a tak na powaznie to bardzo ladny kurs na Catanie 1x u siebie druzyna zawsze ladnie grala, napoli ostatnio, mimo wynikow gra srednio, takze dla mnie kurs wart ryzyka, jak najbardziej ???? jakies 0-0 powinno pasc
Ehhh a nie mowilem, nie dosc ze 1x to jeszcze 0-0 chcialem zagrac, tylko po co patrzylem na sklady i sie zniechecilem, no trudno ...
Juve mozna bylo sie tego spodziewac ze wygra, ale po ostatnich kolejkach balem sie dac na nich i tez stracilem
Wczoraj do swojego kuponu dodalem takie zdarzenie:
Bari - Livorno
Livorno under 1.00 @ 1.38
Wiadomo kurs jest jaki jest, ale typ bardzo ciekawy do jakiegos wiekszego kuponu moim zdaniem. BAri ma najlepsza obrone w
serie A, stracili dotychczas 7 bramek, z czego na wlasnym boisku 2 ( po 1 na kazde spotkanie). Livorno z kolei strzelilo 4 bramki w tym sezonie ! Maksymalnie 1 na spotkanie. Mysle ze to wystarczajace argumenty, patrzac na to ze Bari nie ma brakow w druzynie. No a skoro pilka jest okragala, to przy przypadkowej stracie bramki jest zawsze zwrot
.
Lazio - Milan x2 @ 1.25
X @ 3.25
under 2.5 @ 1.72
Lazio jak gra kazdy widzi, a jak nie to wystarczy spojrzec na tabele
/) ktora dokladnie odzwierciedla gre druzyny z Rzymu. Moje zdanie jest takie, ze druzyna nie jest zla, ale znow Lotito sie nie postaral i kadra nie starcza na
LE i
serie A, juz nie wspominajac o odsunieciu Ledesmy i Pandeva z druzyny. Co do samego spotkania ???? Lazio 2 punkty od strefy spadkowej, humory sa naprawde nieciekawe i Ballardini ma o co sie bac. Sklad wyglada ok, a forma jaka zaprezentowali w meczu z Villareal'em nie jest zla, wazne tez ze Zarate strzelil gola. Milan mial wiecej czasu na odpoczynek i odniosl zadowalajacy wynik z Realem. Licze tutaj na mobilizacje i dobry mecz w wydaniu gospodarzy, czyli ... remisik. Obie druzyny graly w tygodniu takze rytm meczu moze nie byc za wysoki temu tez underek.
Co do reszty to wysoki kurs na Sampdorie, a do tego Cagliari ma dziwna serie 3 zwyciestw.
Parma powinna pokonac u siebie Chievo, a w najgorszym wypadku zremisowac.
Widze kursy na Genoe rosna i rzeczywiscie to jedyny mecz gdzie moim zdaniem mozna sie doszukac niespodzianki, ale ja odpuszczam.
Bologna - Palermo 2/2 razy sie skonczyla 1-1 ... mysle x2 pewne.
A Inter z Roma powinien se dac rade, myslalem ze moze jakies x2 jak czytalem sklady z gazzetty, ale w
TV mowili wymienili znacznie dluzsza liste nieobecnych.
EDIT:
Nie zauwazylem ze dopisales cos przede mna
Nie wiem jak przebiegał mecz, ale wynik 2-5 to bardziej z hokeja niz
serie A chociaż ostatnio coraz częściej padają tego typu rezultaty^^
Z tego co czytalem to wyrownane spotkanie, czego oczywiscie nie widac po wyniku