>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

12. kolejka LaLiga (1.11.2024 - 4.11.2024)

Status
Zamknięty.
krzysiek74 161,3K

krzysiek74

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna La Liga
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Valencia-Real Madryt
Typ: handi -1,5 Real
Kurs: 2,32
Bukmacher: Superbet

Po klęsce przed własną publicznością w El Clasico Królewscy będą chcieli odzyskać zaufanie swoich fanów meczem w Valencii.
Gospodarze zajmują póki co ostatnie miejsce w tabeli i nie widzę przesłanek by coś w tym spotkaniu ugrali.Rozdrażniony potentat powinien wygrać bez problemu i typ mój to wygrana minimum dwoma golami na terenie rywali gości ze stolicy Hiszpanii.

R 1,2M

rr62dga

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Hiszpania, LaLiga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Alaves - Mallorca
Typ: X2
Kurs: 1,55
Bukmacher: Superbet
Analiza:
Z okazji święta bardzo skromna oferta- w lidze hiszpańskiej mecz Alavesu z Mallorcą. Piłkarze Alaves dobrze rozpoczęli sezon ale w ostatnim czasie trafiła im się prawdziwa czarna seria pięciu kolejnych porażek ligowych i w tabeli spadli na piętnaste miejsce. Mallorca to aktualnie piąta drużyna LaLigi a na boiskach przeciwników pokonała Leganes, Valladolid oraz Betis. W poprzednim sezonie dwa mecze między tymi drużynami zakończyły się podziałem punktów a Mallorca była drużyną, która najwięcej, bo 16 spotkań kończyła remisem. Alaves będzie musiał przełamać fatalną serię ale jak się bardzo chce, to nie zawsze wychodzi - zatem przynajmniej jeden punkcik dla ekipy gości.

Ostatnia edycja:
scorpio82 722,2K

scorpio82

Użytkownik
2.11
Dyscyplina : Piłka Nożna La Liga
Godzinna : 21:00
Spotkanie : Valencia-Real Madryt
Typ : Wygrana Real (Superprzewaga)
Kurs : 1.48
Bukmacher : Superbet
Analiza:
12 kolejka w La Liga a w omawianym meczu zmierzą się 20 z 2 zespołem w tabeli. Faworytem Real który do dzisiejszego spotkania podejdzie po laniu 0:4 jakie dostali od Barcelony i które zakończyło serię 3 kolejnych zwycięstw a to oznacza że dziś liczę na chęć szybkiej rehabilitacji w oczach kibiców i samych zawodników. Szansa duża ponieważ Valencia w obecnym sezonie prezentuje się fatalnie i z 12 ostatnich meczy wygrali tylko 1 co daje ostatnie miejsce w tabeli i 3 punkty straty do pierwszej pozycji bezpiecznej.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Nie wiadomo czy ten mecz w tym terminie się wogóle odbędzie, w Valencii powódź 50 ofiar śmiertelnych miasto sparaliżowane...
Post automatycznie złączony:

maarcin14 1,2M

maarcin14

Użytkownik
Godzina: 21:00
Spotkanie: Alaves - Mallorca
Typ: X2 & poniżej 3,5 gola
Kurs: 1.62
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Witam, 1 listopada zacznie się 12 kolejka hiszpańskiej La Ligi, o godzinie 21 zmierzą się Alaves z Mallorcą. Typuję remis lub wygraną gości. Mallorca jest w dobrej formie, czego efektem jest 7 miejsce i strata tylko 3 oczek do 3 pozycji, którą zajmuje Villarreal. Mallorca świetnie spisuję się w defensywie, w 11 meczach straciła tylko 8 goli, mniej straconych ma jedynie Atletico Madryt, które dało sobie strzelić gola 7 razy. Alaves jest tuż nad strefą spadkową, aż 7 porażek w 11 meczach, w dodatku bardzo źle im się gra z Mallorcą. Mallorca nie przegrała z Alaves żadnego z ostatnich 5 meczów, myślę że dziś też tak będzie, typuję x2 oraz liczę że nie będzie dużo goli, do czego zresztą Mallorca nas przyzwyczaiła, w żadnym meczu ligowym z jej udziałem nie padło w tym sezonie więcej niż 3 gole.

zbinky 24,7K

zbinky

Użytkownik
Godzina: 14:00
Spotkanie: Osasuna - Valladolid
Typ: wygrana Osasuna
Kurs: 1.66
Bukmacher: Fortuna
Analiza:
Osasuna bardzo fajnie weszła sezon, a na swoim stadionie jest prawdziwym hegemonem. Dość powiedzieć, że na Estadio El Sadar przegrała tylko raz, 1:2 z Betisem. Dzisiaj przyjeżdża Valladolid, który po awansie do La Liga ma sporo problemów i nie może wydostać się ze strefy spadkowej.
Goście kompletnie nie mogą poukładać się w obronie, w zasadzie w każdym meczu popełniają podobne błędy i dzisiaj Budimir i spółka wykorzystają to bez najmniejszych skrupułów.

Otrzymane punkty reputacji: +1060
snajp 884,2K

snajp

Użytkownik
Osasuna - Valladolid
Osasuna (-1.5) @ 2.80 Superbet

8-ma w tabeli Osasuna podejmuje dziś u siebie słaby Valladolid i nic tu nie wskazuje na to aby goście zdobyli tu przynajmniej punkt. Gospodarze po wygranej na wyjeździe z R.Sociedad (2-0) na pewno będą chcieli dzisiaj pokazać, że to nie był przypadek i że są ekipą która mierzy wysoko w tym sezonie. Po ewentualnej wygranej dzisiaj mogą myśleć o poważnym skoku w tabeli,wystarczy wygrać bez straty gola i 3-cie miejsce jest w Ich zasięgu.Patrząc na niestabilność gości w obronie Osasuna może tu strzelić kilka goli. Byli nie pokonani u siebie od początku sezonu do 19-go października gdzie przegrali z Betisem.

neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
1000x150-min.jpg
Celta Vigo - Getafe
Powyżej 26,5 fauli @1,51 Superbet
Całkiem przyjazna linia, spodziewałem się tu raczej 28-30 przy takich kursach. Getafe jest znane z bardzo brudnej, brzydkiej gry. Celta natomiast notuje dobry sezon, jednak ostatnio w LaLidze bardzo słaby mecz z Leganes. Nie wiem, czy podopieczni trenera Giraldeza zdołają wygrać z tak niewygodnym rywalem, jak Getafe. Goście natomiast uważam, że punkt wywieziony z de Balaidos wzięliby w ciemno. Szukając tu szans statystycznych kompletnie nie mam pomysłu na jakieś wyniki ofensywne obu drużyn, faule jednak w tym meczu muszą być i typuję, że będzie ich dużo, a gospodarze stylem dopasują się do gości. Na wynik końcowy typowałbym jakiś niski remis, bądź nieznaczną wygraną jednej z drużyn, jednak mój podstawowy bet na ten mecz to over fauli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom