Podzielam zdanie, że kurs na Arsenal nie jest w ogóle wart gry. White kontuzja, Saka decyzja przed meczem kontra Nottingham, które ma świetną passę i nie mają nic do stracenia. Każdy zachwyca się nad defensywa Kanonierów a powiem tyle, że ta świetna defensywa ma stracone tyle samo bramek co "beznadziejne" United. Jasne można tłumaczyć wszystko cięższymi fixami Arsenalu ale tak szczerze to kto poza Saka tam się wyróżnia? Osobiście jak w ogóle zdecyduje się ruszyć to spotkanie to bliżej mi do 2X niż wygranej Kanonierów.
Dla mnie najciekawszym meczem pod względem kursów jest potyczka Fulham z Wolves. Wilki walczą o życie i jak nie zaczną punktować to nie zdziwię się jak poleci głowa trenera. Może i ESR robi zamieszanie, Raul coś tam strzela ale dla mnie dużo większy potencjał widzę w Cuhna i Strand Larsen. Craven Cottage nigdy nie było jakąś twierdzą i bardzo dobrze wygląda kurs na 2X. Ten zakład pobieram.
Patrząc statystycznie Brentford nie ma szans w wyjazdowe zwycięstwo z Evertonem. Mecz czuć remisem na kilometr bo niby kto ma strzelać dla The Toffies?
Najpewniejszym w moim odczuciu zakładem jest wygrana City, które pojedzie do Londynu na mecz z Kogutami. W Spurs nie zagra Romero co robi wyrwę w środku obrony a Haaland musi się odblokować. Wrócił KDB, City nie ma już miejsca na błędy w lidze.
Bardzo ciekawie zapowiada się mecz Ipswich z United Amorima, balonik pompowany aż strach włączać portale. Spacerek to nie będzie dla United ale wracają Yoro, został wycofany z meczu U21 United i prognozuje się, że zagra. Shaw, Malancia i Mount nagle zdrowi. Bruno w bardzo dobrej formie, Amad i Garnacho mogą być różnica. Po drugiej stronie Delap, który może być Jamie Vardy Ipswich
Leif Davis jest mega groźny z przodu a wszystkim tym zarządza McKenna, którego osobiście myślałem że zobaczę w roli menadżera United. Mimo złych wyników ETH nie wierzyłem, że go zwolnią. Ciekawe czy nowy kontrakt Pepa nie został ogłoszony przez to, że Berrarda wyjął Amorima. Mój typ na to spotkanie to obie strzela i wygrana United.
Ciekaw jestem Waszego zdania na temat spotkania Leicester-Chelsea bo niby Palmer z Jacksonem powinni poprowadzic do zwycięstwa ekipę Enzo ale dla mnie Chelsea ma mega wylewy w obronie
Bramek nie powinno zabraknąć w spotkaniu Bornemouth z Brighton. Wrócił w wielkim stylu Joao Pedro. Brighton ma mega ciekawa kadrę, która może namieszać a Welbeck przeżywa drugą młodość.
Jedno jest pewne meczy oglądać nie będę bo jadę z córkami na zawody w judo