>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13. Kolejka Bundesligi 23-25.11.2012

Status
Zamknięty.
D 54

domeltomek

Użytkownik
Hoffenheim - Leverkusen
Leverkusen @2,30
Zacznę od ekipy wieśniaków, ekipa bardzo chimeryczna, potrafiąca ograć u siebie Hannover (3-1) czy Schalke (3-2) a gubiąca punkty na własnym stadionie z czerwonymi latarniami bundesligi Augsburgiem (0-0) lub Furthem (3-3). Jednak jeżeli weźmiemy pod uwagę ostatnie 5 spotkań to trzeba powiedzieć jasno że Hoffenheim gra bardzo przeciętnie, notujący w tych spotkaniach tylko jedno dość szczęśliwe zwycięstwo z S04 które ostatnio jakby złapało zadyszkę. Aptekarze to bardzo poukładana drużyna, duet trenerski Sascha-Hyypia stworzyli ekipę zdolną powalczyć nawet o wice-mistrzostwo kraju ponieważ Bayern w tym sezonie powinien być poza zasięgiem jakiejkolwiek z drużyn. Na wyjazdach Leverkusen nie imponuje, jednak jeżeli spojrzy się na klasę rywali to ilość &quot;wyjazdowych&quot; oczek nie powinna dziwić, grali oni bowiem z trzema ekipami które w tym sezonie nadają ton rozgrywką, BVB (0-3), Eintrachtem (1-2) czy Bayernem (2-0). Bayer z pewnością jest drużyną posiadającą lepszą kadrę, mają bardziej poukładaną grę i posiadającą na ławce świetnego taktyka jakim jest Sami Hyypia.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Potyczke Hoffenheim lepiej zagrac na Live. Po za tym ze stawką bym nie szalał. Wieśniacy to typowa ekipa na mocnych rywali. Ostatnio z Wilkami zagrali bardzo dobrze w drugiej połowie, jak dzisiaj uda się tak zagrać przez 90min nie powinno być tragedii i pozytywny wynik jak najbardziej do wyjęcia. Jedyne co martwi to fatalna obrona a Bayer to jakość i jak im się pozwoli pokazać chociaż 60% potencjału z przodu to może być nieciekawie. Live bet najlepsza opcja dla mnie ;)
Drugi mecz to ogromne Value na Gladbach (0). Nie ma czasu na rozpisywanie i na sucho.
Gladbach(0) @ 2,14
5/10

D 54

domeltomek

Użytkownik
Potyczke Hoffenheim lepiej zagrac na Live. Po za tym ze stawką bym nie szalał. Wieśniacy to typowa ekipa na mocnych rywali. Ostatnio z Wilkami zagrali bardzo dobrze w drugiej połowie, jak dzisiaj uda się tak zagrać przez 90min nie powinno być tragedii i pozytywny wynik jak najbardziej do wyjęcia. Jedyne co martwi to fatalna obrona a Bayer to jakość i jak im się pozwoli pokazać chociaż 60% potencjału z przodu to może być nieciekawie. Live bet najlepsza opcja dla mnie ;)

Drugi mecz to ogromne Value na Gladbach (0). Nie ma czasu na rozpisywanie i na sucho.

Gladbach(0) @ 2,14
5/10
Opisałeś aby nie stawiać na Bayer dość obszernie a na temat swojego typu nie napisałeś zdania?

Nie mam zamiaru udowadniać kto miał rację bo nie o to chodzi, jednak bardzo dobrze grający Bayer uważałeś za gorszy bet niż &quot;śmieszną&quot; Borussię? Przypomnę tylko że ta Borussia dwa sezony wcześniej praktycznie w tym samym składzie personalnym broniła się przed spadkiem, poprzedni sezon uważam za bardzo duży sukces który nie powtórzy się przed długie lata. Nie jest to dużyna która będzie imponowała w tym sezonie, stracili dwa filary (Dante i Reus) a następców nie widać. Takie zdanie mam od rozpoczęcia sezonu bundesligi, abyś mógł się przekonać odsyłam do tematu kwalifikacji lm, tam przy okazji meczu Gladbach - Dynamo Kijów pisałem że graczy Borussi będzie stać max na 10 lokatę.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Nie mam zamiaru udowadniać kto miał rację bo nie o to chodzi, jednak bardzo dobrze grający Bayer uważałeś za gorszy bet niż &quot;śmieszną&quot; Borussię?
Tutaj chodzi o większe Value. Nie chce mi się dzisiaj rozwodzić bo nie mam siły już. Uwierz, że wiem to co napisałeś o Borussi. Borussia śmieszna na tle Augsburga ? Chyba nie ;). Co do Bayeru to chyba oglądałeś i nie powiesz, że czysta 2 to była bezpieczna opcja i spore value ?

D 54

domeltomek

Użytkownik
Tutaj chodzi o większe Value. Nie chce mi się dzisiaj rozwodzić bo nie mam siły już. Uwierz, że wiem to co napisałeś o Borussi. Borussia śmieszna na tle Augsburga ? Chyba nie ;). Co do Bayeru to chyba oglądałeś i nie powiesz, że czysta 2 to była bezpieczna opcja i spore value ?
Niestey obowiązki nie pozwoliły objerzeć całego meczu. Inaczej to zinterpretowałeś, po prostu Borussia na przestrzni ostatnich 4 lat zajmowała odpowiednio 4, 16, 12, i 15 lokatę, pisząc o niej śmieszna chodzi mi o to jak zachowali się działacze, kibice i większość sympatyków robiąc po jednym dobrym sezonie zespół mający aspiracje pucharowe. Działacze sami przyznają że zachowali się troszkę &quot;za pewnie&quot;, wydali niemałe pieniądze na De Jonga który nie spełnia pokładanych nadziei, poza tym nie mógł zastąpić Reusa bo gra kompletnie na innej pozycji.

Fakt value było w meczu z Augsburgiem jednak ja kompletnie nie mam przekonania do BM, może stąd moje negatywne nastawienie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom