wg mnie mogą ci 2 typy nie wejść, co do 1 meczu szedł bym w Olsztyn, składy podobne, a w Olsztynie ciezka hala dla gosci, tak samo w Zawierciu..., A co do 2 meczu... Za niski kurs jak na Onico.. Prędzej szukał bym co na punkty, albo coś w stronę Jasrzębia ????AZS Olsztyn - Warta Zawiercie 1.70
W środę Warta wygrała z Gdańskiem 3:2, a mogło być 3:0 bo Zawiercie miało 24:22 i w sumie 5 meczboli w trzecim secie. Dobry mecz zagrał Kamil Semeniuk, zdobył 25 punktów w tym 2 asy serwisowe w końcówce tie breaka, a MVP meczu został libero Japończyk Koga. Taka dyspozycja powinna spokojnie wystarczyć na słabszą drużynę jaką jest Olsztyn. AZS ugrał seta na warszawskim Torwarze, większa zasługa w tym gospodarzy którzy prowadząc 2:0 i 5:0 w trzecim secie za pewnie się poczuli. W drużynie Olsztyna wyróżnia się atakujący Hadrava, jednak bez wsparcia przyjmujących to może być za mało na gości. Prawdopodobnie będzie to jeden z ostatnich meczów Roberto Santilliego na ławce Olsztynian. Włoski szkoleniowiec ma wrócić do Jastrzębia, a zastąpić go ma Michał Gogol z wycofanej Stoczni. Takie informacje raczej nie wpłynął pozytywnie na zespół. Dodatkowym celem Warty jest udział w pucharze Polski, wygrana w Olsztynie ich mocno do tego przybliży.
Jastrzębski Węgiel - ONICO Warszawa 1.50
Jastrzębie kadrowo to silna drużyna i w niedzielę zobaczymy mecz na wysokim poziomie, ale gospodarze mają swoje problemy. Ferdinando de Giorgi po raz ostatni poprowadzi Jastrzębie, a jego nowym klubem będzie włoskie LUBE. Jastrzębianie już w środę zagrali poniżej oczekiwań wygrywając w Lubinie dopiero po tie breaku. ONICO jest na fali wznoszącej. Wszystkie grudniowe mecze wygrywali 3:1 z Gdańskiem, Olsztynem i Katowicami, czyli średniakami naszej ligi. Jednak w małych punktach widać że to nie były wyrównane mecze, bo z każdym z tych zespołów wygrali ponad 20 piłek więcej. Bardzo dobrze wkomponował się w zespół Bartosz Kurek, w debiucie z AZSem został wybrany MVP spotkania.
ako w totolotku 2.55, dziś bez podatku
a ja powiem tak dziś Rzeszów się przełamie i wezmie 3-0, max moze 3-1, ale będzie mieć 3pkt.. a co do Trentino powinni wygrac, ale patrze ostatnie ich mecze po 3-0, wątpie by i dziś znów lekko 3-0 wygrali, ja bym dawał tam over punktowy, albo nawet do ako 3,5 seta kursy okolo 1.40Resovia - Cuprum Lubin
Typ: Cuprum set 1,62 Totalbet
Cuprum dwa sety 2,53 efortuna
Dopóki idzie, to trzeba korzystać. Mam na myśli marazm Rzeszowa. Bilans w lidze win/lose 2-10 a kursy przed mecze wystawione jakby mieli bilans 10-2. Nie ma co tu się za dużo rozwodzić. Trzeba brać kursy na Lubin, bo jest value. Cuprum na wyjeździe nawet bardzo dobrze sobie radzi, trzy wygrane w pięciu meczach. Minęło na razie 12 kolejek, Rzeszów ani razu jeszcze nie wygrał w stosunku 3-0 (powiedzmy szczerze: za dużo w ogóle jeszcze nie wygrali ???? ) Także set Lubina za 1.62 bardzo korzystny. Odważniej też pogram. Nie wykluczając nawet zwycięstwa gości dzisiaj, którzy w ostaniej kolejce bardzo dobrze zaprezentowali się w spotkaniu z Jastrzębskim. Widać, że zespół, który był zupełnie nowym tworem w tym sezonie, już się zgrał i ustabilizował formę. Milej niedzieli.
PS. z innych lig proponuje Trentino dziś z Modeną. Klubowi Mistrzowie Świata biorą to dziś u siebie. kurs 1.60
Czy po takim kursie warto? Odpowiem: zależy dla kogo. Mnie osobiście taki kurs nie satysfakcjonuje. Raczej bym poszukał jakichś handicapów setowych/punktowych w stronę gości.Panowie, co dzisiaj z Bydgoszcza ? Na papierze wyglądają silniej niż Będzin. Warto ???
Przeciez w etoto masz Pojedynek miedzy nimi jeśli chodzi o asy serwisowe a nie o pktKto więcej punktów?
Lincoln Williams vs Bartosz Filipiak
W ETOTO na Williama @1.50, Filipiak @2.30 a w forBet odwrotnie Williams @2.05, Filipiak @1.65
Ktoś mi może wytłumaczyć tą różnice w kursach? Osobiście kusi mnie obstawić Williamsa w forbecie, byle tylko nie zrobili zwrotu za błąd, jak myślicie?
Ale cos w tym jest bo forbet faworyzuje Filipiaka kursy 1.65- 2.05 natomiast etoto wystawilo linie na Filipiaka 15.5 a na Williamsa 17.5 czyli faworyzuja z kolei Williamsaar0nek ahh faktycznie. Dobra, to nie było tematu, musiałem to przeoczyc. Przepraszam za zamieszanie :/