>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11 zł za Free

T 0

tomanek

Użytkownik
Działa jeszcze ten sms o treści SKOKI o którym ktoś tu pisał? :p Poprzedni bonus o treści BETSSON przegrałem, a wpłacać na razie mi sie nie chce, więc czy mógłbym skorzystać z drugiego vouchera? Czy tylko 1? Nie wie ktoś jak to jest?

bucio 17

bucio

Użytkownik
Zgadza sie oto oświadczenie Betssona w tej sprawie:

UWAGA: oświadczenie firmy Betsson
&quot;Jest nam przykro, iż tak musimy zareagować na bardzo dużą ilość prób nieuczciwego wykorzystania tej bardzo korzystnej promocji. Przepraszamy osoby, które w dobrej wierze wysłały SMSy i nie otrzymały swojego voucheru za taki sposób zakończenia promocji.
Z wyrazami szacunku,
Betsson Polska&quot;

T 0

tomanek

Użytkownik
Z tego co ja wiem to tylko można jednego użyć. Jak użyłeś vouchera Betsson to Skoki już nie użyjesz.
Dzięki ;) No to w takim razie pozostaje normalna wpłata, ale to dopiero jak w bahu coś ugram :p fajnie było grać na 2 buki, bo zawsze kursy lepsze gdzieś można było znaleźć, a i oferta gdzieniegdzie większa ????

K 0

kam_lg

Użytkownik
mam takie pytanie. wykonałem ten bonus i chciałbym wypłacić pieniądze i jest napisane : Aby wypłacić pieniądze z zarezerwowanej kwoty, najpierw musisz skasować bonus. Czy jak go skasuje to mi pieniądze przepadną?

pablozks 4

pablozks

Użytkownik
mam takie pytanie. wykonałem ten bonus i chciałbym wypłacić pieniądze i jest napisane : Aby wypłacić pieniądze z zarezerwowanej kwoty, najpierw musisz skasować bonus. Czy jak go skasuje to mi pieniądze przepadną?
Zapewne w kasynie Ci to pisze i chodzi o przelanie pieniędzy z kasyna na zakłady... to musisz kliknąć tak, a wymienić możesz wszystko co ugrasz powyżej tego 1 Euro.

Do góry Bottom