bez kitu ta ruletka jest do baniPowiedzcie mi jak w tym kasynie obstawić coś bez jackpota bo cały czas jak stawiam na coś to automatycznie mi daje 1$ na jackpota, oczywiście chodzi mi o ruletke
a na czym najlepiej obrócić ??? i jak zobaczyć ile już się obróciło :-DUdało mi się to obrócić ale niestety, zostało tylko 30$ a z tego nie sposób było zrobić więcej tak więc przegrałem ???? za to że nie ma wypłaty na mb bo pewnie bym wypłacił te 30dolców o ile by się dało.
dokładnie, i dlatego zostawiałem te 15-16 ale jak to bywa on miał prawie cały czas od 17 do 21 :kwasny4565:Ja wszystko obracam na ruletce, nawet jak trzeba 3600$ postawić to uwierzcie da się, ale jak grasz zbyt długo to tracisz tą świeżość i progresja cie kończy bo nie wiadomo kiedy przestać. Miałem 140$ pozostał mi obrót 1000$ i za szybko chciałem to ugrać, wiem że jak bym zagrał inaczej to by się udało. A jak chcesz zobaczyć ile się obróciło to trzeba samemu liczyć stawki, wszystko jest napisane w historii konta. W blackjacka nigdy nie dobieram jak mam 16 bo czasem bankier też dobierze za dużo.
ja już kaski nie mam, ale widzę że wiele osób z forum w kasynach gra właśnie w ruletkę, a jaki wy macie patent na tę ruletkę, bo ja bym nie wiedział co mam na niej obstawiać ?to grajcie w ruletkę, tam jest prościej zrobić obrót:-D
różne progresje tzn. co chwilke na cos innego bo jak będziesz jechał cały czas na kolor czy parzysty/nieparzysty to szybko wtopisz.ja już kaski nie mam, ale widzę że wiele osób z forum w kasynach gra właśnie w ruletkę, a jaki wy macie patent na tę ruletkę, bo ja bym nie wiedział co mam na niej obstawiać ?