GP Węgier - kwalifikacje
Nic dodać , nic ująć do tego co napisał ranczo0123, typy jak najbardziej popieram. W
Fortunie gdzie gram nie ma par mieszanych kierowców, są tylko partnerzy zespołowi a żeby było śmieszniej pary Red Bulla nie wystawili, więc zaproponuje cos innego. Ferrari i Redbulle przed Mercem na pojedyńczym kółku. Na torzach ze sporą liczbą zakrętów Mercedes bedzie tracił do obu ekip, co akurat nie jest odkryciem ameryki i pewnie w kwalach bedzie dopiero trzecią siłą. Seb najszybszy póki co ale biorąc pod uwagę to że w piatki Czerwoni jeszcze nie odkrywaja tempa to pewnie jest miejsce na poprawe. Bardzo blisko cały Max ale jak sam mówi w zakretach maja dobre tempo ale na prostych tracą i nie wie czy zdołają to na tej krętej częsci nadrobić. niemniej jednak walkę o pierwszy rząd na pewno podejmie. Ja proponuje takiego dubla.
Vettel win kurs 2,2
Verstappen miejsca 1-3 kurs 1,5
ako 3,3
Fortuna
Edit:
Bardzo dobry też jest kurs na Raikkonena i napewno za rozsadna stawke go zagram, bo Kimi potrafi pojechać dobrze i też bedzie groźny w kwalach. Ja jakoś sobie ułozyłem w głowie taką kolejność: Vettel, Verstappen, Raikkonen, Ricciardo.
Raikkonen 1-3 kurs 2,5( a był 2,7 )
Fortuna