majekx
Znawca A-League
Witam,
zapraszam do typowania sobotniego spotkania, które mam nadzieję, że dojdzie do skutku:
-
Western United - Melbourne City
Z dwóch meczy, które są zaplanowane na sobotę był wybór między walką zespołów z dołu lub zespołów z góry tabeli. Wybrałem tę drugą parę. Western United rozpoczęło sezon bardzo dobrze, odnosząc wygrane m.in z City w Melbourne. Końcówka zeszłego roku i początek tego to jednak zimny prysznic i dwie porażki. Pora zatem na przełamanie złej passy i wygraną. Czy jednak na pewno? City wystartowało równie dobrze jak WU i podobnie jak ich aktualni przeciwnicy mieli mały kryzys na przełomie roku. W ostatnim meczu z CCM zaprezentowali się dobrze i zdobyli komplet punktów. Teraz pora na rewanż za mecz z 4 grudnia. Który z zespołów wygra? a może będzie podział punktów? Czy City będzie miało inicjatywę i zobaczymy bramki? A może Western zagra to co widzieliśmy na początku sezonu?
Zapraszam do typowania:
1. Proszę o podanie typu (1/x/2) (1 punkt)
2. Proszę o podanie typu: do przerwy/koniec meczu (np. x/1 lub 1/2) (3 punkty)
3. Proszę o podanie typu (un/ov 2,5) (2 punkty)
4. Proszę o podanie czy będzie rzut karny (2 punkt)
5. Proszę o podanie ilości rzutów rożnych (6 punktów)
6. Ilości kartek (żółta = 1, czerwona = 2) (6 punktów)
7. Czy będzie czerwona kartka (tak/nie) (2 punkty)
8. Proszę o podanie strzelca bramki (4 punkty)
9. Więcej rzutów rożnych: Gospodarze/Goście (2 punkty)
10. Dla kogo będzie rzut karny (gospodarze/goście/obaj) (2 punkty)
zapraszam do typowania sobotniego spotkania, które mam nadzieję, że dojdzie do skutku:
Western United - Melbourne City
Z dwóch meczy, które są zaplanowane na sobotę był wybór między walką zespołów z dołu lub zespołów z góry tabeli. Wybrałem tę drugą parę. Western United rozpoczęło sezon bardzo dobrze, odnosząc wygrane m.in z City w Melbourne. Końcówka zeszłego roku i początek tego to jednak zimny prysznic i dwie porażki. Pora zatem na przełamanie złej passy i wygraną. Czy jednak na pewno? City wystartowało równie dobrze jak WU i podobnie jak ich aktualni przeciwnicy mieli mały kryzys na przełomie roku. W ostatnim meczu z CCM zaprezentowali się dobrze i zdobyli komplet punktów. Teraz pora na rewanż za mecz z 4 grudnia. Który z zespołów wygra? a może będzie podział punktów? Czy City będzie miało inicjatywę i zobaczymy bramki? A może Western zagra to co widzieliśmy na początku sezonu?
Zapraszam do typowania:
1. Proszę o podanie typu (1/x/2) (1 punkt)
2. Proszę o podanie typu: do przerwy/koniec meczu (np. x/1 lub 1/2) (3 punkty)
3. Proszę o podanie typu (un/ov 2,5) (2 punkty)
4. Proszę o podanie czy będzie rzut karny (2 punkt)
5. Proszę o podanie ilości rzutów rożnych (6 punktów)
6. Ilości kartek (żółta = 1, czerwona = 2) (6 punktów)
7. Czy będzie czerwona kartka (tak/nie) (2 punkty)
8. Proszę o podanie strzelca bramki (4 punkty)
9. Więcej rzutów rożnych: Gospodarze/Goście (2 punkty)
10. Dla kogo będzie rzut karny (gospodarze/goście/obaj) (2 punkty)