>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

11. kolejka Primera Division 06/11/15-08/11/15

Status
Zamknięty.
dawcamocywnocy 1,3K

dawcamocywnocy

Użytkownik
Przy tak mizernie grającej obronie Barcelony i tak skutecznie grającej ofensywie ekipy z Villarreal zdecydowanie polecam granie że Żółta Łódź Podwodna cos ustrzeli na Camp Nou. Osobiście nie widze spokoju w grze ekipy Barcelony w obronie, grają chaotycznie, popełniają wiele niewymuszonych błędów i naprawdę Villarreal może któryś z tych błędów wykorzystać.
Villarreal strzeli @1,75 Unibet
Drugim moim betem będzie over rożnych w spotkaniu Sevilli z Realem. Obie ekipy overowe jeśli chodzi o ten właśnie element i myśle ze spokojnie 10 rogów powinniśmy tam ujrzeć zwłaszcza że Sevilla musi wreszcie spróbować przełamać słabszą dyspozycje w tym sezonie a Real przed meczem z Barceloną bedzie chciał przystąpić z pozycji lidera. Póki co buki nie wystawiły tych typów, wiec dodam później.
Over 10,5 rożnego @2

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
@DawcaMocyWNocy trzeba zobaczyć kto z formacji ofensywnej Villareal bedzie dostępny na ten mecz. Jak dobrze pamietam to Soldado w meczu Villareal - Sevilla obejrzał ż.kartkę, która go eliminuje z meczu na Camp Nou, bodajże ten sam los czeka jeszcze Bailly (nie jestem pewny?), ale to stoper akurat. Ale też kontuzję miał ostatnio Baptistao więc duża nadzieja będzie w Bakambu i pytanie jak Marcelino podejdzie do meczu. Czy wystawi od początku mocne skrzydła i da Denisa Suareza?
Ale oczywiście również bym myślał o tym meczu pod kątem bramki dla gości ;)

Celta Vigo - Valencia
Typ; Celta @ 1,900 Pinnacl
⛔1:5 szok! :O

Celta i Valencia na dwóch rożnych biegunach póki co. Celta w gazie, tam wszystko gra jak trzeba, Nolito kozak, Aspas skuteczny, Orellana szarpie, świetny bramkarz, mocna linia pomocy.
A jak patrzyłem ostatnio na Valencie w kilku meczach (widziałem Valencia - Malaga i Valencia - Levante) to mimo wygranych meczów grali bardzo słabo, tam jakości brakuje, obie wygrane mocno szczęśliwe, chociaż te 3:0 z derbów mocno zaciemnia obraz mecz bo Valencia była słaba, bezradna momentami, pojedyncze zrywy Feghoulego jedynie, Paco Alcacer niewidoczny, drugie skrzydło zupełnie nieaktywne jakby.
Środek pola? Nie funkcjonował, w klubie tęz nie najlepsza atmosfera, do tego doszła porażka z Gent w LM na wyjeździe po słabej grze jak czytałem relacje.
Dopóki Nuno na ławce Valencii to myślę, że nie zanosi się na poprawę gry tego zespołu. Nie wiadomo jak to ze składami jeszcze będzie w sobotę, ale kto by nie zagrał w Valencii to ciężko wskaząć kogoś w formie z formacji ofensywnych, no może Feghouli potrafi pohasać. Dobrze tez broni Jaume Domenech, który ratuje wielokrotnie skórę zespołowi bo Aderlan i Mustafi/Vezo ostatnio mnóstwo baboli, szczególnie ten bolesny na Calderon z Atleti przy bramce Jacksona Martineza.

Gram już dziś bo kurs mnie zadowala w zupełności.
Celta z taką jakością i taką dyspozycją jest sporym faworytem w moich oczach. Super zagrali z Barcą, świetnie z Realem mimo porażki, ograli Villareal i Sevillę na wyjeździe, ostatnio 3:2 na Anoeta z Sociedad. po prostu żre im więc trzeba ten fakt wykorzystać. Valencia do pyknięcia spokojnie.

Otrzymane punkty reputacji: +9
ice29 251

ice29

Użytkownik
@DawcaMocyWNocy trzeba zobaczyć kto z formacji ofensywnej Villareal bedzie dostępny na ten mecz. Jak dobrze pamietam to Soldado w meczu Villareal - Sevilla obejrzał ż.kartkę, która go eliminuje z meczu na Camp Nou,
Wydaje mi się, że kartkę Soldado anulowano i będzie mógł zagrać.

Otrzymane punkty reputacji: +30
mario910109 15

mario910109

Użytkownik
Las Palmas - Real Sociedad San Sebastian X2
Beniaminek okupuje dól tabeli i trudno przypuszczać by mimo słabej dyspozycji gości byliby wstanie ugrać coś wiecej niż remis.David Moyes powoli zostaje naciskany co pokazują ostatnie tłumaczenia że nie boi się o swoją posade.Sociedad i Las Palmas grywaly ze soba w Segunda Division i dwa ostatnie mecze to remis 1-1 i 2-2.
Ja uważam że Sociedad ten mecz wygra lecz bezpieczniej jest postawić z podpórką gdyz nigdy nic nie wiadomo

yellowcards 92

yellowcards

Użytkownik
Las Palmas - Real Sociedad
Typ : powyżej 7 kartek ( azjan )
@ : 1.80

Spotkanie drużyn z dołu tabeli , drużyny są bardzo kartkowe i na pewno dzisiaj to zobaczymy będę walczyć o wyjście ze spadku . Sedzie Pan Valesco który naprawdę nie boi się wyciągać kartek . Sądzę że i czerwona kartka będzie w tym spotkaniu , ale gram linie na kartki . Polecam

radinho19 241

radinho19

Użytkownik

Poniżej 7.5 kartki 1.72 Bet365. ✅

Tutaj zupełnie nie zgadzam się z YellowCards mecz może i na dnie tabeli ale po ostatnich statystykach zarówno obu ekip jak i sędziego nie widzę tutaj żadnego value na over kartek.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Sociedad i Las Palmas grywaly ze soba w Segunda Division i dwa ostatnie mecze to remis 1-1 i 2-2.
5 lat temu ????
Real Sociedad gra bardzo przeciętnie. Raz na jakiś czas potrafią błysnąć jak w wyjazdowym meczu z Granadą czy Levante, ale to są trochę inne drużyny niż Las Palmas. Co prawda ekipa z wysp okupuje dno tabeli, ale dziś tanio skóry nie sprzedadzą, a może nawet uda im się wygrać. Do tej pory tylko Getafe potrafiło ich solidnie pokarać, gdzie przegrali na wyjeździe 0:4, ale tak to praktycznie co mecz drużyny muszą się z nimi męczyć. Real Madryt w ostatniej kolejce szybko zaczął strzelanie, naciskał, naciskał, ale i tak później goście złapali kontakt i przez chwilę była nerwówka, bo kopciuszek złapał wiatru w żagle. U siebie potrafili wygrać z Sevillą, potrafili zatrzymać Villarreal. Dlaczego nie zatrzymają RSSS? Mecz na pewno będzie wyrównany i moim zdaniem kursy są idealnie wystawione. Ciężko wyłapać value, bo na bramki kursy też przeciętne. Nikt meczu nie zdominuje, bo Las Palmas lubi sobie pograć piłką, a dużą szansą gości w tym meczu mogą być kontry. Indywidualnościami ten zespół zjada beniaminka i własnie dlatego myślę, że w tym meczu nikt się szybko nie otworzy. Nie wiem jak u innych buków, ale dziś akurat grałem kupon w Fortunie i podoba mi się zakład na podwójną szansę z remisem.
Podwójna szansa na remis 1,60 Fortuna ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Jutro Celta będzie podejmować Valencię i powinien być to naprawdę solidny mecz. Gospodarze po długiej serii bez porażki u siebie, w końcu ulegli i przegrali z nie byle kim, bo z zespołem Realu Madryt. Nietoperze póki co w tabeli są minimalnie pod pucharami. Mecze domowe im dobrze wychodzą, ale wyjazdy to jest dramat. 4 punkty na 5 meczów. Zwycięstwo z przeciętnym Gijon i bezbramkowy remis z Rayo na początek ligi. Celta tego meczu nie powinna przegrać, chociaż jakaś bramka dla gości pewnie padnie.
Kolejną propozycją na kuponie jest brak porażki Levante. Żaby z nowym trenerem, więc z każdym meczem powinno to wyglądać coraz lepiej. Deportivo to solidna drużyna, z przebłyskami, więc Levante nie może ich lekceważyć. Trudny mecz do typowania, bo nikt nie przewidzi jak zareagują gospodarze w kolejnym meczu. Mocno na nich liczę.
Celta - Valencia 1X [1,22] ⛔
Levante - Deportivo 1X [1,41] ✅
AKO @1,79 Uni

Eibar nie powinien też przegrać z Getafe. Gospodarze to bardzo solidna drużyna. W tym sezonie stracili tylko 10 bramek, co jest wynikiem lepszym nawet od Barcelony. U siebie stwarzają twarde warunki i dlatego nie powinni przegrać. Getafe z tyłu spory chaos, z przodu dużo zależy od indywidualności, a nie zgrania zespołu. Zapowiada się kolejny sezon, gdzie będą kroczyć w byle jakość, a punkty będą zdobywać tylko na własnym obiekcie. Do tej pory na wyjazdach tylko 1 punkt, 1 strzelona bramka i aż 11 straconych.
W meczu Rayo nie widzę remisu. Błyskawice są drużyną bezkompromisową. Albo im coś wychodzi albo zawalą mecz. Granada z kolei ma już 4 remis pod rząd na swoim koncie, a taki rywal jak Rayo to dobry przeciwnik na przełamanie tego trendu. Obie ekipy potrzebują punktów, wiedzą, że ich rywal jest zdecydowanie do ugrania, dlatego też podziału punktów tu nie będzie.
Malaga ze swoją żelazną obrona w derbach też nie powinna przegrać. Gospodarze póki co są nisko w tabeli, ale sporo remisują albo minimalnie przegrywają. Brakuje im argumentów w ofensywie i może nieco odważniejszej gry. W ich starciach czasami bardzo mało się dzieje, bo albo trzymają rywala na dystans i wszyscy się badają albo z pola karnego robią oblężoną twierdzę.
Eibar - Getafe 1X [1,26] ✅
Rayo - Granada 12 [1,30] ✅
Malaga - Betis 1x [1,28] ⛔
Ako @2,08 Całoroczny

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Celta-Valencia

Grałem ten zakład już w poniedziałek, bo obawiałem się, że kurs spadnie, ale 0,05 w dół, to praktycznie nic. Celta w niemal najmocniejszym składzie, bo dalej pauzuje Cabral i ostatnio widzieliśmy, jak łatwo Agirretxe zaaplikował dwie sztuki na Anoeta. Podobnej rzeczy oczekuje od Paco Alcacera, który powinien być najważniejszą postacią tego zakładu. Wyczytałem, że na skrzydle ma wyjść Bakkali i Santi Mina. Ja liczę głównie na tego pierwszego, który mimo niewielkiej ilości minut, prezentuje się bardzo solidnie. Szkoda, że Feghouli na ławce, ale jestem więcej niż przekonany, że zobaczymy go na boisku. A z tyłu? Jaume i Mustafi, to jedyna nadzieja na przetrwanie, ale marna. Tym bardziej, że Iago ostatnio znowu pokazał klasę i w dużej mierze przyczynił się do wygranej na Anoeta. Poza tym tradycyjnie Nolito, który powinien kręcić niemiłosiernie Cancelo, a do tego liczę na lepszą grę Pablo Hernandeza, bo ten mimo pięknej bramki ostatnio, to jednak wydaje mi się, że często przechodzi obok meczu.
Cóż Celta zaatakuje i pewnie wygra ten mecz, ale ciężko mi sobie wyobrazić, by mieli to wygrać do zera. Jakieś 2:1 tutaj czuje i byłby to idealny wynik dla mnie.

Over 2,5 + BTS @ 2,05 BetCałoroczny✅1:5

Levante over 5,5 rogów @ 2,00 Ónibet✅9

Chyba najlepszy pomysł na mecz w Walencji. Wiadomo, że Levante zmieniło trenera, ale pierwszy mecz trafił na derby i tam przegrali 3:0. Teraz pora na spotkanie u siebie i z pewnością zagrają ofensywnie, co z resztą zapowiadał trener Rubi. Nie będzie grania piątką z tyłu i słusznie, bo może wreszcie jakoś te mecze Granotas dało się będzie oglądać. Póki co tracą sporo, ale nabijają sporo rożków. Jeśli popatrzymy na ich domowe osiągnięcia, to wyglądają one solidnie:

vs Celta 4
vs Sevilla 5
vs Eibar 4
vs Villarreal 8
vs Real Sociedad 10

Przypomnę jeszcze, że z Celtą grali 85 minut w osłabieniu, więc zmienia trochę postać rzeczy ich wynik. Liczę, że spotkanie z Depor rozpoczną z dużym animuszem i szybko wyrobią wynik z ostatnich dwóch domowych spotkań. Depor ostatnio gorsze wyniki, więc pewnie też nie zagrają na hurra, a trochę zachowawczo, szczególnie na początku i dadzą się wyszaleć Levante.

Ruben Castro strzeli @ 3,50 Ónibet✅

Chyba nie ma sensu grać na gola Betisu, bo jeśli ktoś ma strzelić, to z dużą dozą prawdopodobieństwa można orzec, że tym strzelcem będzie Ruben Castro. Kanaryjczyk strzelił 6 z 10 goli w tym sezonie dla Verdiblancos, a na wyjazdach ta statystyka prezentuje się podobnie - 3 z 5. Widać, że od niego są kompletnie uzależnieni i póki forma tego zawodnika jest wysoka, to nie stanowi wielkiego problemu, ale schody mogą się rozpocząć później. Malaga wiele nie traci, ale tak jak pisałem, jak stracą, to dzięki Rubenowi, który jest także egzekutorem karnych, a w tym meczu liczę także na jego obecność w kontrach, bo tak zapewne zagra Betis.

I taki wariat na kartki:

Celta-Valencia over 5,5⛔
Levante-Depor over 5,5✅
Rayo-Granada over 7▶
Eibar-Getafe over 6,5⛔
Malaga-Betis over 5,5✅
AKO: 18,08 BetCałoroczny

Otrzymane punkty reputacji: +51
szkarlatny 1,2K

szkarlatny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - Primera Division
Data: 07.11

Godzina: 18:15
Spotkanie: Levante - La Coruna
Typ: over 6 kartek (azjan) ZWROT 6 kartek
Kurs: 2,00
Bukmacher: Bet365

Co przemawia za typem:

• sędziuje pan Carlos Del Cerro Grande , Hiszpan pokazuje sporo kartek, jego średnia w lidze w tym sezonie to 7,2 kartek/mecz, w poprzednim sezonie śr. 5,6 kartek/mecz, jego średnia w PD to 6,0 kartek/mecz, sędzia ten ma bardzo ciekawe statystyki w meczach w których grały Levante oraz La Corunia, sędziował 12 meczy Levante w PD i pokazał im 39 kartek (w każdym meczu co najmniej 2 kartki), natomiast meczy Deportivo prowadził 5 i pokazał im 15 kartek (w każdym przynajmniej po 2 kartki)

• gospodarze fatalnie zaczęli sezon, ostatnie mecze w ich wykonaniu to tragedia, w 3 spotkaniach stracili 10 bramek nie strzelając ani jednej, o ile wyniki spotkań z Valencią i Realem Madryt to nic dziwnego, to przegrana z Realem Sociedad u siebie to tragedia zarówno dla klubu jak i kibiców, w sobotnim spotkaniu będą musieli pokazać inną twarz, moim zdaniem będą walczyć na całego, natomiast goście to drużyna która opiera swoją grę na walce, moim zdaniem zobaczymy w tym meczu z obu stron dużo fauli i walki, nie sądzę żeby któryś z zespołów odpuścił,

• jeżeli chodzi o h2h między tymi zespołami to sprawdziłem 4 ostatnie mecze między tymi zespołami, w 2 meczach został pokryty over 6, Levante w tym sezonie u siebie ma śr. 3,6 kartki/mecz, natomiast La Corunia na wyjeździe śr. 2,4 kartki/mecz, jeżeli chodzi o faule to Levante 15,2 fauli/mecz, natomiast La Corunia 15,6 fauli/mecz

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;o:RelyOnVML/&gt; &lt;o:AllowPNG/&gt; &lt;/o:OfficeDocumentSettings&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania - Primera Division
Data: 08.11

Godzina: 18:15
Spotkanie: Atl. Madryt - Gijon
Typ: over 5 kartek (azjan) ✅✅✅ 7 kartek
Kurs: 2,025
Bukmacher: Bet365

Co przemawia za typem:

• sędziuje pan Javier Estrada Fernández , Hiszpan pokazuje sporo kartek, jego średnia w lidze w tym sezonie to 5,0 kartek/mecz, w poprzednim sezonie śr. 5,5 kartek/mecz, jego średnia w PD to 5,7 kartek/mecz, sędzia ten ma bardzo ciekawe statystyki w meczach w których grały Atl. Madryt oraz Gijon, sędziował 18 meczy Atl. Madryt w PD i pokazał im 39 kartek, natomiast meczy Gijon prowadził 11 i pokazał im 31 kartek, prowadził także 2 spotkania pomiędzy tymi drużynami i pokazał odpowiednio 3 i 5 kartek

• gospodarze są na pewno faworytem tego spotkania, na swoim stadionie bardzo rzadko tracą punkty, jednakże często faulują i dostają przez to spore ilości kartek, myślę że w tym spotkaniu nie będzie inaczej, goście potrafią uprzykrzać życie faworytom i zazwyczaj na tym najbardziej się skupiają na wyjazdach, myślę że z ich strony też trzeba się spodziewać dużej ilości fauli, spodziewam się raczej brzydkiego spotkania, przerywanego często przez sędziego, przez to gospodarzom nie będzie łatwo odnieść zwycięstwo, a przy takiej rwanej grze myślę że prędzej czy później dojdzie do ostrzejszych zagrań, może się skończyć nawet czerwoną kartką

• jeżeli chodzi o h2h między tymi zespołami to sprawdziłem 4 ostatnie mecze między tymi zespołami, w każdym meczu został pokryty over 5, Atl. Madryt w tym sezonie u siebie ma śr. 3,6 kartki/mecz, natomiast Gijon na wyjeździe śr. 3,4 kartki/mecz, jeżeli chodzi o faule to Levante 17,4 fauli/mecz, natomiast Gijon 15,8 fauli/mecz

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w ???? oNotShowComments/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
Jeżeli typ był to podbij reputę klikając w dzięki temu wiem że misja wykonana
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:TrackMoves/&gt; &lt;w:TrackFormatting/&gt; &lt;w ???? oNotShowComments/&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w ???? oNotPromoteQF/&gt; &lt;w:LidThemeOther&gt;PL&lt;/w:LidThemeOther&gt; &lt;w:LidThemeAsian&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeAsian&gt; &lt;w:LidThemeComplexScript&gt;X-NONE&lt;/w:LidThemeComplexScript&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;w:SplitPgBreakAndParaMark/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignCellWithSp/&gt; &lt;w ???? ontBreakConstrainedForcedTables/&gt; &lt;w ???? ontVertAlignInTxbx/&gt; &lt;w:Word11KerningPairs/&gt; &lt;w:CachedColBalance/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;m:mathPr&gt; &lt;m:mathFont m:val=&quot;Cambria Math&quot;/&gt; &lt;m:brkBin m:val=&quot;before&quot;/&gt; &lt;m:brkBinSub m:val=&quot;--&quot;/&gt; &lt;m:smallFrac m:val=&quot;off&quot;/&gt; &lt;m:dispDef/&gt; &lt;m:lMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:rMargin m:val=&quot;0&quot;/&gt; &lt;m:defJc m:val=&quot;centerGroup&quot;/&gt; &lt;m:wrapIndent m:val=&quot;1440&quot;/&gt; &lt;m:intLim m:val=&quot;subSup&quot;/&gt; &lt;m:naryLim m:val=&quot;undOvr&quot;/&gt; &lt;/m:mathPr&gt;&lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +16
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00Celta Vigo - Valencia
Typ: Obie drużyny strzelą bramkę - TAK
Kurs: 1.70
Buk: Betsson
Wynik: 1:2 po pierwszej połowie
✅

Celta Vigo:
Celta w tabeli znajduje się po rozegraniu dziesięciu kolejek na trzeciej pozycji co jest świetnym wynikiem jak na ten zespół. Gospodarze u siebie spisują się nieźle, ich bilans to 2-2-1, a bramki 11-7 co daje średnią przynajmniej dwa gole na mecz!. Celta nie była pokonana u siebie od dziewięciu spotkań, lecz ostatnio tą dobrą passę przełamał Real Madryt wygrywając 1:3.
Valencia
Nietoperze to siódma drużyna w tabeli. Ich bilans na wyjeździe to 1-1-3 co jest kiepskim wynikiem z bramkami 3-6!. Goście jak widać nie strzelają tych goli dużo na wyjeździe, lecz jestem zdania, że dziś będą w stanie choć jedną ustrzelić.
Na ostatnie pięć spotkań, trzy z nich pokryły linię że obie drużyny strzelą gola. Celta jest silna u siebie co pokazała już wielokrotnie w tym sezonie jak i poprzednim, dlatego strzelenia gola przez nich będzie tylko kwestią minut.
Valencia na pewno wyjdzie na to spotkanie zmotywowana bo czas najwyższy zbierać punkty i to z czołówką drużyn, dlatego też o strzelenia gola się nie martwię.
Przewidywane składy:
Celta (4-3-3): Alvarez - Mallo, Gomez, Fontas, Jonny - Wass, Fernandez, Hernandez - Orellana, Aspas, Nolito
Valencia (4-3-3): Jaume - Gaya, Santos, Mustafi, Cancelo - Gomes, Fuego, Parejo - Bakkali, Paco, Feghouli
Nie zagrają:
Celta: Cabral (kartki)
Valencia: Alves, Ryan, Rodrigo (urazy), Enzo Perez (kartki), Negredo (decyzja trenera)

20maciek03 75,8K

20maciek03

Użytkownik
Celta de Vigo - Valencia

Na dzień dzisiejszy bez zbędnych ceregieli wybrałem spotkanie z Primera Division. Celta Vigo - Valencia. Uważam, że jest to dzisiaj jedno z najpewniejszych spotkań o atrakcyjnym kursie. Nie dopatruje się tutaj jakiś większych niespodzianek.
Celta oprócz meczu z Realem nie przegrała w tym sezonie u siebie ani jednego spotkania. Ma grajków, którzy potrafią strzelać, jak Nolito czy Aspas.
Za to sprawa Valencii nie wygląda już tak kolorowo. Nie dość, że przyjadą zmęczeni po przegranym meczu z Gent to w dodatku sytuacja w tabeli do najkolorowszych także nie należy. Według mnie decydującym tutaj czynnikiem będzie właśnie to zmęczenie.
W tym sezonie w meczach Celty możemy zobaczyć swego rodzaju błysk i pomysł na grę. Takiego właśnie polotu brakuje Valencii. Gospodarze powinni dzisiaj zgarnąć komplet 3 pkt.. Typ na dzisiaj to czysta 1
kurs: 1.86 pinnacle ⛔⛔⛔
Zapraszam także do mojego tematu w dziale &quot;kupony ze statystykami&quot;, bo w nim mocny kuponik na ligę Szkocką http://forum.bukmacherskie.com/f35/w-pogoni-za-sukcesem-20maciek03-126634.html

canabis 2,5K

canabis

Użytkownik
Malaga vs Real Betis over 5,5 kartki @1,80 bet365✅
Ilość kartek Malagi w tym sezonie to 26 żółtek, ( 2,60 na mecz ) i 2 czerwone ( 0,20 na mecz ), co sprawia że, zajmują 15 pozycję jeśli chodzi o zdobywanie kartek w lidze.
Real Betis ma zaś 27 żółtek ( 2,70 na mecz ) i 2 czerwone ( 0,20 na mecz ), sprawia to że, zajmują 13 pozycję jeśli chodzi o zdobycz kartkową w lidze.
Razem mają średnio 5,30 żółtek i 0,40 czerwieni.
Ilość żółci i czerwieni w ostatnich 6 spotkaniach w La Liga: 27 ( 4,50 na mecz ) i 2 ( 0,33 na mecz ).
Sędzią będzie pan Eduardo Prieto Iglesias, w ostatnich 6 meczach wręczył 30 żółtek ( 5,00 na mecz ) i 2 czerwone ( 0,33 na mecz ).
Czyni go to 13 najbardziej kartkowanym sędzią w lidze.
Szczerze to w tym meczu nie będę się opierał na statach, bo to nie ma najmniejszego sensu, myślę że, to będzie bardzo ciekawe spotkanie, a zarazem trudny mecz dla obu ekip.
Nie zdziwił bym się gdyby goście urwali tutaj oczko z powodu nie spójnej formy Malagi i wielu wątpliwych do gry graczy.
To powinien być brutalny mecz....
Najważniejsze że, linia jest taka niska :cool:!

Otrzymane punkty reputacji: +9
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Athletic-Espanyol
Ten zakład zagrałem już w ubiegłą niedzielę, gdy kurs był jeszcze 1,72. Teraz kursiwo poleciało trochę w dół, ale to nie może nikogo dziwić, bo różnica klas na ten moment jest spora. Athletic w ostatnich tygodniach gra świetnie i strzela mnóstwo bramek. U siebie nie licząc spotkań z Barcą i Realem, nie mieli problemów z rozbijaniem rywali, to samo się tyczy meczów w LE, a także na wyjazdach już jest lepiej - mecz z Betisem. W świetnej formie jest Inaki Williams, a pamiętajmy, że są obok niego Aritz Aduriz, Raul Garcia, Markel Susaeta, a ze środka wszystkim dyryguje Benat.
Gdy patrzę na Espanyol, to mnie słabo się robi, szczególnie w dwóch ostatnich spotkaniach. To co wyprawiali z Rayo i Granadą, to po prostu woła o pomstę do nieba. Katastrofalne mecze i tylko cudem uciułali punkt z tą drugą ekipą. Problemy dotykają obronę, bo nie dość, że tracą dużo goli, to jeszcze kadrowo nie wygląda, jak trzeba. Za kartki pauzuje Rober, kontuzjowany jest Anaitz Arbilla, a zatem na prawą stronę wróci chyba po długim niebycie na tej pozycji Javi Lopez. Kontuzjowany jest Duarte, ale ostatnio i tak na lewej obronie grał Fuentes. A przy okazji na czwartkowym treningu problemy z biodrem miał Alvaro Gonzalez, który ostatecznie zagra. Z przodu wszystko zależy od Marco Asensio i Felipe Caicedo, bo reszta jest bardzo daleko za nimi i dopóki nie wróci Gerard Moreno, to wyżej wspomniany duet będzie musiał dowodzić tym barłogiem.
Jeśli nie stanie się nic nadzwyczajnego, to Baskowie powinni wytrzeć podłogę rywalem i go solidnie zgwałcić w samo południe. Takie 3:0 spokojnie powinno być i na to liczę, mimo całej sympatii do Papużek.
Przy okazji jeszcze zagram over kartek na sam Espanyol, który lubuję się ostrej i nieprzemyślanej grze i już w tym sezonie przekraczał takie linie. Jeśli będą chcieli ugrać dobry wynik, to prawdopodobnie będą musieli to wyszarpać i wywalczyć, a to się będzie wiązało z kartkami.
Athletic over 1,5 @ 1,57 Ónibet✅2:1
Inaki Williams strzeli @ 2,95✅
Espanyol over 3,5 kartki @ 1,95✅5
Barcelona-Villarreal

Jeden z hitów kolejki i wszyscy naturalnie liczą na dobre widowisko na Camp Nou. Typ tradycyjnie, jak to bywa przy tego typu spotkaniach, bo inaczej być nie może. Wiadomo ile znaczy Barca w ataku, nawet bez Messiego, bo są Suarez i Neymar i oni swoje zrobią, a przecież w co raz wyższej formie jest Sergi Roberto i ten chłopak odgrywa kluczową rolę na ten moment w zespole. A defensywie dalej nie widać pełni szczęścia. W tym sezonie ligowym, u siebie tylko raz zachowali czyste konto i to przeciwko Maladze, czyli najgorszemu atakowi ligi. A przecież swoje na CN strzelali: Levante, Las Palmas, Rayo czy Eibar, a więc ekipy, którym daleko do potęg.
Villarreal na wyjazdach prezentuje się nie najlepiej, o czym świadczą m.in mecze z Las Palmas czy Levante, ale swoje strzelali w pozostałych meczach. Najważniejszą i najlepszą informacją jest możliwość występu Roberto Soldado, który miał pauzować za kartki, ale anulowano mu ostatnie napomnienie i atak Żółtej Łodzi Podwodnej będzie wyglądał solidnie, bo obok Żołnierza jest jeszcze Cedric Bakambu czyli jedno z objawień tego sezonu. Wiadomo, że Villarreal to ekipa, gdzie jest wielu techników, a więc powinni kilkukrotnie wyjść spod pressingu Barcy i szybszym atakiem zaskoczyć rywala. Nie zdziwi mnie ustawienie z trójką w środku: Pina-Bruno-Trigueros, bo jednak Marcelino jest mega ostrożnym trenerem - zwłaszcza na wyjazdach - ale mimo tego swoje okazje będą mieli i coś muszą strzelić. Jak dla mnie mecz na jakieś 3:1 dla Blaugrany.
Over 2,5 + BTS @ 2,10 BetCałoroczny⛔3:0

Atletico over 5,5 RR @ 1,47 Ónibet⛔5...

Do dubla dla mnie idealny zakład. U siebie zazwyczaj gniotą rywala i grają skrzydłami, a to się będzie wiązało z wieloma rogami. Jeśli ruszą od początku do frontalnych ataków - a tego się spodziewam - to niewykluczone, że już przed przerwą nabiją 6 sztuk. Sporting prawdopodobnie zagra głęboko schowany, podobnie jak na San Mames i to będzie obrona na własnej połowie i to zapewne w okolicach 30 metra, a to tylko woda na młyn dla Colchoneros.

Otrzymane punkty reputacji: +17
ibis 1,4M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
16:00Barcelona - Villarreal
Typ: powyżej 2.5
Kurs: 1.55

Wynik:

Barcelona:

Można powiedzieć, że po słabym początku sezonu gospodarze wracają na właściwe tory. Ostatnie pewne wygrane w lidze jak i LM mówią same za siebie. Dobrze, że forma powraca bo dziś ciężkie starcie z Villarrealem a za dwa tygodnie Gran Derbi. Barcelona jest u siebie silna, na pięć mecz wszystkie wygrała strzelając 15 goli i tracąc tylko 5. To pokazuje tylko, że warto zagrać mój typ podany powyżej.

Villarreal

Goście to drużyna obecnie z 5. miejsca w tabeli. Działają na dwóch frontach (liga i LE). W czwartek rozegrali spotkanie w LE w którym odnieśli zwycięstwo, ale niestety mieli jeden mniej dzień odpoczynku niż gospodarze. Żółta Łódź Podwodna na wyjazdach nie gra rewelacyjnie. Wynik 2-2-1 jest średnim wynikiem jak na taki zespół. Jednak dziś nie muszą się specjalnie mobilizować, bo sam mecz z wielką Barcelona to zaszczyt i chęć pokazania się!.

Dodam, że na ostatnie pięć spotkań, cztery pokryły linię 2.5 gola. Dziś dla mnie jest to bet dnia, dlatego też gram grubiej.

Przewidywane składy:

Barcelona (4-3-3): Bravo - Alba, Pique, Mathieu, Alves - Sergi Roberto, Busquets, Iniesta - Neymar, Suarez, Sandro

Villarreal (4-4-2): Areola - Mario, Bonera, Ruiz, Costa - Suarez, Pina, Bruno, dos Santos - Bakambu, Soldado

Nie zagrają:

Barcelona: Rafinha, Lionel Messi, Douglas Costa, Ivan Rakitić (kontuzje), Javier Mascherano (czerwona kartka)

Villarreal: Asenjo, Leo Baptistao, Musacchio, Adrian (kontuzje), Eric Bailly (kartki)
20:30 Sevilla - Real Madrid
Typ: Ilość rogów w meczu Powyżej 10.0
Kurs: 1.85

Wynik:

Po fatalnym początku sezonu Sevilla notowana jest na zaledwie jedenastej pozycji w tabeli z dorobkiem dwunastu oczek. Dwa razy tyle zgromadził Real Madryt, który wyprzedza Barcelonę lepszym bilansem bramek...
Dziś jednak idę w stronę rzutów rożnych, a tych nie brakuje w meczu obu drużyn. W ostatnich spotkaniach wyglądało to następująco:
9, 10, 20, 11.
Jak widać tych rzutów rożnych pada dużo. Sevilla u siebie zawsze stawia na atak i niema tu mowy o bronieniu się i stawianiu autobusu. Gości czeka ciężka przeprawa, a stracony gol spowoduje, że Królewscy również rzucą się do ataku, a to może przynieść sporo rzutów rożnych. które Królewscy nabijają co mecz bardzo dużo.

Przewidywane składy:

Sevilla (4-2-3-1): Rico – Tremoulinas, Rami, Kolodziejczak, Coke – Krychowiak, Iborra, Konoplyaka, Banega, Vitolo - Llorente

Real (4-3-3): Casilla – Nacho, Varane, Ramos, Danilo – Kroos, Casemiro, Modrić – Jese, Ronaldo, Isco

---

Nie zagrają:

Sevilla: Pareja, Carrico, Beto (kontuzje); Gameiro (występ pod znakiem zapytania)

Real: Marcelo, Navas (kontuzje); Benzema (występ pod znakiem zapytania
20:30 Sevilla - Real Madrid : Ilość rogów w 1. połowie Powyżej 4.5
20:30 Sevilla - Real Madrid : Krychowiak żółta kartka - TAK

awesome1995 99

awesome1995

Użytkownik
Atletico (-1,5) - Gijon 1⛔⛔⛔1:0
Kurs 1,68 bet365

Moze kurs na handicap nie powala ale nie ma tez tragedii. Mozna spokojnie pograc w singlu. Atletico na Calderon podejmie beniaminka z Gijon i z takimi druzynami w 90% pokrywa taki handicap.
Druzyna z Madrytu podejdzie do tego meczu z lekka sportowa złoscia i checia rehabilitacji po pechowej, glupiej utracie punktow z Deportivo i troche wstydliwym remisie w Astanie. 4 punkty straty do Realu nie daje Atletico zadnego marginesu bledu tym bardziej, ze rywal zza miedzy gra dzisiaj ciezkie spotkanie. Atletico solidnoscia i duzo wieksza jakoscia powinno pokryc ten handicap. W tym sezonie La Liga graja dobrze, wciaz sie odnajduja w nowym składzie ale widac stałe postepy w grze praede wszystkim nowych graczy jak Carasco czy Martinez. Obaj siedzieli na lawce w Astanie wiec obaj pewnie dzisiaj zagraja. Szczegolnie Belg jest w wysmienitej formie + bardzo dobra zmiana w Astanie. Poza nimi galowy skład z Griezmanem, Koke, Gabim. Jedyni nieobecni to Gimenez i Vietto.

Druzyna beniaminka jak na razie nie zawodzi przy przynajmniej stylem gry. Jest to druzyna calkiem mila do ogladania. Walecznoscia nadrabiaja braki w jakosci ale dzisiaj za wysokie progi na Calderon. Ostatnio wygrali z Malaga ale to nie moze byc wyznaczkiem w meczu z tak renomowana druzyna jak Atletico. Goscie zagraja w tym meczu bez Sanabri. Gijon powinien spokojnie sie utrzymac. Maja cirkawy skład z kilkoma petardami z przodu, ktore beda grac coraz lepiej jak Halilovic i Jonathan ale dzisiaj zostana zepchnieci do defensywy i ciezko bedzie im sie przebic przez mur Atletico.

Dla mnie typ zdecydowanie do gry. Atletico zjada u siebie druzyny srodka tabeli. Dzisiaj oprocz Gimeneza wyjda galowym składem i przed przerwa na reprezentacje nie moga sobie pozwolic na strate punktow

chamberlain 602,5K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Sevilla - Real Madryt
Real Madryt @ 1.90 ⛔
Real Madryt i over 3.5 bramki @ 3.75 ⛔

Kursy Bet365.
Gran Derbi tuż tuż, jeszcze wcześniej Barcelona zmierzy się u siebie z Villareal, a Real Madryt pojedzie na spotkanie do Sevilii i właśnie to spotkanie mnie zainteresowało. Real nie gra ostatnio jakiejś wielkiej piłki, głównie przez kontuzje, których nie zabraknie również teraz. Do Sevilii nie polecieli Navas, Marcelo, Benzema oraz Carvajal, trenera na pewno cieszy powrót Rodrigueza oraz Bale, którzy będą gotowi na to spotkanie. Ronaldo ma świetną serię przeciwko dzisiejszym gospodarzom, w 10 spotkaniach aż 19 razy znajdywał drogę do bramki, w tym sezonie jak dotąd zdobył tylko 8 bramek, tylko bo to bardzo mało jak na tego zawodnika, a poza tym 5 z nich trafił w 1 spotkaniu przeciwko Espanyolu w 3 kolejce. Ronaldo musi poprawić swoją skuteczność, jeśli Real ma zagrać lepiej, a z Sevillą na pewno stać ich na zwycięstwo. Martwi mnie drogę nieobecność Navasa, który od początku sezonu utrzymywał równą formę, dlatego Real powinien dzisiaj coś stracić. Poprzednie spotkania pomiędzy dwoma zespołami obfitowały w bramki, mam nadzieję, że tym razem również tak będzie, a na koniec zwycięsko wyjdzie Real, który w tym sezonie, w lidze jeszcze nie przegrał.
E: Jak nie idzie to nie idzie, szkoda, że Rodriguez nie dostał więcej minut, ale można poniekąd zrozumieć tą decyzję.​

K 0

koken89

Użytkownik
Atletico Madryt - Sporting Gijon
Rzuty rożne: 1 ah -3.5
bet365 @2.0
Zgadzam się poniekąd z kapsztim. Atletico stara się grać ofensywnie szczególnie na Vicente Calderon. To owocuje w sporą ilość cornerów i tak w ostatnich pięciu meczach domowych Atletico bez trudu pokryło to handi, a nie grali z byle kim (Valencia, Astana, Real Madryt, Benfica i Getafe). Gijon wręcz przeciwnie. W meczach wyjazdowych nie napala się na bramkę rywala stąd też nie zdobywa tych rożnych zbyt wiele.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Atletico Madryt - Gijon
Antonio Griezmann strzeli ✅ ✅
(1,86) Unibet
Atletico powyżej 5,5 rzutów rożnych ⛔
(1,42) Unibet
Atletico gol w obu połowach ⛔ Mega mizerny mecz Atletico.
(2.02) Unibet
Nie co obniżył noty Francuz. Nie ma tej regularności, ale dzisiaj kolejny rywal na przełamanie. Gijon to nie jest jakiś olbrzymi przeciwnik dla Atletico. Nie wróżę jakoś im specjalnie dobrego scenariuszu w postaci wyniku dla gości. Atletico u siebie gra bardzo poprawne zawody. Potrafi zneutralizować rywala i go w pełni zdominować w niemal każdym aspekcie. Dużo gier skrzydłami, sporo konrnerków nabijają co też mam zamiar pograć. Griezmann to zawodnik z ogromnym potencjałem, ostatnio trochę ucichł ale to dalej wielkiej klasy napastnik, czy boczny pomocnik który potrafi w najmniej oczekiwanym momencie odpalić. Zwinny, szybki poprawny technicznie. Kurs trochę podskoczył, ze względu na jego ostatnio braki bramek ale coś dzisiaj mi mówi że to Francuz dzisiaj jakąś brameczkę trafi.
Jeszcze podoba mi się wariant, na gol w obu połowach przez Atletico. Mimo, że mają dopiero 15 bramek na koncie, to ten wynik nie jest jakiś specjalnie wysoki, to też mało tracą. Gijon gra w kratkę w delegacjach, raczej tanio skóry nie sprzeda ale to Atletico dzisiaj będzie stroną wyższą w tym spotkaniu. Kurs na czysty win, zupełnie nie opłacalny. Dlatego takie trzy kupony na dziś. Zobaczymy co z tego będzie. Oby na plus. Liczę najbardziej na Francuza i na te rogi, a jak będzie czas pokaże.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom