>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

11 kolejka Premier League [31.10-02.11.2015]

Status
Zamknięty.
shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Swansea - Arsenal​

Na Liberty Stadium przyjeżdża ekipa Kanonierów. Analizę pozwolę sobie zacząć od cytatu z poprzedniej analizy.

Bardzo możliwe, że teraz[The Toffees] zagrają lepiej ale wątpie by Arsenal odpuścił ten mecz. Jest całkiem spora szansa na wskoczenie na fotel lidera i wątpie by przeszli obok tego obojętnie. Jeśli doszukiwać się okazji do grania na pół gwizdka to już prędzej w następnej kolejce. Nie dość, że wyjazd do Walii będzie zdecydowanie cięższą okazją do zapunktowania to na dodatek Kanonierów czeka wtedy kolejne ważne starcie z Bayernem.
No właśnie. Przed tygodniem poszła masówka na Everton, która została dość mocno pokarana. Niemniej jednak ekipa z Goodison miała momenty ogromnej przewagi podczas których Arsenal mógł mieć mokro. Teraz mamy w moim odczuciu cięższe spotkanie. Nie dość, że wyjazd to jeszcze na niezbyt prosty teren. Koledzy Fabiańskiego zaliczyli na nim dwa remisy(z Totkami oraz Evertonem) i wygraną z United. Wszystkie te drużyny były zdecydowanymi faworytami. Mimo wszystko Swansea nie jest już tak dobra jak na początku sezonu i trzeba brać pod uwagę ich spadek formy(przegrana ze Stoke i ogólnie średni bilans). Dopiero w poprzedniej kolejce zaliczyli zwycięstwo na Villa Park. Wydaje się, że do dobrej dyspozycji wrócił Sigurdsoon, który początek sezonu miał dosyć niemrawy. Poza tym Ayew wciąż udowadnia, że za małe pieniądze można kupić świetnego zawodnika. Nie zdziwiłbym się, gdyby w letnim okienku chciał go pozyskać jakiś lepszy klub. W każdym razie Arsenal nie będzie miał łatwego zadania. Dlaczego? Po pierwsze ich priorytetem jest nadchodzący mecz z Bayernem. Po drugie Arsenal nie ma prawego skrzydła. Najpierw wypadł Ramsey by potem w blamażu z Sheffield kontuzji zaznali Oxlade Chamberlain oraz Walcott. Zagra tam albo Iwobi albo Campbell. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Po trzecie w zeszłotygodniowym spotkaniu mimo, że wszystko grało to pod koniec na prawdę widać było brak pary. Kibicuję ekipie z północnego Londynu ale wątpię by wywieźli z Walii komplet punktów.W poprzednim sezonie obie potyczki rozstrzygnęły się na korzyść Swansea.
11.05.15 PRE Arsenal Swansea 0 : 1
09.11.14 PRE Swansea Arsenal 2 : 1
Do tego buki zaserwowały nam całkiem smakowite kursy.

Swansea lub Remis @2.15 ⛔
Swansea DNB @3.50⛔
bet365
/e: Tragedyjon. Pierwsza połowa totalna dominacja Swansea i parę zmarnowanych znakomitych sytuacji. Druga połowa, zasłużony gol ze stałego fragmentu, mocno dyskusyjny gol Koscielnego no i Campbell dobijajacy zrezygnowane Łabędzie. Wynik nieadekwatny a festiwal beznadziejnej skuteczności kontynuowany ;/

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Witam, postanowiłem po raz pierwszy podzielić się na forum moim spojrzeniem na spotkania nadchodzącej kolejki PL, także proszę nie bić ;)

Swansea - Arsenal

Dla Swansea w ostatni weekend przyszło w końcu przełamanie niezbyt dobrej serii pięciu spotkań, gdzie zdobyli zaledwie 2 punkty (3 porażki, 2 remisy). Wyjazdowy mecz z Aston Villa wygrany 2:1 po golu w ostatnich minutach meczu, w którym z tego co widziałem okazji nie brakowało zarówno dla jednej jak i drugiej strony.
Arsenal przyjedzie po wtorkowej pucharowej porażce 0:3 z Sheffield gdzie kontuzji nabawili się Oxlade-Chamberlain i Walcott, nie grali natomiast Ozil i Alexis Sanchez - a jak wiadomo to ważne ogniwa w drużynie Kanonierów. W następną środę czeka ich wyjazdowe spotkanie LM z Bayernem w Monachium. W poprzedniej kolejce pokonali u siebie Everton 2:1.
W meczu tym wstrzymuję się od typowania zwycięzcy, po głowie chodzi mi natomiast BTS. Swansea ma nieco lepszy bilans punktowy u siebie niż na wyjeździe, bramkowo po 6 goli u siebie jak i w delegacjach, dodatkowo podbudowani ostatnim zwycięstwem na pewno powalczą na Liberty Stadium. Z przodu Ayew i Gomis, do tego Sigurdsson który strzelił piękną bramkę z wolnego w ostatnim meczu. Obecnie zajmowane przez nich 12. miejsce w tabeli na pewno nie jest szczytem ich marzeń, zwłaszcza że start sezonu mieli całkiem udany (8 pkt. po czterech kolejkach). Arsenal natomiast w 4 na 5 wyjazdowych spotkań strzelał przynajmniej 1 bramkę. O ile nie będzie więcej braków w składzie Kanonierów oprócz zawodników o których na tę chwilę wiadomo że są kontuzjowani, myślę, że uda im się strzelić przynajmniej tę jedną bramkę a i Swansea coś dołoży.

BTS @ 1.66 Bet365 ⛔ 0:3, jakby Gomis nie zmarnował...

Crystal Palace - Man Utd

Oba zespoły w środę grały spotkania pucharowe Capital One Cup. CP zebrało baty od Man City 5:1, United natomiast po rzutach karnych odpadło z Middlesbrough. Ogólnie ciężko mi się ogląda spotkania ManU, niby 4 miejsce w tabeli i tylko 2 pkt straty do Lidera - City, ale zwyczajnie często męczą bułę. Rooney, Depay - bez szału krótko mówiąc. Do tego ostatnie derby Manchesteru - stracone 90 minut życia. We wtorek czeka ich także domowe spotkanie LM z CSKA Moskwa. W swojej grupie LM są obecnie na 2 miejscu, ale tyle samo punktów ma CSKA, a za ich plecami jest PSV z 3 pkt. Także jest o co walczyć i myślami mogą być już bardziej przy tym spotkaniu. Crystal Palace obecnie na 7 miejscu z 5 zwycięstwami i 5 porażkami, póki co żadnego remisu. Chłopaki z CP wiedzą że spotkanie będzie ciężkie, ale wierzą że mając dobry dzień można wygrać z każdym. Na pewno zepną się mocno na spotkanie z Czerwonymi diabłami i czuję, że tego nie przegrają. Z zespołów z czołówki u siebie podejmowali Arsenal (1:2 po dobrym w mojej opinii ich meczu) Man City (0:1) oraz spisujący się bardzo dobrze w tym sezonie West Ham (1:3). Czyli trzy przegrane. Słabo to wygląda, ale gra United mnie nie powala i nie będę ukrywał że typ jest bardziej przeciw ManU, myślę że podopieczni Alana Pardew dadzą z siebie wszystko i wykrzesają przynajmniej remis na Selhurst Park.

Crystal Palace lub remis (1X) @ 1.75 Bet365 ✅ 0:0

dawidzbazin 62

dawidzbazin

Użytkownik
Panowie, co myślicie o tym City (-1) - Norwich ? City u siebie ostatnio notuje hokejowe wyniki (nawet pod nieobecność silvy i kuna), Norwich z kolei to drużyna pokroju Newcastle i Bournemouth - czyli do rozstrzelania na etihad ????
Chciałym to pograć trochę grubiej, ale trochę się boję że Pelegrini będzie chciał przedobrzyć i wystawi jakieś ochłapy, bo liga mistrzów we wtorek... Jak to widzicie? Kurs 1.50 zachęca

