>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

12. Grand Prix Wielkiej Brytanii [04 - 06 lipca 2025]

Status
Zamknięty.
RBR1one 704,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
Grand Prix Wielkiej Brytanii 2025
1751236360440.png

Piątek, 04 lipca:

#1 Trening ➤ 13:30
#2 Trening ➤ 17:00

Sobota, 05 lipca:
#3 Trening ➤ 12:30
#Kwalifikacje ➤ 16:00

Niedziela, 06 lipca:
#Wyścig ➤ 16:00

1751236482158.png

Informacje o torze:
Nazwa toru:
Silverstone Circuit
Pierwsze Grand Prix: 1950
Długość toru: 5.891 km
Liczba okrążeń: 52
Całkowity dystans wyścigu: 306.198 km
Rekord okrążenia: Max Verstappen (2020) - 1:27.097

Zapraszam do dyskusji!

RBR1one 704,2K

RBR1one

ModTeam
Członek Załogi
GP Wielkiej Brytanii - kwalifikacje, sobota 16:00
Gasly - Bearman
Typ: Bearman
Kurs: 1.75
Bukmacher:STS
Analiza:

Bearman popisal sie ladnym czasem w FP3. Na pewno potencjal bolidu jest tutaj po stronie Haasa. Gasly za to przez caly weekend w kazdej sesji na samym dnie. Fatalne jest na Silverstone to Alpine i raczej nic wielkiego tutaj nie zwojuja.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4720
Pablito91 2,2M

Pablito91

Mistrz Typer EURO Niemcy 2024
Nikt nic nie gra na wyścig?

Ja tam wrzucę co pograłem.

Hamilton lepszy od Russella @1.50 betfan

Ferrari jest tutaj szybsze od Mercedesów. Nie wyszły im ostatnie przejazdy w Q3. W treningach spisywali się tutaj bardzo dobrze. I liczę na ich dobre tempo wyścigowe.

Gabi lepszy od Hulka @1.60 betfan ja nie wiem co oni myśleli dawajac młodemu slicki na mokrą nawierzchnię...

Gabriel ostatnio złapał wiatr w żagle. Świetny wyścig przed tygodniem okraszony kierowcą dnia. Tutaj też wydaje się szybszy od Hulka i startuje przed nim.

Gasly lepszy od Hadjara @1.42 betfan

Swietne kwale wczoraj Pierre'a. Visa bardzo słabiutko. 13 miejsce to max na co było ich stać. Ich bolid wczoraj słabo się spisywał. Raczej ciężko będzie im się przebić do przodu. Myślę, że Gasly wjedzie na metę przed swoim młodszym kolegą.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2762
5xharoldx5 2,3M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Postawił ktoś po kwalifikacjach, że Hulkenberg stanie na podium? :p Aż się boję pomyśleć jaki musiał być kurs na taki typ.

Otrzymane punkty reputacji: +671
ulotki223 70,2K

ulotki223

Użytkownik
Czy tylko ja odnosze wrazenie ze wyscig byl ustawiony zeby wygral Brytyjczyk?

Najpierw safety car i neutralizacja bez zadneg wypadku, skasowala przewage Piastriego ktory odjezdzal jak chcial (zneutralizowali zeby panienki sie nie poslizgnely)
A potem ta kara o wiele za wysoka, wszystko pod miejscowych?

Od kiedy to safety car wyjezdza na tor jak nikt sie nie rozbil?

Przeraza tez niesamowita ilosc oplaconych dzieciakow ktorzy nie umieja jezdzic i rozbijaja sie na pierwszym zakrecie a jak juz jest mokro to w ogole

Taki Bortoleto nikt nie wie skad sie wzial i co pada i natycmiast laduje w sciane

Incredible data suggests Oscar Piastri unlucky with inconsistent Safety Car penalty

Powinni cos zrobic z neuralami, ,dodawac czasy albo cos bo nie moze byc tak ze ktos wypracowal sobie przewage i wszystko w kibel. zalicvzac czasy czy co bo to ze nie wygral Piastri to jakis skandal i manipulowanie wyscigami, dziwne ze nikt nie zwrocil na to uwagi

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1023
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom