>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1200$ w lidze freeroll

Status
Zamknięty.
E 0

everestpl

Użytkownik
???? Witam,
Przygotowaliśmy wyjątkową Ligę Freeroll, w której pula nagród przekroczy 1200$.
W każdym z pięciu pokerowych turnieji, gracze wygrywają 200$ w gotówce oraz gromadzą punkty za zajęte miejsce.

20 najwyżej sklasyfikowancyh graczy po 5 turniejach, zagra w turnieju Mistrzów.
Zwycięzca turnieju finałowego wygrywa złoty token, który jest przepustką do dowolnego turnieju rozgrywanego na Everest Poker, w tym również do turnieju eliminacyjnego WSOP Europe.
Gracze z miejsc 2 i 3 otrzymają wejściówkę do turnieju Avalanche Round 2.

Pierwszy turniej odbędzie się już:
29.VII.2007 (niedziela) godzina: 19.00 wpisowe:0$ - I turniej eliminacyjny

Podział nagród w niedzielnym turnieju:
1. miejsce 60$
2. miejsce 40$
3. miejsce 34$
4. miejsce 20$
5. miejsce 16$
6. miejsce 13$
7. miejsce 11$
8. miejsce 6$

Liga zorganizowana jest tylko dla Polskich graczy.

Mam nadzieję, że mój post nie zostanie potraktowany jako spam - w turnieju mogą bowiem wziąść udział wszyscy Polscy gracze. Hasło do turnieju w tym wątku na 2-3 dni przed datą rozpoczęcia.

szczegóły Ligii na stronie http://www.everestpoker.com.pl
ewentualne pytania proszę kierować na adres [email protected]

ZAPRASZAMY!!
1200$ czeka!
EverestPL ????

E 0

everestpl

Użytkownik
Czy bedzie zablokowane wejscie dla obcokrajowcow?
Obawiam sie ze jak podasz haslo tu to bedzie ich drugie tyle co polakow
Rozwiazalismy to w ten sposob, ze nawet jezeli zarejestruje sie ktos z za granicy, to zostanie pominiety przy wyplatach.
Czy jest jakis inny sposob moge przekazac haslo Polskim graczom??

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Ja myśle, że powinien zostać tutaj. ;) W taki sposób więcej osób się o tym dowie i temat nie zostanie zapomniany. ;)

K 0

kacper21pl

Użytkownik
czyli np francuz wyrywa a ja zajmuje drugie miejsce czy wtedy on jest eliminowany i ja dostaje pierwsze miejsce, trzeci drugie i tak dalej czy po prostu on nie dostaje kasy a polacy mniejsza kase i mniej punktow do klasyfikacji?
najlepiej jak wpiszesz go jakos w swoj profil np w zainteresowaniach.

S 11

support75

Użytkownik
czyli np francuz wyrywa a ja zajmuje drugie miejsce czy wtedy on jest eliminowany i ja dostaje pierwsze miejsce, trzeci drugie i tak dalej czy po prostu on nie dostaje kasy a polacy mniejsza kase i mniej punktow do klasyfikacji?
najlepiej jak wpiszesz go jakos w swoj profil np w zainteresowaniach.
Pozwole sobie odpowiedziec, gdyz wiem jak to wyglada.
Tak jesli francuz zajmie pierwsze miejsce wszyscy automatycznie podnosza sie o jedno miesce.
Czyli 2 miejsce, bedzie pierwszym itp.
Tak ma sie sprawa z nagrodami pienieznymi w everest poker.
Co do punktów do klasyfikacji niech lepiej odpowie organizator.
Haslo polecam podac w sposob rebusu najlepiej jeszcze z błedami, literowkami bo zagraniczniaki ze słownika tez potrafia korzystac.
Pozdrawiam

A 11,7K

adaxol

Użytkownik
najskuteczniejszy sposob na podanie hasła to taki jak stosuje support75 czyli podanie go w formie opisu na gadu-gadu , nawet jesli ktos nie posiada gg (są jeszcze tacy ?) to nie jest problemem ściągnąć i zainstalować w 5 mniut

wilczur 0

wilczur

Użytkownik
Jaki jest limit graczy w tych pięciu turniejach? Co do hasła, to uważam, że nie ma co robić wielkiego zamieszania - wystarczy że ktoś wrzuci sobie je do profilu na dzień przed planowanym turniejem i powinno wystarczyć.

E 0

everestpl

Użytkownik
Nic dodać nic ująć - support75 wie wszystko w temacie ;-).

Do turnieju można rejestrować się od 28 (sobota), najpóźniej w piątek podam numer gg z hasłem w opisie.
Hasło jest również wysyłane do użytkowników zaprzyjaźnionego seriwsu, ale może nie będe tu robił krypto reklamy ???? .

Jeżeli chodzi o punktacje, to jest ona dokładnie podana na stronie ligii. Będziemy dążyć do tego, aby wszysycy obcokrajowcy nie byli w niej uwzględniani w rankingu.

Apeluje również o rejestrację w turnieju, nawet jeżeli ktoś nie mógł by zagrać. Nie chcemy w żaden sposób sięgać po zagraniczne posiłki, bo liga z założenia jest TYLKO dla graczy z Polski.
O przekroczenie liczby graczy nie musimy się martwić, natomiast minimalny wymóg graczy to 50.
Mam nadzieję, że damy rade.

Pozdrawiam,
EverestPL

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom