzisiejsze spotkanie. W składzie zabraknie Kroosa, Moraty i Bale. Jednak Zidane ma kim zastąpić tych dwóch panów i oto niema się co martwić. W ostatnim spotkaniu obu drużyn Real wygrał na SB 5:1 i dziś spodziewam się podobnego wyniku. Sporting nie wygrał od dziewięciu spotkań ligowych, i raczej w tym zespole niema żadnego optymizmu, że dziś wywiozą jakiekolwiek punkty.
Przewidywane składy:
Real: Navas - Marcelo, Ramos, Pepe, Danilo - Kovacic, Modric - Ronaldo, Isco, Vazquez - Benzema
Sporting: Cuellar - Lillo, Amorebieta, Mere, Canella - Carmona, Cases, Alvarez, Lopez - Viguera, Cop
Nie zagrają:
Real: Bale, Morata, Kroos, Coentrao, Varane (urazy)
Sporting: Ndi (uraz), Burgui (nie może zagrać przeciwko Realowi)
20:30 Sevilla - Valencia
Typ: powyżej 6.5 żółtej kartki
Kurs: 1.77
Wynik: 1 ⛔

Spotkanie gdzie wybieram żółte kartki. Obie drużyny słyną z tego, że są walczakami na boisku i nie przebierają w faulach jeśli zachodzi taka potrzeba. Dziś spodziewam się kolejnego ostrego spotkania. Valencia jest daleko od swojej najlepszej formy i dzisiejsza strata gola może doprowadzić do tego, że kilku zawodnikom emocje puszczą i zamiast gry zobaczymy brzydki mecz. Piłkarze Sevilli zapewne odpowiedzą tym samym jeśli zajdzie taka potrzeba. Dlatego tak jak wspomniałem, spodziewam się dużo walki, emocji, a sędzia tego spotkania będzie miał ręce pełne roboty.
Myślałem jeszcze o wygranej Malagi. Jednak gdy popatrzałem absencje jakie są w tym zespole to zrezygnowałem z tego Typu.

dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Ja osobiście chciałem tylko napisać że Barca nie wygrała na Anoeta od 7 lat. Niby każda passa kiedyś się kończy ale myślę że to ważna informacja. Widze sporo bramek w meczu Realu z Gijon. Real nie prezentuje niesamowicie dobrej formy, kontuzje też nie opuszczają ekipy Zizou spora szansa na BTTS w tym meczu.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Sevilla-Valencia: Czerwona kartka w meczu @ 2,80 Betsafe
Kurs nie jest wysoki, ale trudno się dziwić, wszak spotykają się ekipy, które w swoim h2h na Ramon Sanchez Pizjuan historie mają mega czerwoną. Żeby przypomnieć sześć ostatnich pojedynków w Sewilli i czerwone kartki w tym czasie:
2010/11 - Topal(VCF)
2011/12 - Trochowski i Escude - Aduriz(VCF)
2012/13 - Jonas(VCF)
2013/14 - Czeryszew - Ricardo Costa(VCF)
2014/15 - De Paul(VCF)
2015/16 - Cancelo i Fuego(VCF)
Za każdym razem Valencia i dwa razy Sevilla, w tym jeden dubel. Trzeba przyznać, że pod względem kartek nie ma nudy. Mecz poprowadzi Carlos del Cerro Grande, który sędziował 6 spotkań w tym sezonie i w 4 z nich pokazał czerwoną kartkę - dwa razy po dwie sztuki.
Jeśli chodzi o ekipy, to Sevilla w tym sezonie 3 czerwone kartki we wszystkich rozgrywkach - jedna ligowa, a Valencia również w lidze jedną sztukę.
Dla mnie koniecznie trzeba spróbować tego zakładu, bo widać, że historia i sędzia przemawiają za czerwienią dzisiaj, a atmosfera w meczach między tymi ekipami zawsze jest gorąca i muszę przyznać, że pod tym względem jest to chyba jeden z moich ulubionych meczów w Hiszpanii.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Sociedad+1
Pinnacle
2.000
✅ ✅
U gospodarzy z ważniejszych graczy zabraknie jedynie Pardo.Barcelona kolejny raz bez Iniesty gdzie linia pomocy wygląda po prostu średnio.
Należy pamiętać kiedy ostatni raz Barcelona pokonała rywala na jego stadionie a tego to górale nie pamiętają.
Czy zmieni się to dzisiaj? Jakoś nie widzę tego wyraźnie a kursy od początku śmierdziały.Teraz poszły w górę na Barcę bo nikt normalny nie przyładuje za poważną kasę handicapu na nich na Anoeta.
Powinno być dobrze a mecz będzie ciekawy.

ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
20:45 Real Sociedad - Barcelona
Typ: BTS
Kurs: 1.63
Wynik: 1:1 ✅

Typ: 1 DNB
Kurs: 4.75
Wynik: 1:1 zwrot

Typ: 1X
Kurs: 2.60
Wynik: 1:1 ✅
Typ: rzuty rożne gości powyżej 5.5
Kurs: 2.00
Wynik: 6 ✅

Real Sociedad znakomicie rozpoczął sezon i zajmuje piąte miejsce w tabeli La Ligi z 22 punktami na koncie. Baskijski zespół sukces zawdzięcza w dużej mierze świetnej postawie na Anoeta, gdzie udało mu się zdobyć 13 z 18 punktów. Real Sociedad wygrał min. u siebie z Atletico. Gospodarze naprawdę wyglądają solidnie jako drużyna, która jest poukładana w każdej formacji i przy tak dobrze zorganizowanej grze mogą stawić czoła wszystkim. Jako fan Barcelony obawiam się tego spotkania, i tym bardziej tego, że Real przed Gran Derbi może mieć przewagę siedmiu punktów. Estadio Anoeta to dla Barcelony trudny teren, Katalończycy nie wygrali tu od 2007 roku, a w ostatnich czterech spotkaniach przegrywali aż cztery razy. Teraz pozostaje pytanie czy goście są w tak dobrej formie, że dziś w końcu wygrają?. Ciężko powiedzieć, w meczu z Malagą było bicie głową w mur. Mecz z Celtikiem był bardzo ważny żeby odnieść zwycięstwo i się udało za sprawą Messiego, który jest zaangażowany w grę w każdej formacji. Dziś Barcelona musi stanąć na wyżyny żeby odnieść zwycięstwo, ale ja idę w strony gospodarzy, którzy według mnie sprawią kolejną sensację. Na pewno Sociedad strzeli gola, podobnie jak Barca, dlatego też wybieram BTS. Rzuty rożne Barcelony będą nabijane gdy mecz nie będzie szedł po ich myśli, a odkąd Enrqiue przejął zespół to goście tych rożnych nabijają znacznie więcej. Zwycięstwo Sociedad zostawiam na koniec, bo ten zespół jest w stanie sprawić kolejną niespodziankę na Anoeta, tym bardziej, że ten zespół w ostatnim czasie jest w formie. Przed nami świetnie zapowiadające się widowisko i oby też takie było!
Przewidywane składy:
Sociedad: Rulli - Yuri, Martinez, Navas, Martinez - Zurutuza, Illarramendi, Xabi Prieto - Oyarzabal, Jose, Vela
Barcelona: ter Stegen - Roberto, Mascherano, Pique, Alba - Rakitić, Busquets, Suarez - Messi, Luis Suarez, Neymar
wszystko zgodnie z planem.

sowicjusz 68

sowicjusz

Użytkownik
Real Sociedad - Barcelona // drużyna gości- corners over 5,5
@ 2,00 Unibet ✅✅✅

dzisiejszego wieczoru ekipa z katalonii mierzyć się będzie w meczu wyjazdowym z dobrze spisującym się w ostatnim czasie Realem Sociedad.
Drużyna biało- niebieskich dzięki wysokiej dyspozycji, szczególnie w meczach domowych, gdzie odnieśli w tym sezonie już 4 zwycięstwa plasuje się na 5 miejscu w tabeli La Liga.
Jak widać poziom reprezentowany przez Basków jest wysoki i powala na hipotetyczne założenie, że Barcelona aby zwyciężyć, bądź odwrócić niekorzystny wynik będzie musiała stwarzać kolejne sytuację bramkowe.
Siłą rzeczy przy tak dużym potencjale ofensywnym katalończyków takowe będą miały miesce, a solidna obrona Realu zrobi wszystko, by Geronimo Rulli nie musiał wyciągać piłki z siatki.
Stwarza to duże prawdopodobieństwo na pokrycie linii, która wcale nie jest taka wysoka, biorąc pod uwagę ilość rożnych nabijanych przez Barcelonę.

S 277

stepinski

Użytkownik
Real Sociedad - Barcelona typ: Barcelona kurs: 1,50 forbet ⛔ kompletnie nietrafione przewidywania ????

Sporo osób już się wypowiedziało na temat tego meczu, ale nikt nie gra w stronę Barcelony. Oczywiście na papierze ciężki mecz się zapowiada dla Dumy Katalonii. 5 drużyna ligi hiszpańskiej gra z 3. Historia spotkań na stadionie w San Sebastian nie jest korzystna dla piłkarzy Enrique. Moim zdaniem dzisiaj nie będzie miało to żadnego znaczenia. Barcelona musi dzisiaj wygrać jeśli chce zachować odpowiedni dystans do Realu Madryt. Poprzedni mecz ligowy Barca zremisowała i uważam to również za dobry znak ponieważ 2 razy pod rząd nie powinni stracić punkty. W porównaniu do zeszłego tygodnia wraca Messi i Suarez do składu a jak wielka jest to siła ofensywna tego zespołu to nie trzeba nikomu mówić. Powodzenia

Są 3 powody dla których Barcelona dzisiaj wygra plus przyzwoity kurs na nich. Jednym z nich jest taki że MUSZĄ a jeśli muszą to chyba nie muszę Cię przekonywać że umiejętności piłkarskie są po ich stronie. Często mamy do czynienia z meczami gdzie gra faworyt z dogiem ale faworyt wcale nie musi wygrać meczu więc go sobie remisuje. Powyżej są już 3 posty odnośnie tego meczu więc już chyba nie musze ponownie pisać kogo dzisiaj zabraknie i w jakim składzie zagrają

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Celta - Granada
Iago Aspas strzeli /2,30 ónibet ✅ :gool: ✅
Oczywiste to jest że w tym meczu faworytami są zawodnicy Celty. Bo są u siebie bardzo mocni i grają bardzo ofensywnie, a najważniejsze że potrafią być regularni. Bo rywal jak najbardziej jest że tak powiem podany na tacy. Ja tu idę w stronę wychowanka Celty, który ma jak na razie 6 bramek na koncie. Ostatnio nie udało mu się strzelić, w czterech meczach więc czas wrócić na swoje tory i pokazać miejsce w szeregu swoim rywalom. Rzuty karne, też należą do Aspasa, a Granada też gra zbyt agresywnie na swoim polu karnym, jak ich rywal jest w natarciu na bramkę. Ja tu widzę, właśnie Aspasa, który od pierwszych minut, będzie czyhał na bramkarza Granady, bo myślę że nawet i on dostanie dzisiaj szansę na granie całego meczu. Celta, tylko jeden raz przegrała na swoim terenie, a nie sądzę aby i dzisiaj przegrali drugi raz bo Granada to zbyt chimeryczna drużyna, ale swoje szanse też na zdobycie gola będzie mieć. Nie miej jednak wybieram Aspasa i liczę, że mnie nie zawiedzie.

Otrzymane punkty reputacji: +33
zibi16 1,5M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Real Sociedad - Barcelona typ: Barcelona kurs: 1,50 forbet
Sporo osób już się wypowiedziało na temat tego meczu, ale nikt nie gra w stronę Barcelony. Oczywiście na papierze ciężki mecz się zapowiada dla Dumy Katalonii. 5 drużyna ligi hiszpańskiej gra z 3. Historia spotkań na stadionie w San Sebastian nie jest korzystna dla piłkarzy Enrique. Moim zdaniem dzisiaj nie będzie miało to żadnego znaczenia. Barcelona musi dzisiaj wygrać jeśli chce zachować odpowiedni dystans do Realu Madryt. Poprzedni mecz ligowy Barca zremisowała i uważam to również za dobry znak ponieważ 2 razy pod rząd nie powinni stracić punkty. W porównaniu do zeszłego tygodnia wraca Messi i Suarez do składu a jak wielka jest to siła ofensywna tego zespołu to nie trzeba nikomu mówić. Powodzenia
Czyli wygrają dlatego, że MUSZĄ i że nie stracą punktów w 2óch meczach z rzędu dobrze mam rozumieć tę analizę ???
No to rzeczywiście nic tylko na nich grać.

RBR1one 558,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Real Sociedad - Barcelona 20:45
Typ: Asier Illarramendi kartka
Kurs: 2.10 ⛔
ten sedzia to jest jakas kpina. Illarra powinien tutaj kartke wylapac ale jak sie nie daje kartki za trzymanie za koszulke zawodnika wybiegajacego na czysta pozycje..
Bukmacher: Unibet
Mysle ze to bedzie mecz walki bez odstawiania nogi. Anoeta goracy teren i pierwszym do kartki jest wedlug mnie Illara. Glownie dlatego ze jest to po pierwsze byly zawodnik Realu Madryt a jakie stosunki miedzy Barcelona a Realem panuja nie trzeba nikomu mowic. Drugi powod to taki ze Asier jest ustawiony w pomocy na pozycji kasujacego ataki. Trzeba bedzie pokazac Barcelonie ze latwo tutaj miec nie beda i twarda gra ze strony Baska jest pewna. W ostatnim meczu miedzy zespolami Illara wylapal zoltko i tutaj tez to przewiduje. Agresji i fauli nie powinno zabraknac to jest pewne. Co do zwyciescy meczu to nie podejmuje sie typowania go ze wzgledu na to ze moze on pojsc w kazda strone i nie bede zdziwiony zadnym wynikiem.

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Celta v Granada
Krótko i na temat, bo mecz lada moment. Celta na swoim boisku odniosła cztery zwycięstwa z rzędu, a Granada to najgorsza drużyna w lidze, czego potwierdzeniem są też mecze na wyjazdach, w których w tym sezonie mają bilans 0-2-4, a w bramkach wygląda to jeszcze gorzej, bo 6:19, więc średnio tracą ponad 3 bramki na mecz w spotkaniach wyjazdowych. Celta u siebie w tych czterech wygranych meczach z rzędu dwukrotnie strzelała 2 bramki, a dwóch innych spotkaniach (w tym to z Barcą) udało im się zaaplikować rywalom 4 trafienia. Nie zagrają Orellana, Pablo Hernandez, Hugo Mallo, a także Sergio Alvarez, ale na Balaidos Celta powinna poradzić sobie bez tej czwórki.
Celta powyżej 1.5 @1.72 Bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Real Sociedad v FC Barcelona
Jeszcze jeden typ na dzisiejszy wieczór. Celta weszła ładnie i dosyć pewnie (2-0 do przerwy), więc zdradzę bet, który wraz z overem drużyny z Vigo zagrałem w dublu, ale to za chwilę.
Barca ma problemy z grą na Anoeta. Wystarczy wspomnieć o tym, że ostatni raz wygrała w Kraju Basków w maju 2007 roku. Myślę, że dziś mogą znowu się męczyć i bić głową w ścianę, chociaż oczywiście może być też inaczej i w końcu się na terenie tego niewygodnego rywala przełamią. Ja wybrałem rzuty rożne Barcy, linia 5.5 wg mnie jest warta gry. Chociażby z tego powodu, o którym napisałem. Wiedzą jak tam się ciężko gra i myślę, że mecz z początku może być bardzo wyrównany, z wymianą ciosów. Liczę, że RSSS szybko nie pęknie i Barca się pomęczy. Gospodarze tego meczu są na fali. Po porażce z Realem przed własną publicznością przyszło lepsze. Najpierw zremisowali 1-1 z Espanyolem, a następnie odnieśli cztery zwycięstwa z rzędu - w tym 2-0 z Atletico. To nie będzie spacerek i niech kursy w okolicach 1.50 na Barcelonę nikomu nie zamydlą oczu. Jeszcze zaprezentuję statystyki rożnych Barcy na tym stadionie w ostatnich trzech meczach ligowych na Estadio Anoeta: 9, 8 oraz 13, za każdym razem linia została przekroczona i też wspomnę, że wszystkie te mecze Duma Katalonii przegrała (dwukrotnie Sociedad wygrywał 1:0, raz 3:1). Linia jak najbardziej do gry. Nawet jeśli ten mecz będzie łatwiejszy dla Barcy niż przypuszczam, to i tak uważam, że piłkarze Enrique powinni te korki nabić.
FC Barcelona powyżej 5.5 RR @1.90 Bet365 ✅ 6 RR

Otrzymane punkty reputacji: +10
pietras7 572

pietras7

Użytkownik
Witam wszystkich! Dzisiaj kolejne ciekawe widowisko zamykające 13 kolejkę PD. Barca wybiera się w podróż do Krainy Basków, gdzie na Anoeta zmierzy się z będącym ostatnio w niezłej dyspozycji Realem Sociedad. Na wstępie warto zaznaczyć, że Katalończycy od 9 lat nie wygrali w Sociedad! To jest naprawdę ciężki teren dla Barcy i dziś, według mnie czeka ich nie lada wyzwanie. Gospodarze mają serię czterech wygranych spotkań z rzędu, a w tym dwie wygrane u siebie: Z Alaves 3:0 i 2:0 z Atletico Madryt. Widać, że Baskowie złapali wiatr w żagle i dziś z pewnością mogą napsuć krwi Barcelonie. Ale jam dziś jestem daleki od typowania wyniku tego spotkania, mimo bycia całym sercem za przyjezdnymi. W tym meczu będę celował w kartki. Zacznę może od arbitra bo to jest kluczowa sprawa. Rozjemcą będzie Jesús Gil Manzano, a więc sędzia, który potrafi strzelać kartkami jak AK-47 ???? Jego ostatnie cztery mecze w PD to 5,6, 8(jedna czerwona), 10(jedna czerwona) kartek. Widać, że facet wie od czego ma ekwipunek umiejscowiony w kieszonce i nie boi się go używać. Jeśli chodzi o poszczególnych zawodników to cała linia defensywna plus Illaramendi w środku pola to są potencjalne kartki. Barca natomiast słynie z finezyjnej gry, ale też ostatnimi czasy nie ucieka się od fauli. Mascherano, Pique, Sergio, a do tego często gotujący się Neymar czy też Suarez potrafią wyłapać kartonik. No i ranga spotkania. Nie ma co ukrywać, że każdy w Lidze Hiszpańskiej spina się na Barcelonę i dzisiaj to zobaczymy. Baskowie mają we krwi walkę do końca i nie ma opcji żeby odpuścili Mistrzom.
Podsumowując. To będzie mecz walki. O każdy metr boiska, o każdą piłkę. Nie będzie odstawiania nogi. Barca goni Real, Sociedad w dobrej formie, zapewne pełny stadion, mega emocje u jednych jak i drugich. Będzie mocno, nie ma opcji! ;)
Sociedad-Barcelona over 5,5 kartki ---&gt; 1.75 Betano

Otrzymane punkty reputacji: +1
lukbie 286

lukbie

Użytkownik
Sociedad - Barcelona
To wszystko co piszą użytkownicy to są fakty. Barcelona ma problemy z grą na Anoeta, nie wygrała tam od 2007 roku, jest to bardzo ciężki teren dla Dumy Katalonii, ale jednak to jest cały czas Barca z ogromną ochotą na mistrza ligi hiszpańskiej dlatego dzisiaj gram w ich kierunku. Ostatni mecz z Malagą to mega wpadka, ale wiadomo jak to jest kiedy w Barcelonie nie gra Messi, a w dodatku Suarez...
Sociedad to bardzo silny zespół na swoim terenie, jednak Barca dzisiaj wchodzi na pełnej i wygrywa ten mecz, przerywając całą złą serię spotkań na Anoeta.
Barcelona wyra @1.46 Betsafe

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Czyli analizy na kurs poniżej 1.50 to po prostu lepszy musi wygrać...
Po pierwszej połowie to ten lepszy chyba nie wyszedł dobrze na boisko...

Nie widzicie że granie na Barcelonę się nie opłaca? Bukmacher cały czas zaniża kurs a Wy dalej swoje muszą bo to duma katolonii no sory ale to nie jest poważne typowanie jakbym ja miał tak stawiać pieniądze to naprawdę dałbym sobie spokój...
Mój sposób jest lepszy czasem wtapiam ale na dłuższą metę to daje zarobic a granie na czysty win Barcy nie.
Może Barcelona w 2 połowie dociśnie ale to i tak za mał9 jak na kurs 1.50...
No i remis z którego zadowolona jest Barcelona bo oni to powinni przegrać.
Sędzia im podratował nie dość że gol to jeszcze faule pod nich no normalka przecież.
Ps.Następny mecz na Barce handi bo musi być równowaga

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom