>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

13. kolejka 1. Bundesligi (20-21.11.2010)

Status
Zamknięty.
ted 12,8K

ted

Forum VIP

Bardzo ciekawa kolejka nam się szykuje. Według bukmacherów jest tylko dwóch klarownych faworytów, jednak mam nadzieję że postaramy się ich trochę więcej znaleźć na ten weekend .​

luque 3,6K

luque

Użytkownik
St.Pauli - Wolfsburg
TYP: 2 / X2
Wilki powinny wygrac z Schalke , lecz ostatecznie zremisowali.
Mysle ze w tym meczu powinni zdobyc przynajmniej punkt.
Bayer Leverkusen - Bayern
TYP : X2
Ekipa z Monachium powinna zdobyc 1ptk minimum - a pomoze w tym Ribery.
Schalke - Werder
TYP :1 / X1
Pokusilbym sie tu o 1 ,Werder nic nie gra a Schalke u siebie czasem potrafi cos zdzialac a 3ptk potrzebuja i to bardzo.

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
Freiburg - Dortmund
Freiburg w tym sezonie to druzyna bezkompromisowa. Wygrywają albo przegrywają. Na 12 spotkań nie zaliczyli ani jednego remisu. Taka gra póki co im się opłaca. Zajmują rewelacyjne 4 miejsce w lidze z szansami w tej kolejce nawet na awans na 2 lokatę ( przy porażce Leverkusen z Bayrnem i Mainz z M&#39;Gladbach ). Mają więc o co grać w tym meczu piłkarze z Freiburgu. Po za tym wygrywając z Borusią mogą zmniejszyć stratę punktową także do nich. Ostatnie 2 mecze Freiburgu to 2 zwycięstwa ( z Mainz i z Hoffenheim ). Są na fali. Jednak nie większej niż gracze z Dortmundu. Ci dopiero złapali wiatr w żagle. Pierwszy mecz w tym sezonie przegrali. Potem już tylko same zwyciestwa i jedna wpadka z Hoffenheim (remis ). Pewne 1 miejsce, a na koncie 31 punktów na 36 możliwych.
Spodziewam się bardzo zacętego spotkania. Gracze z Freiburgu mieli cały tydzień na przygotowania do meczu z liderem. Natmiast większość graczy z Borussi wyjechało na mecze reprezentacyjne ( wystarczy tu wymienić Piszczka, Kube czy Lewego ). A mecz już w sobotę o 15.30.
Moim zdaniem Borusia tego meczu nie wygra.
Typ: 1X Kurs: 2.15 ⛔

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Freiburg - Dortmund
Freiburg w tym sezonie to druzyna bezkompromisowa. Wygrywają albo przegrywają. Na 12 spotkań nie zaliczyli ani jednego remisu. Taka gra póki co im się opłaca. Zajmują rewelacyjne 4 miejsce w lidze z szansami w tej kolejce nawet na awans na 2 lokatę ( przy porażce Leverkusen z Bayrnem i Mainz z M&#39;Gladbach ). Mają więc o co grać w tym meczu piłkarze z Freiburgu. Po za tym wygrywając z Borusią mogą zmniejszyć stratę punktową także do nich. Ostatnie 2 mecze Freiburgu to 2 zwycięstwa ( z Mainz i z Hoffenheim ). Są na fali. Jednak nie większej niż gracze z Dortmundu. Ci dopiero złapali wiatr w żagle. Pierwszy mecz w tym sezonie przegrali. Potem już tylko same zwyciestwa i jedna wpadka z Hoffenheim (remis ). Pewne 1 miejsce, a na koncie 31 punktów na 36 możliwych.
Spodziewam się bardzo zacętego spotkania. Gracze z Freiburgu mieli cały tydzień na przygotowania do meczu z liderem. Natmiast większość graczy z Borussi wyjechało na mecze reprezentacyjne ( wystarczy tu wymienić Piszczka, Kube czy Lewego ). A mecz już w sobotę o 15.30.
Moim zdaniem Borusia tego meczu nie wygra.
Typ: 1X Kurs: 2.15 !
Popieram typ w 100%!
Nie sądze aby Borussia nadal mogła ogrywać rywali. Jakiś słabszy mecz musi się zdarzyć i uważam że to będzie w tej kolejce bo Freiburg to nie są jakiego pionki. Kurs znakomity

K 246

krysti24

Użytkownik
Ale popatrzcie na to z innej strony , taki Freiburg też wiecznie nie będzie grał super , dla nich 4 miejsce to dużo , ale wkońcu spadną w tabeli , tylko pytanie kiedy. Ostatnio na Hoffe gol na 0-1 już w 90 min , ale na temat tego meczu wypowiadać się nie będę , bo go nie oglądałem. Zapowiada się ciekawe spotkanie i może odpuszcze stawianie w tym meczu , a oddam się tylko kibicowaniu ????

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Fajnie wygląda over1.5 Gladbach choć uważam, że faworyzowanie ich w spotkaniu z Mainz to trochę na wyrost bo mimo zadyszki drużyny Tuchela to uważam, że kursy powinny być wyrównane.
Co do samego typu to uważam, że możliwe jest powodzenie, bo od początku sezonu widać, że się nie patyczkują w ataku jak i w obronie, ostatnio rozstrzelali się z Monachium czy w Kolonii, co z jednej strony nie dziwi bo atak mają mocny, ale ten stwierdzenie zawsze zaciera słaba gra defensywa.
Mimo, że ostatnio w pojedynkach tych teamów nie padało dużo goli to w sobotę sądzę, że Borussia strzeli co najmniej dwie bramki, a kurs na to Betsafe oferuje wysoki bo 2.08.
Jutro napiszę konkretną analizę do tego spotkania.
Jeszcze pytanie do Tomsona - co sądzisz o spotkaniu S04 ? Tzn. czy widzisz jakiś ciekawy typ na to spotkanie bo ja mam ciekawe zdarzenie, ale nie chcę uprzedzać, ani sugerować, a chciałbym najpierw Twoją opinię poznać.

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Po ostatniej tragedii w rundzie 12 trzeba się przyłożyć...
Na razie krótko:
Na tą kolejkę OVER 1,5 na Gladbach albo WIN ... O overze pisał już Quozi też mi to wpadło w oko ale po ostatniej kolejce przekonałem się ,że granie zakładów typu Over nie jest dla mnie stworzone dlatego nie będe się w to bawił...Z Mainz zeszło powietrze , brak dokładności,popełniają ostatnio często błędy w defensywie a w dodatku bramek nie ma kto strzelać... Po fatalnym starcie podopiecznych Fronzka widzę tutaj nie trudne 3 pkt...
Jeszcze BTS-NO w meczu Hannover- Hamburger SV dobry pomysł. Obie ekipy mają problem ze stwarzaniem sytuacji a nie wspomnę już o zdobywaniu bramek oczywiście w ostatnim czasie bo na początku sezonu wyglądało to trochę inaczej...
co sądzisz o spotkaniu S04 ?
Jak coś miałbym ruszać tutaj to tylko BothToScore albo OVER ????. Obie ekipy mają czym chwalić się w ofensywie Farfan,Raul, Huntelar... / Marin, Almeida, Pizzaro... Tym pierwszym zdobywanie bramek ostatnio nie sprawia problemu ze słabą defensywą Pauli ustrzelili 3 bramki z Wolfsburgiem 2 to i tutaj problemu nie będzie. Na Schalke już takiej presji jak przed 2 spotkaniami nie ma i z pewnością będzie zdecydowanie łatwiej się grało. Wygrana z Pauli i oszukany remis z Wolfsburgiem może cieszyć Magatha...
O sytuacji w Werderze nie trzeba pisać muszą w końcu coś z sobą zrobić i wyjść z dołka. Werder tutaj zrobi wszystko aby wywieść 3 pkt tym bardziej , że ta silna ofensywa bo taka na prawdę jest ma coś do udowodnienia. Od paru spotkań jest problem z ukłuciem rywali co może dziwić przy takich umiejętnościach graczy ofensywnych w tej ekipie. Bremeńczycy będą gryźć trawę aby wywieść punkty po ostatnich dramatach a na to z pewnością ich stać tylko muszą zagrać swoje i poprawić atmosferę w zespole a nie dolewać oliwy do ognia...

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
No właśnie ja myślałem o underze w tym spotkaniu :p.

Oczywiście jak myśli się Werder to również nasuwa się over, ale ja bym zaryzykował under w sobotę.Wiadomo, że spotkają się dość dobre firmy w Niemczech mimo licznych zawirowań w tym sezonie i jak zawsze pamiętam to spotkania na Veltins Arena stały na dobrym poziomie, ale nie padało dużo bramek.Zawsze spotkania były wyrównane i ciężko było coś strzelić ekipie Schaafa co potwierdzają statystyki.Ostatnio Werder zremisował bezbramkowo u siebie z Eintrachtem gdzie sam typowałem gruby over, a było zaskoczenie.
Jeśli chodzi o S04 to over raczej był spowodowany sytuacją boiskową w Wolfburgu gdzie byli zmuszeni gonić wynik.
W meczu z Werderem spodziewam się wyrównanego spotkania i sądzę, że padnie mało bramek tak jak w poprzednich spotkaniach kiedy to Schalke było gospodarzem.

-

Borussia M&#39;Gladbach - 1.FSV Mainz 05

Borussia over1.5 ✅✅✅
2.08 | Betsafe​

Fajne spotkanie szykuje się w Gladbach gdzie drużyna gospodarzy może potwierdzić dyspozycję z przeciągu dwóch tygodni gdzie to zasygnalizowała coraz lepszą dyspozycję co może pozwolić na wspięcie się na wyższą pozycję w tabeli.Zaś goście w trochę gorszych nastrojach mimo nadal wysokiego miejsca w tabeli.Ale po kolei.
Borussia w ostatnich dwóch spotkaniach pokazała swoją siłę ofensywną bo strzeliła aż siedem bramek, o tyle było widać tą siłę w ataku ponieważ defensywa spisała się nieco lepiej niż ostatnimi czasy.Na pewno za sukces trzeba uznać remis z Mistrzem i strzelenie im aż trzech bramek oraz rozgromienie na wyjeździe fawkryzowanego Koln, które po zmianie trenera miało grać lepiej.Pewnymi punktami w ataku gości są De Camargo, króry teraz niejako strzelając bramki potwierdza, że może i dobre było ściągnięcie go do Niemiec oraz Bobadilla, który w tamtym sezonie nie strzelał bramek, ale zawsze jak się patrzy na jego grę to jest pożyteczny dla zespołu.Do tego dochodzi Reus, który jest bardzo młodym i obiecującym zawodnikiem o ofensywynym usposobieniu.Od zabepieczenia tyłów jest Marx i Bradley, którzy dysponują fajnym uderzeniem z dystansu i również ostatnio im udało się strzelać bramki w Bundeslidze.W obwodzie są też świetni zawodnicy - Matmour oraz Idrissou z których każdy mógłby grać w pierwszej jedenstce.Nie potrafię znaleźć informacji na temat Arango, ale z tego co wiem to dalej gra w zespole Fronzka także kolejnym zawodnik, który ma dużo atrybutow w ofensywie.Jak wiemy defensywa nie jest zbyt mocna i chwała trenerowi Gladbach, że potrafił skompletować takich zawodników w ofensywie.
Jeśli chodzi o gości to rewelacja w Bundeslidze trochę spuściła z tonu przegrywając ostatnie cztery spotkania z sześciu.Nie można mieć o to pretensji bo zespoł jest dość młody i miejsce, które nadal zajmują jest wyoskie z realnymi szansami na europejskie puchary.Wszystko co złe zaczęło się od spotkania z HSV gdzie w moim odczuciu bardziej doświadczona drużyna z Hamburga wypunktowała Mainz.Następnie przyszły porażki z Hannoverem, Freiburgiem czy BVB gdzie te pierwsze dwie można było uznać za jakieś niespodzianki.Widzieliśmy dotąd fajnie grającą drużynę z Moguncji gdzie liderem jest Holtby i to dzięki jego asystom zespół zdobywa bramki.W sobotę uważam, że będzie im ciężko wywieźć punkty z Gladbach, a jestem przekonany, że poniosą starty bramkowe.
W Borussi nie wystąpi na pewno Brouwers i Dante czyli środek obrony, zaś u gości Svensson.Tak na dobrą sprawę nie ma dużych osłabień, ale może martwić brak kregosłupa u gospodarzy, ale tak jak pisałem jeśli nadrobią to w ataku to ze zwycięstwem nie powinno być problemu.Uważam, że typ proponowany przeze mnie jest realny i warty gry ponieważ zestawienie ofensywne jakie przedstawiłem jest w stanie zaaplikować conajmniej dwie bramki Mainz.

Przewidywane składy ( kicker.de ) ;

Heimeroth - Levels, Anderson, Daems, Schachten - Bradley, Marx - Herrmann, Reus - de Camargo, Bobadilla

Wetklo - F. Heller, Bungert, Noveski, Fuchs - Karhan, Polanski, Fathi - Schürrle, Ivanschitz - Szalai

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
St.Pauli-Wolfsburg typ:X2 kurs:1,3​

Drużyna St.Pauli notuje w tym sezonie dość różne wyniki jak jej rywal drużyna z Wolfsburga, obie te ekipy bez wątpienia nie mogą wejść we właściwy rytm i zacząć wygrywać, o ile od Wolfsburga spodziewać się trzeba było o wiele więcej. A wiec St.Pauli cztery ostatnie spotkania w plecy przegrana kolejno z Stuttgartem, Frankfurten, Schalke, Leverkusen i teraz kolejny potentat Wolfsburg, myślę że założenia były inne ale prawdopodobnie trudno będzie wywalczyć coś więcej niż jeden punkt zwłaszcza że Wilki też duże nadzieje pokładają w tym spotkaniu, co jest według mnie ich atutem stabilna forma praktycznie w tym sezonie mogli wygrac każde spotkanie lecz zabrakło przede wszystkim szczęścia i konsekwentnej gry do końca; na przykład ostatnie mecz wygrywali 2-0 żeby dzięki błędom sędziego Schalke doprowadziło do remisu. Mam dwa argumenty za gospodarzami: Millerntor-Stadion i to że każda passa kiedyś się kończy, miedzy innymi 4 przegrane spotkania z rzędu. Jednak według mnie wielki powinny wygrać to spotkanie jednak asekuracyjnie stawiam X2 :razz:

Stuttgart vs. 1.FC Koln typ:1 kurs:1,5​

Kolejnym spotkaniem jakie wpadło mi w oko jest rywalizacja podnoszącego się z dna tabeli Stuttgart z upadającą Kolonią. Stuttgart pod wodzą nowego trenera nabiera wiatru w żagle i powoli zaczyna prezentować prawdziwe oblicze ostatnie wyniki to deklasacja Werderu 6-0 i remis na górze cudów z K&#39;lautern (jak w Istambule; Stuttgart wygrywał 3-0 żeby zremisować 3-3, a by Dudka brakowało :]) . Ciekawostką jest fakt że gospodarze ostatni raz wygrali z Kolonią na własnym stadionie w 1996, a wielokrotnie VfB wygrywało na stadionie FCK miedzy innymi 1:5 w poprzednim sezonie. Według mnie zapowiada się zwycięstwo gospodarzy

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Gladbach - Mainz

Pierwsze spotkanie , które wpadło mi w oko na tą kolejkę. Gospodarze po fatalnym starcie wracają na dobrą drogę. Ostatnie mecze pozwalają napawać optymizmem przed potyczką z Mainz. O Gladbach nie trzeba pisać dużo każdy kojarzy ich z fatalną defensywą i nie najlepszą ofensywą gdzie tacy gracze jak Idrissou potrafili już pudłować z 4 metrów na pustą bramkę i marnować sety... Obecnie wydaję się, że gracze Fronzka wychodza z dołka gra wygląda dużo lepiej strzelanie bramek nie sprawia ostatnio problemu wystarczy zwrócić uwagę na wynik z Bayernem 3:3 i z Koln gdzie zmiażdżyli rywali wbijając 4 bramki choć i obrona dała znak o sobie tradycjnie. Na gospodarzy trzeba wziąć lekką poprawkę bo tak na prawdę jeden dobry mecz przeciwko Kaiserslautern no i ten z Bayernem nie daję pewności , że zaprezentują to samo co ostatnio choć ja jestem dobrej myśli...
Przyjezdnym ostatnio nie idzie , ekipa o której było głośno wyraźnie spuściła z tonu. Goście ostatnio prezentuję tragedie. Na początek wyniki:
  • Mainz 05 vs. Hannover P - 0:1

• Freiburg vs. Mainz 05 P - 1:0

• Mainz 05 vs. Dortmund P - 0:2

• Aachen vs. Mainz 05 P - 2:1

Od 3 meczy ligowych nie byli w stanie zdobyć żadnej bramki ich gra ostatnio to więcej przypadku a niżeli coś przemyślanego w dodatku jakość gry nie wygląda dobrze obrońcy ostatnim czasy jak i bramkarz dosyć często popełniają błędy co w starciu z ofensywą Gladbach może być dużym problem bo gospodarze nie mają problemu ze strzelaniem nawet przeciwko silnym drużyną . O sile ataku Mainz dużo dobrego też nie można powiedzieć , od 3 meczy jak wyżej wspomniałem nie mogą się pochwalic żadną zdobyczą bramkową. Mainz od rewelacji rozgrywek staję się teraz przeciwieństwem tego co widzieliśmy parę kolejek temu wszystko wygląda inaczej najwyraźniej maszynka się zacięła i jest w sporych tarapatach. Ostatni nudny, przegrany mecz z Hannoverem warto dodać , że trochę czasu grali w przewadze po czerwie dla zawodnika H96 i nie zdołali nawet zremisować w dodatku na własnym obiekcie...
Podsumowując pod kątem tego spotkania Gladbach obecnie prezentuję lepszą piłkę. Silna ofensywa czego nie można powiedzieć o Mainz . Linia defensywna z lekkim wskazaniem na gości to co ostatnio prezentują w dodatku bramkarz nie jest jakimś pewnym punktem. Gladbach spokojnie stać na zwycięstwo w tym spotkaniu ,jeśli nie zaprezentują tragedii w obronie choć nawet gdyby się tak stało to Mainz pewnie pokaże jak to być nieudolnym... Kurs wystawiony na to spotkanie mnie zadowala w dodatku z lekką podpórką...
  • Gladbach AH (-0,25) ⛔
  • @ 2,07
  • Canbet

St Pauli - Wolfsburg ⛔ Gospodarzą ostatnią po prostu nie idzie 4 mecze bez wygranej. Spotkanie z Leverkusen zakończone skromną porażką 0:1 choć tutaj wynik nie odzwierciedlał tego co się tam działo. Gracze Leverkusen stwarzali masę sytuacji i kibice z Milentor Stadion mogą cieszyć się, że nie skończyło się wyższą porażką... Problemem Piratów jest defensywa , która po prostu sobie nie radzi z rywalami oddając masę przestrzeni przeciwnikom przez co kończy się jak kończy...Wiele razy pisałem , że stadion Piratów jest trudnym terenem a wszystko to dzięki fanatycznym kibicom, którzy zagorzale wspierają swoich pupili ALE... W niedziele jednak przyjdzie zmierzyć się z mocnym Wolfsburgiem , który po ostatniej &quot;przegranej&quot; z Schalke po błędach arbitra ma doskonałą okazję na 3 oczka tym bardziej , że rywal ostatnio nie błyszczy formą .Nie trzeba wspominać ,że w składzie Wilków znajdują się takie armaty jak Dzeko, Grafite i niezbędny do stałych fragmentów Diego. W tym sezonie na Milentor Stadion grały już mocne firmy jak Dortmund, Leverkusen ,które potrafiły stwarzać sytuację i wygrywać z beniaminkiem , który na pewno nie ma tak klasowych graczy jak ekipy z góry Bundesligi choć jak na beniaminka trzeba ich pochwalić radzą sobie najmniej przyzwoicie...
Ostatnio Wilkom zaufałem i dobrze zrobiłem mimo remisu z Schalke. Fatalne w skutkach dla Wolfsburga pomyłki sędziego sprawiły , że dopisali sobie tylko 1 pkt. Myślę , że McClaren ma spokojnie ekipę na TOP 5 czas to udowodnić i wywieść 3 pkt z Hamburga...
  • Wolfsburg
  • @2,30
  • Canbet

• Wolfsburg AH -1
  • @ 3,20
  • bet365

Schalke-Werder
Wcześniej pisałem , że spotkają się dwie mocne ofensywy. Schalke bez problemu zdobywa ostatnio bramki w potyczce z Werderem problemu z ukłuciem przy ich obronie raczej nie będzie. Ofensywa gości ? Można się tu zastanowić bo ostatnio i z tym jest problem... U Bremeńczyków fatalna atmosfera spowodowana ostatnimi wynikami. Wiecznie nieskutecznie nie będą przy tym potencjale , który w nich drzemie... Przeciwko &quot;niebieskim&quot; będą gryźć trawę i z pewnością zrobią wszystko by zamazać plamę po przegranej 6:0 ze Stuttgart bo jak na razie wynik z Eintrachtem 0:0 nie poprawił nastrojów...
  • BTS-YES ⛔
  • @ 1,60
  • Tobet

Hannover-Hamburger SV
Tutaj problem ze strzelaniem w obu zespołach pisałem wcześniej...
  • BTS- NO ⛔
  • @2,20
  • Tobet

Ostatnio sprawdzam się w BTS i idzie dobrze choć nie wszystko podawane na forum to teraz próbuję tutaj ale ze stawkami na ten typ zakładów na razie bez szaleństw :cool:

rafalo-mmz 5

rafalo-mmz

Użytkownik
Spotkanie : SC Freiburg - Borussia Dortmund
Typ : Więcej bramek padnie w 2 połowie
Kurs : 2.05
Bukmacher : Expekt
Analiza :

Witam
Moim typem na mecz SC Freiburg - Borussia Dortmund jest to , że więcej bramek padnie w 2 połowie spotkania. W pierwszej połowie meczu zazwyczaj drużyny idą &quot;łeb w łeb&quot; , chcą rozpocząć mecz jak najlepiej , zatem ciężko jest im strzelić gola , zaś druga połowa to czas napięcia i większych emocji.W Bundeslidze odbyło się już 12 kolejek. Tylko w jednej kolejce Borussia nie strzeliła ani jednej bramki , a Freiburg w każdej zdobywał przynajmniej jedną. Zawodnicy SC Freiburg ogólnie strzelili dotychczas 18 bramek , w tym aż 13 w drugiej połowie , natomiast Borussii Dortmund zdobyli 29 bramek , w tym 19 w drugiej połowie. W tym meczu moim faworytem jest Borussia Dortmund , która zajmuje pierwsze miejsce w tabeli , z przewagą 10 punktów nad Freiburgiem , który jest na 4 miejscu. Według mnie więcej bramek panie , ponieważ grają ze sobą dwie dobre drużyny , obie będą chciały wygrać.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Freiburg - Dortmund
Czytając tutaj zapowiedzi/analizy o tym że Dortmund musi wkońcu się poślizgnąć i będzie to miało miejsce we Freiburg zachciało mi się śmiać po czym to stwierdzacie po tym że Freiburg wygrał ostatnie 3 spotkania na własnym terenie? Lecz z kim Koeln, Mainz który teraz spada... czy Kaiserslautern beniaminkiem..., Popatrzmy teraz na 3 ostatnie wyjazdy Dortmundu wygrana z Hannoverem, Wygrana z Mainz i Koln. Do tego dochodzi że ostatnia potyczka przegrana na wyjeździe miała miejsce w zeszłym sezonie właśnie z Freiburgiem. Czas przełamać tę passę i zwyciężyć w dodatku rywal zagra bez utschera, Kramsa , Jaegera oraz Simon Pouplin. Jurgen Klopp nie skorzysta z usług Patricka Owomoyeli, Sebastiana Kehla i Floriana Kringe. Wydaje mi się że zespół Borussi jeszcze dzisiaj nie straci punktów.
Moje propozycje :
Over 2,5 @@ 1,68 Bet365 ✅
Win Dortmund @@ 1,64 Bwin ✅
Strzelec Gola : Lucas @@ 1,90 @@ bet365 ⛔

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Freiburg - Dortmund
Tutaj nie rozumiem ludzi stawiających 1x ale spoko. Pisano , że Freiburg jest na fali może i tak jest ale nie kolorujcie za bardzo rzeczywistości... Do Freiburga przyjedzie rewelacja rozgrywek , która ma w swoim składzie o wiele lepszych i zgranych grajków a niżeli Freiburg. Gra gospodarzy wygląda dobrze ale Borussi jeszcze lepiej w dodatku trener ma szerokie pole manewru jeśli chodzi o wybór graczy. Fakt kiedyś passa musi się skończyć i przyjdzie ten słabszy dzień ale po tym co prezentują obie ekipy na obecną chwilę BVB spokojnie powinno wygrać... Osobiście omijam to spotkanie...

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Schalke-Werder
1 @ 2,2 tobet ✅✅ głowny bet
Werder ponizej 1,5 bramki @ 1,52 tobet✅
Werder nie strzeli gola @ 3,2 bwin✅ równoznaczne było ze przegra do 0, kurs 3,8

Schalke na swoim stadionie gra bardzo zmotywowane zawsze, na dodatek Magath dostał oficjalne ostrzeżenie od prezesa. W ostatnim meczu zaczęli grać dopiero gdy przegrywali 2:0. Magath w koncu przejrzał na oczy i wywalił Jonesa z pierwszej &#39;11&#39; co na pewno jest plusem, same straty umiał tylko robić.
Werder jednym słowem gra kichę. Obrona nieruchoma, przy szybszych atakach gubi się i mija z piłka, do tego występ Silvestra nie jest pewien. Jedynym którego można wyróżnić jest Marin, ale to za mało by coś stworzyć a Almeida myślami w Portugalii, gdzie chce go Sporting.
Werder dzisiaj jest jak otwarta książka, Magath to powinnien wykorzystać.

W meczu Frankfurtu dobrym kursem chwali się under 2,5⛔
Tam widziałem że wiele osób próbuje typować mecz w Monchengladbach. Moim zdaniem Mainz @ 2,85✅ wypunktuje powoli ofensywnie grającą Borussie, ich 4 golami w ostatnim meczu nie ma się co sugerować, kto oglądał to wie co pisze ????
BTS-y widzę w:✅✅✅
-Freiburgu gdzie gospodarze u siebie grają do przodu a Borussia w gazie, kto wygra tego nie jestem pewien, ale pisanie ze Borussia przegra bo w koncu musi to mnie smieszy bo jak dobrze grają to czemu mieliby przestać
✅
-Hannoverze, gospodarze mimo że nie zachwycają mają szanse na gola przeciw HSV osłabionego w tyłach a i goscie powinni strzelić gola
✅
-Nuremberdze, gdzie obie obrony pozostawiają wiele do życzenia, o gospodarzach pisałem w ostatniej kolejce ale niestety z Bayernem przegrali już przed meczem w głowach. Natomiast Kaiserslautern na wyjazdach gra
radosny futbol (nie martwią się o tył i atakują, jakby nie mieli nic do stracenia)✅

edit: w hicie kolejki Bayer moim zdaniem wygra, kurs bardzo dobry cos koło 3

Otrzymane punkty reputacji: +7
t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Tam widziałem że wiele osób próbuje typować mecz w Monchengladbach. Moim zdaniem Mainz wypunktuje powoli ofensywnie grającą Borussie, ich 4 golami w ostatnim meczu nie ma się co sugerować, kto oglądał to wie co pisze
Ostatnim razem Mainz powinno wygrać ze słabiutkim Hannoverem a co się stało ? Grając w przewadze i w dodatku na własnym terenie w końcówce nie zdołali wyrównać...Goście są bez formy ostatnio i nic nie wskazuję na to aby mieli nagle wyjść z dołka w przeciwieństwie do Gladbach, które w ostatnim czasie notuje lepsze wyniki. W dodatku defensywa Mainz też nie jest mocnym punktem ... Wynikiem ostatnim 0:4 nie ma się co sugerować ale Gladbach pokazało już w tym sezonie , że jest to drużyna , która potrafi stwarzać masę dobrych sytuacji i nikt tutaj raczej nie sugeruję się tylko ostatnim 0:4 :cool:

ted 12,8K

ted

Forum VIP
No właśnie H96 grając w 10 zamurowali bramkę i się dziwić że przegrali. Wiem że grają słabiej ostatnio ale nie na tyle by tutaj nie wygrać.

S 18

szymek1547

Użytkownik
Spotkanie:Freiburg-Dortmund
Typ:2
Kurs:1,72
Bet365
Godz:15:30

Ciekawie zapowiada się spotaknie 4 drużyny Bundesligi z liderem niemieckiej ligi Borusia Dortmund.Faworytem są piłkarze gości,któży są rewelacją ligi.
Freiburg gra w tym sezonie bardzo równa piłke przez co są na czwartej pozycji zdarzały sie wpadki np, przegrana w pucharze Niemiec z Energa Cottbus,czy też z B.Monachium.Do lidera tracą jednak 10 oczek, zatem Borussia Dortmund wydaje się być nieosiągalna w rywalizacji o Die Herbstmeisterschaft.Po dwunastu kolejkach są bezkonkurencyjni. Podopieczni Jurgena Kloppa mają na koncie 31 punktów i zmierzają dumnie po mistrzostwo jesieni. Ekipa z Westfalii rozpoczęła swój znakomity rajd jeszcze w sierpniu, zaś ostatnie trzy spotkania to prawdziwy majstersztyk w wykonaniu BVB.
Ograli bez problemów wówczas będącą na fali ekipę FSV Mainz 05 2:0, a następnie rozbili równie dobrze spisujący się Hannover 96 4:0. Przed tygodniem udowodnili, że to nie przypadek, ogrywając na Signal Iduna Park Hamburgera SV 2:0 i śmiało można przyznać, że takiej Borussii wejść w drogę nie jest łatwo.
Piłkarze Borusii zdominowali Bundeslige i to oni zostaną mistrzami jesieni.Gra gości jest znakomita zwycięstwo przychodzi piłkarzą z meczu na mecz oni dyktuja warunki na boisku.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Bayer-Bayern
1 @ 3,0 tobet ⛔
tyle szans i tylko jeden gol -futbol 1:1
Do składu Bayeru wrócił Hyypia. Wyjściowe &#39;11&#39; już znam. Bayer w ostatnim czasie w ofensywie bardzo dobrze i dokładnie gra, potrafią usiąść na rywalu i tak grać póki nie strzelą gola. Bayern nadal mocno okrojony skład, za Demichelisa Breno drugie spotkanie dopiero rozegra.
W przeciwieństwie do poprzednich rywali Bayernu Aptekarze mają poukładaną defensywę i Adlera na bramce, ostatnie poczynania i dzisiejsze składy przekonują mnie na postawienie na Bayer, powinni jak nie zdominować to chociaż przeważać w środku pola a przez to sam Gomez bez dobrego podania nie ukłuje.

kudlaty089 250

kudlaty089

Forum VIP
VFB Stuttgart - FC Koln
Przed sezonem mało kto spodziewał się, że spotkanie tych drużyn będzie meczem zespołów, które są w strefie spadkowej. Oczywiście zdecydowanie bardziej rozczarowują gospodarze, ale Kolonia też ma potencjał znacznie większy niż wskazuje na to miejsce w tabeli. Wydaje się, że Stuttgart łapie w końcu odpowiedni rytm. Wygrali dwa mecze w Lidze Europejskiej z Getafe, w lidze rozgromili Werder 6-0. Ostatni mecz to remis z beniaminkiem z Kaiserslautern (3:3). Remis frajerski, bo VFB w tamtym meczy wygrywało już 3:0. Trener gospodarzy przestrzega przed tym żeby nie zlekceważyć dzisiejszego rywala i nie powtórzyć grzechów z ostatniego spotkania. Goście na chwilę obecną zamykają ligową tabelę. Ten fakt nieco dziwi kiedy patrzymy na skład drużyny. Przecież Podolski, Petit czo Novakovic to naprawdę uznane nazwiska na europejskim rynku. Jednak razem nie potrafią stworzyć zespołu. Kolonia fatalnie gra na wyjazdach, gdzie w sześciu meczach zdobyła ledwie punkcik, strzelając sześć bramek i tracąc aż czternaście. Dzisiaj nie wróżę im polepszenia tego fatalnego bilansu. Stuttgart powoli wychodzi z kryzys, co widać po osiąganych rezultatach. Grający bezbarwnie goście polegną po raz kolejny.
Stuttgart 1,55

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Do składu Koloni wrócił Petit oraz Mondragon, co powinno przynieść więcej spokoju w grze pomocników oraz obrońców którzy wiedzą kogo mają za plecami. Jednak w ostatnim czasie coś wyparowało z gry Koziołków, groźni są jedyni przy stałych fragmentach gry. Jeśli stracą pierwszą bramkę to później poleci kolejna.
Do obrony VfB wrócił Celozzi co jest lekkim wzmocnieniem, ale nadal mnie nie zachwycają wraz z bramkarzem.
Jednak przy ciężkim sklejaniu ataków przez Koln jestem w stanie zagrać:
VfB -1 @ 2,2 tobet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom