Działa jeszcze ten sms o treści SKOKI o którym ktoś tu pisał? Poprzedni bonus o treści BETSSON przegrałem, a wpłacać na razie mi sie nie chce, więc czy mógłbym skorzystać z drugiego vouchera? Czy tylko 1? Nie wie ktoś jak to jest?
Zgadza sie oto oświadczenie Betssona w tej sprawie:
UWAGA: oświadczenie firmy Betsson "Jest nam przykro, iż tak musimy zareagować na bardzo dużą ilość prób nieuczciwego wykorzystania tej bardzo korzystnej promocji. Przepraszamy osoby, które w dobrej wierze wysłały SMSy i nie otrzymały swojego voucheru za taki sposób zakończenia promocji.
Z wyrazami szacunku,
Betsson Polska"
Dzięki No to w takim razie pozostaje normalna wpłata, ale to dopiero jak w bahu coś ugram fajnie było grać na 2 buki, bo zawsze kursy lepsze gdzieś można było znaleźć, a i oferta gdzieniegdzie większa ????
mam takie pytanie. wykonałem ten bonus i chciałbym wypłacić pieniądze i jest napisane : Aby wypłacić pieniądze z zarezerwowanej kwoty, najpierw musisz skasować bonus. Czy jak go skasuje to mi pieniądze przepadną?
mam takie pytanie. wykonałem ten bonus i chciałbym wypłacić pieniądze i jest napisane : Aby wypłacić pieniądze z zarezerwowanej kwoty, najpierw musisz skasować bonus. Czy jak go skasuje to mi pieniądze przepadną?
Zapewne w kasynie Ci to pisze i chodzi o przelanie pieniędzy z kasyna na zakłady... to musisz kliknąć tak, a wymienić możesz wszystko co ugrasz powyżej tego 1 Euro.