>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11 kolejka Primera Division 09.11-11.11.2012

Status
Zamknięty.
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Wszyscy liczą, że Valencia po bardzo dobrym meczu z Atletico Madryt w końcu przeniesie swoją grę z Mestalla na mecze wyjazdowe. Czy tak będzie? Scenariuszy jest kilka. Ekipa Pellegrino albo super wejdzie w mecz albo go po prostu po raz kolejny przegra. Na 4 porażki i jeden remis strzelili bramkę tylko raz, ale można powiedzieć AŻ raz, bo było to trafienie z Realem. Wszystkie mecze przegrane puścili do ZERA. Nie ukrywam, że po cichu liczę na przełamanie się Valencii jednak nie ma sensu podawania takiego typu. Można argumentować - kurs niezły, spróbuję i albo się uda albo nie. Nie, nie zrobię tego. Valencia potrafi być nieskuteczna i na tym traci masę meczów więc szkoda inwestować pieniądze w wygraną piłkarzy, którzy często zapominają jak powinni wykorzystywać stuprocentowe sytuacje. Południowa pora dnia, której piłkarze nie tyko w Polsce nie lubią, bo tak jest też w Hiszpanii. Nie ma często odpowiedniej atmosfery co często przekłada się na widowisko. Szczerze mówiąc to nie zdziwi mnie nawet marne 0:0.
Valladolid - Valencia
Obie nie strzelą 2,00 Tobet
⛔

janek-bambo 136

janek-bambo

Użytkownik
Levante-Real Madryt poniżej 3,5 bramki 1,55✅ 1-2

Typ dość ryzykowny bo Real w swojej kadrze dalej mimo kontuzji ma sporą liczbę świetnych piłkarzy, którzy mogą odpalić w każdej chwili choćby jak w ostatnim meczu z Saragossą kiedy to w pierwszej połowie strzelili dość przypadkowe bramki. Nadal mają najlepszą obronę w lidze tracąc 7 bramek w tym sezonie. Nie przekonuję mnie teoria, że nie ma lewego obroncy i Real będzie miał problem w obronie. Co prawda wrocił Coentrao, ale raczej nie zagra już dzisiaj. Broni cała drużyna nie tylko obrońcy więc o postawe defensywną jestem spokojny. Levante zapewne przyjmię postawę defensywną, zresztą mało kto w La Liga może pozwolić sobie na otwartą piłke z Realem. Przypuszczam, że gospodarze mogą w tym meczu strzelić maksymalnie 1 bramkę choć bardziej widzę tutaj wygraną Realu do zera. Cieżki mecz Realu i licze na 0-2.​

ice29 251

ice29

Użytkownik
Mallorca-Barcelona

Składy:
Aouate - Ximo Geromel Conceiao Bigas - Nsue Pina Marti Pereira - Victor Hemed
vs.
Valdes - Alves Pique Mascherano Alba - Xavi Busquets Cesc - Tello Messi Villa

Mecz już za chwilę, więc krótką opiszę (mój typ ma związek ze składami). Mallorca w tym sezonie nie zachwyca już nawet u siebie. Obserwujemy kolejne błędy defensywy, kolejne prezenty dla rywali. W ostatnich meczach u siebie zostali rozbici przez Real i przegrali w kiepskim stylu z Granadą. Wydaje mi się, że jest to idealny przeciwnik dla Tello. ???? Młody hiszpan lubi właśnie takie &quot;ogórkowe&quot; defensywy, może sobie wtedy poszaleć, pokazać swoją szybkość i wykorzystać swój ulubiony zwód. Wydaje mi się, że dzisiaj kilka okazji mieć będzie, a kurs bardzo fajny. Dodatkowo polecam jeszcze typ na over 2.5 Barcelony, bo tak jak napisałem wyżej, obroncy Mallorci grają słabiutko.

typy:
Tello strzeli @2.75 bet365 5/10✅
Barcelona over 2.5 @1.83 bet365 4/10✅

---
kolejka kiepsko się zaczęła, ale potem szło już bardzo łatwo. Wszystko wchodzi jeszcze w 1 połowie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom