Specjalnie niczego nie pisałem na poprzednią kolejke bo nie bede sie udzialał praktycznie sam w temacie. To nie jest temat do brania tylko do ogólnej dyskusji i nie ma sensu jak 3 osoby coś opiszą, a 300 wezmie. Tam były perełki w postaci overa w Bergamo bo nie było defensywy gospodarzy, do tego over Torino bo Sampdoria to padaka, no i standardowo przy 3 obroncach Cagliarii pow 1.5 gola Bologna przy wracajacym Soriano, ale to juz na farcie w koncowce.
Cagliari- Atalanta pow 2.5 goli
Napoli- Hellas pow 2.5
Ako: 2.40
E
efortuna
Sardynia uwielbia bramki i je tam gram, chociaz dla mnie goscie to wezma. Tak jak pisalem respektuje Joao Pedro, potrafi z kazdej pilki cos zrobic, do tego Nandez jest zdrowy, fajnie wyglądał w ostatnim tutaj meczu Bellanova. Do tego Pavoletii byl aktywny z Romą, tutaj nie bedzie Keity wiec troche szkoda pod kontry bo swietnie grali razem z kapitanem. Poszukajcie sobie tez zakladu na min 1 strzal Greka, ktory gra w obronie gospodarzy, buki tego nie ogarniaja, ale on ma przyzwolenie na uderzenia, do tego rzuty wolne są jego, a bedzie pewnie gral wiekszosc meczu. Atalanta niby po
LM, ale sporo zawodnikow bedzie na swiezosci bo Malinovsky, Miranchuk czy Muriel. Dla mnie beda bramki i tyle.
Co ja mam napisac na temat drugiego typu, pogralem tez samego gola Hellasu bo kurs bardzo miły. Nie bedzie szefa defensywy Kulibaliego, a jak ja widze Jesusa na srodku to musza bramki grac u buka. Do tego drugi stoper Rahmani, Di Lorenzo grali wszystko w czwartek, tam moze byc jakies zmeczenie. Do tego wracaja do skladu Insigne i Osimeh na swiezosci, powinno byc troche bramek.
Niech kazdy sobie odpali livescora i sprawdzi jak gra Werona za Tudora, tam srednia bramek to pewnie pod 4 spokojnie podchodzi. Simeone chyba te pedytacje pomogły, tak jak wspomina sporo czasu poza boiskiem poswieca, forma jest mega, z kazdej pozycji potrafi strzelic, do tego Caprari, no i prosze zwrocic uwage na Baraka, jak ktos nie ogarnia tej ligii- to taki facet z opuszczonymi getrami- jest prze kozakiem.
Wzialem tez za drobne Torino pow 1.5 gola, bo Spezia to najgorsza obrona, ale za taka stawke bo nie bedzie najlepszych graczy Bykow dla mnie- Pobegi i Brekalo, a do tego pisze z glowy pewnie top1 obroncow jesli chodzi o asysty w tym seoznie Ansaldi.
Bologna z remisem tez do gry, jak i over w meczu, Caputo + Candreva na przeciwko moja Bologna z Soriano, Svanbergiem, Musą czy Arnautovicem. Prosze zobaczyc co zrobil Sansone przy drugiej bramce 5 dni temu, magia. Napewno pogra coś. Do tego mysle nad kartkami, jeszcze sedziego sprawdze, ale Di Aversa o posade, a defensywa jedna i druga wiadomo jak jest.
Sassuolo z remisem tez niby spoko, ale nie bedzie Lopeza i Djuricica wiec srodek trafi, mimo wszystko goscie wiecej jakosci.