>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12. kolejka Ligue1 2025/2026 [7.11.2025 - 9.11.2025]

successful 3,7M

successful

ModTeam
Członek Załogi
Lyon - PSG
Typ: Powyżej 2.5 gola
@1.61 Admiralbet

To wydarzenie przeważnie jest ciekawe dla oka przeciętnego kibica. Zestawienie pary Lyonu z PSG na przestrzeni ostatnich bezpośrednich spotkań okazywało się obfitujące w bramki, zresztą te padały po obu stronach. W tym roku obie drużyny zagrały raz w Lyonie i mecz zakończył się wynikiem 2:3 dla PSG. W poprzednim roku obydwie drużyny spotkały się trzykrotnie i tu również nie obyło się bez bramek - wraz z końcowym gwizdkiem na tablicy wyników widniało odpowiednio: 3:1, 1:2 i 4:1. Gdyby cofnąć się nieco wcześniej - także we wrześniu 2023 roku spotkanie obu drużyn zakończyło się rezultatem 1:4. Krótko mówiąc, są to ofensywne spotkania, obfitujące w sytuacje strzeleckie. Lyon u siebie strzelał bramkę w każdym meczu rozegranym w tym sezonie i myślę, że dokonają tego także w ten weekend. PSG z kolei jest faworytem i w moim odczuciu te dwie bramki powinni strzelić. W ostatecznym rozrachunku wychodzi mi tu over bramkowy.

Otrzymane punkty reputacji: +900
H 182,6K

hasbaart

Typer
Paris FC - Rennes
Nie oglądałem żadnego meczu Paris FC w ich debiutanckim sezonie w Ligue 1 ale przeglądając statystyki wpadła mi oko jedna rzecz. Całkiem sporo kartek pada w meczach a do tego calkiem sporo kartek łapią drużyny gości zarówno żółte jak i czerwone. Popatrzmy
Z Lyonem - 8żk + 2czk (Lyon 2żk + czk)
Z Nantes - 5żk (Nantes 2żk)
Z Lorient - 3żk Lorient
Ze Strasbourgiem - 6żk (5żk Strasbourg)
Z Metz - 2żk + czk + karny (Metz 1żk + czk)
4/5 meczy powyżej 3,5 kartki

Oprócz meczy u siebie były karne w meczach w Lens (niestrzelony) Nice, Brest, Marsylii (niestrzelony)

Z kolei patrząc na ich dzisiejszych przeciwników Rennes:
W Toulouse - 5żk + karny Touluse (3żk Rennes)
W Le Havre - 3żk + karny Le Havre (2żk Rennes)
W Nantes - 4żk + 2x karny (2żk Rennes)
W Angers - 4żk (2żk Rennes)
W Lorient - 6żk + 2cz (2czk Rennes)

Dodatkowo karny w meczu z Auxerre

Sędzia dzisiejszego spotkania bedzie pan Guillaume Paradis, dla którego jest to również debitancki zezon w Ligue 1 ale jak do tej pory poczyna sobie dość śmiało i wyróżnia sie na tle francuskich sędziów średnia kartek. W

Paradis i FC Paris znają sie Ligie 2 gdzie sedzia prowadził kilka meczy tej drużyny od początku swej przygody w L2 w sezonie 20/21 Wyglądało t tak
20/21
Dom 5żk, 6żk
21/22
Dom - 1żk, 3żk + karny, 2żk, 5żk
22/23
Wyjazd - 4żk +cz, 3żk + karny
Puchar dom 3żk + 2x karny
23/24
Dom - 2żk + karny
Wyjazd - 3żk + czk
24/25
Dom - 3żk + karny, 2żk + czk
Wyjazd - 5żk + czk + karny

No trzeba przyznać, ze szczególnie w ostatnich 3 sezonach dzieje w meczach gdy sedzia Paradis prowadzi mecze FC Wychodzi 7 karnych w tym 4 dla przeciwnikow. Ja tu dzisiaj widzę kartki i karny...

Over 3,5 kartek - 1,49
Over 4,5 - 2,00
Karny - 2,70
Superbet

Do góry Bottom