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Chelsea - Liverpool under 2,5 @ 1,89 Marathonbet ⛔ 1:3

Ostatnio w hitach pada mało bramek, być może tym razem będzie podobnie. Chelsea gra padakę cały sezon. Liverpool po przyjściu Kloppa wciąż nie przekonuje i nadal zdobywa bardzo mało bramek. Brakuje z przodu jakości. Na korzyść typu działa też H2H. 28 meczów i tylko 10 overów. http://www.betexplorer.com/soccer/england/premier-league/mutual-matches/?home=4fGZN2oK&amp;amp;away=lId4TMwf&amp;amp;where=1
W tym meczu również kartki, ale ja wolę poczekać na live. Może uda się wyczekać linię 3,5 ✅. Kartki powinny być, ale over 4,5 to trochę loteria.

Crystal Palace - Man United over 2,25 @ 1,88 Pinnacle ⛔ 0:0

Crystal Palace - West Ham 1:3
Crystal Palace - Man City 0:1
Crystal Palace - Arsenal 1:2
Crystal Palace - Chelsea 1:2
Crystal Palace - Liverpool 3:1
Crystal Palace - Southampton 1:3
Crystal Palace - Tottenham 2:1
Crystal Palace - Arsenal 1:2
Crystal Palace - Man City 2:1
Crystal Palace - Man United 1:2

Watford - West Ham 2 DNB @ 2,15 Marathonbet ⛔ 2:0

Do meczu pewnie kursy się odwrócą i to Młoty będą faworytem. Teraz jest powyżej 2,00 na 2 DNB. West Ham spisuje się świetnie, ma lepszych piłkarzy, strzela sporo bramek. Watford ma problemy ze strzelaniem bramek.

Man City - Norwich 1 i over 2,5 @ 1,70 Betsson ✅ 2:1

Man City trzy ostatnie mecze u siebie: 6:1 z Newcastle, 5:1 z Bournemouth i 5:1 z CP. Jest moc w ataku, a Norwich traci dużo bramek. H2H bardzo overowe: http://www.betexplorer.com/soccer/england/premier-league/mutual-matches/?home=Wtn9Stg0&amp;amp;away=Qo6off6p&amp;amp;where=0. Na over 2,5 dają zaledwie 1,45, także ja wolę zagrać to co powyżej.

Swansea - Arsenal BTS @ 1,72 Bet365 ⛔ 0:3
Swansea +1 - Arsenal @ 1,71 Marathonbet

Mecze z czołówką na Liberty Stadium stoją na bardzo dobrym poziomie i przeważnie są w nich bramki, overy i BTS-y. Dobre H2H z Arsenalem: 2-1, 1-2, 2-2, 3-2. Swansea jest bardzo groźnym zespołem u siebie i może sprawić niespodziankę. Zastanawiam się nad czymś w stronę gospodarzy, ale czekam na kursy przedmeczowe.

Otrzymane punkty reputacji: +11
fryzj3r 219

fryzj3r

Użytkownik
Swansea vs Arsenal
Jako fan Arsenalu zawsze cieszę się na mecze z Łabędziami. To swego rodzaju paradoks, bo Arsenalowi nie leży ta drużyna. Jednak same spotkania zawsze są ciekawe. Obie drużyny grają fajną piłkę. Jednak Swansea jest ostatnio pod formą. Gomis już nie szaleje, lecz nie wykluczam przebudzenia w tę sobotę. Wychodzą najmocniejszym składem, zero kontuzji. W przeciwieństwie do Arsenalu, który na prawym skrzydle będzie musiał wystawić Joela Campbella, który nie ma rytmu meczowego. Dla tego chłopaka, najbliższe pare meczów to chyba ostatnia i jedyna okazja aby zaistnieć w Arsenalu. Jeśli zagra padakę to niemal pewne, że to jego ostatni sezon w tej drużynie. Nie ma Oxlade&#39;a, Walcotta, Ramseya, Artety, Wilshere&#39;a, Rosickyego i Welbecka. Te braki bardzo ograniczają rotację środka pola. Na ławce znajdą sie na pewno młodzi zawodnicy, tacy jak Iwobi. Jednak brak prawego skrzydła nie powinien aż tak bardzo rzutować na grę Arsenalu. Tam wciąż zagra Santi, Coquelin, Mesut czy Alexis, także będzie komu poturlać piłkę. Dlatego nie skreślałbym tak łatwo Kanonierów.
Osobiście jako wynik meczu typuję remis. Warto też zagrać kartkę Bellerina i over 1.5 kartki Swansea.
Swansea vs Arsenal - REMIS @3,80 ⛔
Swansea powyżej 1.5 kartki - @1,53 ✅
Bellerin kartka - @3,50
⛔
West Brom vs Leicester​

Tutaj nie będę mówił dużo. Sędziuje Pan Antoni Taylor. Parę kolejek temu opisywałem tego sędziego, nic się nie zmieniło. Do tego gra Leicester, które zawsze lubi złapać kartki. Dlatego linia 1.5 kartki jak zawsze jest przeze mnie pobierana.
Leicester powyżej 1.5 kartki @1.53 ✅
Chelsea vs Liverpool​

Tutaj też nie ma co pisać. Ważny mecz dla obu ekip, mam wrażenie że dla Chelsea to być albo nie być. Jak i dla samego Mourinho. Sytuacja ostro napięta w drużynie, klubie i zarządzie. Kompletnie nie idzie, zero wyników i sama gra jest beznadziejna. Sędziuje pan Clattenburg czyli gość, który wymaga szacunku od piłkarzy. Gwiazdki Chelsea mogą mieć z tym problem, zwłaszcza jak im nie będzie się podobał wynik. Dlatego ov 1.5 kartki Smerfów pobieram grubo. Myślę, że to nie ma prawa nie wejść.
Chelsea ov 1.5 kartki @1,61 ⛔
// Mogę polecić, moim zdaniem, bardzo fajny dubelek w który można wejść grubiej.
Chelsea ov 1.5 kartki + City wygra = @2,07⛔ - wysyłajcie TIRy i złote pociągi :cool:
Costa z immunitetem, kopał Skrtela po żebrach, awanturował się i nic, TIRY się rozjebały ????

smatek 39

smatek

Użytkownik
Panowie, co myślicie o tym City (-1) - Norwich ? City u siebie ostatnio notuje hokejowe wyniki (nawet pod nieobecność silvy i kuna), Norwich z kolei to drużyna pokroju Newcastle i Bournemouth - czyli do rozstrzelania na etihad ????
Chciałym to pograć trochę grubiej, ale trochę się boję że Pelegrini będzie chciał przedobrzyć i wystawi jakieś ochłapy, bo liga mistrzów we wtorek... Jak to widzicie? Kurs 1.50 zachęca
Ja mysle ze to slaby pomysl. Kurs 1.5 na handi jest bardzo niski. To prawda ze City ostatnio mialo hokejowe wyniki, ale pierwszy z nich padl w meczu z Newcastle gdzie Aguero &quot;wlaczyl sie Lewy&quot; i strzelil te 5 bramek. Aguero nie zagra no i taki wystep zdarza sie chyba tylko raz. W drugim meczu z Bournemotuh to Sterling szalal i wkoncu odpalil. Ale czy to bylo jednorazowe czy moze juz staly wzrost formy? Tego nie wiadomo, dlatego ja na niego bym nie liczyl. Trzeci mecz z Crystal Palace byl meczem pucharowym. Nie widzialem go, ale wydaje mi sie ze nie ma sensu przekladac wynikow Capital One Cup na to co bedzie sie dzialo w Premier League bo jest to malo istotn puchar.
Jednym stabilnym punktem co do gry ofensywnej City jest moim Zdaniem Kevin de Bruyne. Od poczatku dobrze sie wpasowal i chyba co mecz notuje gola lub asyste. Wiec tylko w nim widze nadzieje na kreowanie sytuacji.

Podsumowujac: wydaje mi sie ze kurs na City jest za niski do gry. Na pewno nie gralbym tego grubiej. Ja sprobje zagrac dodatni handicap na Norwich Ogolnie w tej kolejce ciezko o jakis naprawde dobry typ.

Zgadzam sie z typem na Swansea przeciwko Arsenalowi, ktory zostal juz dobrze opisany przez fanow Arsenalu :p

Sprobuje tez typu Buleczki na West Ham, aczkolwiek boje sie o niego bo West Ham juz pokazal w tym sezonie ze potrafi wygrac z najlepszym a pozniej wtopic ze slabsza druzyna.

Man City - Norwich 2(+2.5) kurs 1.45
Swansea - Arsenal 1(+1.5) kurs 1.4
Watford - West Ham X2 kurs 1.53

ako z powyzszych kurs 3.11

dobi 238,7K

dobi

Znawca - Premier League
Swansea - Arsenal / 1X @2,10 bet.365 ⛔

Podobnie jak Shake, niestety, nie widzę kolejnego spotkania Arsenalu na dobrym poziomie. Z Evertonem zagrali już na pewno nie tak dobrze jak choćby z Bayernem czy Manchesterem. W pucharze skład był zgoła inny niż ligowy, co wcale nie usprawiedliwia Kanonierów przed haniebną porażką z dużo niżej notowanym rywalem. Do tego wypadła cała prawa flanka. Nie ma Ramseya, Ox&#39;a ani Walcotta, zabraknie też Artety. W Swansea brak kontuzji czy pauz. Widać to, co opisywałem przy meczu z Toffees, podopiecznym Wengera powoli zaczyna brakować paliwa po tych ciężkich meczach, a w głowach prócz sobotniego meczu arcyważny mecz w Monachium w Lidze Mistrzów w perspektywie paru dni. Oprócz zmęczenia dochodzi to, co co roku, czyli zaczyna się szpital. Dodatkowo Walia to nie jest łatwy teren. Punkty potraciły tam takie marki jak w/w Everton, Tottenham czy Manchester United, a Arsenalowi bądź co bądź, nigdy nie grało się łatwo z Łabędziami. Pamiętam jak dziś mecz sprzed roku, gdzie Londyńczycy wygrywali, nagle gol dla Swansea, wszedł Gomis i pozamiatał i skończyło się 2:1. Spotkanie z rundy wiosennej ubiegłego roku, również należało do Swansea mimo olbrzymiej dominacji Kanonierów, a tym, który zapewnił 3 punkty Walijczykom był nie kto inny jak Gomis. Gospodarze ostatnio nie porywają swoją grą, aczkolwiek wygrana w pucharze nad The Villans mogła trochę podnieść morale w drużynie po słabszych wynikach. Co jak co, ale w tym meczu, na własnym obiekcie, z osłabionym Arsenalem, który w perspektywie paru dni ma ogromnie ważny mecz w Monachium, nie powinni przegrać, zwłaszcza, że Kanonierów za remis w Walii nikt karcić raczej nie będzie. ;)

Crystal Palace - Man United / Ov + BTS @2,50 bet.365 ⛔

Jednym z najciekawszych (mam nadzieję), meczy w tej kolejce będzie pojedynek pomiędzy drużyną Crystal Palace a Manchesterem United. Obydwie ekipy ostatnio wypadły z rytmu meczowego, dlatego tutaj walka o 3 punkty będzie na 100% zarówno u Orłów jak i Czerwonych Diabłów. United, po średnim meczu w Rosji, przeszło obok &quot;wielkich&quot; derbów Manchesteru (jeden z gorszych meczów jakie dane było mi ostatnimi czasy oglądać) i na dokładkę odpadło z COC po karnym z Middlesbrough. No trochę wstyd. Crystal Palace nie lepiej; 1:3 z West Hamem u siebie w plecy, na wyjeździe z Lisami porażka 1:0, no i blamaż w pucharze na Etihad aż 5:1. Trzeba się spiąć wreszcie i zdobyć jakiś punkt lub najlepiej komplet. To samo w głowach mają podopieczni LVG. Crystal Palace z lepszymi drużynami spina się zawsze i w większości tych meczy strzela choć bramkę a overy padają bardzo często w takowych meczach. (statystyki z postu bułeczki) United z kolei, potencjał w ofensywie ma naprawdę spory i na dwa gole stać ich spokojnie, na zero z tyłu też raczej nie zagrają. Defensywa CP to ostatnio ser szwajcarski, a Manchesteru też wcale monolitem nie jest. Wydaje mi się, że będzie to overowe spotkanie z bramkami po obu stronach. Ostatni mecz na Selhurst Park skończył się wynikiem 1:2 dla United. Podobny wynik przewiduję i tutaj. Ryzyko jest ale kurs wynagradza.

Tottenham - Aston Villa / 1 @1,44 bet.365

Trochę wybiegam naprzód z tym betem, bo nie ma jeszcze soboty a ja już typuję mecz z poniedziałku. No ale podejrzewam, że może trochę spaść ten kurs. Świetnie grające Koguty podejmą na White Hart Lane drużynę z Birmingham. Aston Villa to obecnie najgorsza drużyna w BPL. Cień samej siebie. Zaledwie 4 punkty na 10 meczy? Ostatnio zapunktowali 29.08 z Sunderlandem u siebie. Tottenham ostatnio miał naprawdę ciężkie mecze i wyszedł z nich wydaje mi się bardzo przyzwoicie. Począwszy od wspaniałego zwycięstwa 4:1 nad City na WHL, remis w Walii 2:2, remis u siebie z Liverpoolem, no i ostatni mecz mega; stracili bramkę w 1. minucie, a wygrali 1:5 nad Bournemouth. Może i beniaminek, ale sytuacja w jakiej się znaleźli już na początku meczu, biorąc pod uwagę, że to spotkanie wyjazdowe to rozmiary zwycięstwa imponują. Dodatkowo w ekipie Pochettino, brak absencji*, a w zespole The Villans nie zagra Okore i Gardner. Przynajmniej takie są przewidywania. Co prawda ostatni mecz między tymi ekipami w Londynie zakończył się porażką Tottenhamu 0:1 ale teraz się to nie powtórzy. Za dobra dyspozycja gospodarzy i zapewne chęć odwetu za ten mecz. Pomijając go wcześniejsze cztery spotkania to cztery zwycięstwa Kogutów. Mam nadzieję, że i w poniedziałkowy wieczór komplet punktów zostanie w Londynie.

* teraz czytam, że ponoć ma zabraknąć wciąż Pritcharda, Sona, Chadliego, Fazio i Bentaleba, choć nie wiem ile w tym prawdy. Mimo wszystko bez tych zawodników potrafili wygrać aż 1-5 Bournemouth, a Kane wrócił do formy z hat-trickiem :cool: A kurs już spadł.

!!! Dubel zabójca
Swansea (+1,5) + Tottenham
AKO 2,02 4j bet.365
/ jak nie idzie to nie idzie... ????

master.mk1988 77

master.mk1988

Użytkownik
Swansea - Arsenal 2 1.75
Panowie krótkie spostrzezenie. Arsenal nie czesto przegrywa dwa mecze z rzedu, a trzy z rzedu to prawie nie wykonalne. Spogladajac na oferte bukow, sadzilem tak samo jak i Wy, ze Arsenal przegra na goracym terenie w Walii. Jakim skladem zagral Arsenal kazdy wie w pucharze, tym razem wyjdzie mocna 11 i powinna wymeczyc wygrana z Swansea. W kontekscie meczu z Bayernem, ktory uwazam, ze przegra nie moze pozwolic sobie na druga porazke z rzedu z Swansea. Meczem kluczowym w LM byla wygrana z Bayernem i to byl ostatni dzwonek, teraz mimo ze dalej maja noz na gardle moga wyjsc z opresji obronna reka. Najwazniejsze to brak wygranej Olympiakosu z Dynamem. Wtedy meczem o wyjscie bedzie mecz Olympiakos-Arsenal, nie zaleznie od wyniku z Bayernem, zakladajac ze Bayern wygra reszte meczy w grupie, co jest wykonalne, ale nie o tym mowa. Arsenal ma cos do udowodnienia, poniewaz mecz domowy z Swansea przegrali 0-1 mimo tego, ze byli lepsi i stworzyli mase okazji. Po prostu mieli pecha, ktory zdarza im sie dosyc czesto...gdy sa absolutnym faworytem meczu. Uwazam, ze zgarna komplet punktow. Swansea po wygranej z beznadziejna AV przerwalo fatalną serię meczów bez zwycięstwa. Łabędzie nie wygrały pięciu kolejnych spotkań ligowych notując dwa remisy (z Evetontem 0:0 i Tottenhamem 2:2) oraz trzy porażki (z Watford 0:1, Southampton 1:3 i Stoke City 0:1) . Jesli Watford, Stoke potrafily tu wygrac, to dlaczego nie Arsenal ?

Otrzymane punkty reputacji: +4
kuba86 2K

kuba86

Użytkownik
Chelsea Londyn - Liverpool FC
over 2,5 + over 10,5 korków @3.73 bet365
⛔
gole łatwo, korków zabrakło ze strony The Blues
Hit przy lunchu, więc na sucho nie będę go oglądał, pogram sobie coś dla lepszego oglądania. Pierwszy typ z dubla to bardziej na przełamanie obu ekip. Mou grozi ekstradycja po tym spotkaniu, prawdopodobnie nawet remis nie będzie urządzał Abramowicza także The Special One po blamażu w pucharze ligi musi postawić wszystko na jedną kartę. Liverpool pod wodzą Kloppa widać, że powoli zaczyna prezentować inny styl gry, no ale tego czasu Niemiec ma mało, bo zaraz będzie koniec sezonu a Liverpool nadal nie potrafi wygrywać spotkań. Prawdopodobnie Liverpool będzie początkowo grał na 0:0, ale Chelsea to nie będzie zadowalać. Ostatnio mieliśmy kit w derbach Manchesteru, liczę, że dzisiaj będzie wręcz przeciwnie. Korki gram do dubla, bo obie ekipy nabijają ich sporo, linia dość niska. Poza tym ten dubelek to tylko lekko do oglądania, dużo do stracenia nie mam.

Otrzymane punkty reputacji: +36
K 27

kazim

Użytkownik
Watford vs West Ham

Cały czas mnie zaskakują kursy jakie są wystawiane na ekipę West Ham.
2.84 na Bet-at-home na ekipę z Upton, jak dla mnie kolejny prezent.
Wiele osób powie, że mecz jest mało pewny, gdyż Młoty potrafią ograć dobrego rywala, a ze słabszym zremisować bądź przegrać.
Ja bym wolał się skupić tutaj na innych szczegółach.
Prawdą jest, że The Hammers potrafią zagrać z przeciętnym rywalem i takiego spotkania nie wygrać. Jednak takie sytuacje zdarzały się najczęściej na ich własnym stadionie.
Nie zapominajmy, że West Ham to rewelacja tego sezonu ! A czym się wsławili ?
Po za tym, że pokonali prawie każdą renomowaną ekipę, to są oni liderem tabeli pod względem wygranych na wyjeździe. 4-1-0, z czego większość było z czołowymi zespołami.
WHU grają równo, dzięki czemu zajmują takie a nie inne miejsce w tabeli, a przede wszystkim nie mają problemu ze zdobywaniem bramek, gdyż przeważnie zawsze coś ustrzelą, niezależnie od tego na jakim terenie grają.

Co do ekipy gospodarzy. Jak na beniaminka nie jest źle. Są daleko od strefy spadkowej, jednak ich gra mało przekonuje, zwłaszcza u siebie. 1-2-2 z ostatnich pięciu meczy na swoim terenie ... Z bramkami u nich różnie, raz są, raz ich nie ma, ekipa bardzo przeciętna.

Moim zdaniem oczywiście kiedyś noga się powinie Młotom, lub trafią na godnego przeciwnika, jednak dzisiaj nie zobaczymy niespodzianki i obecny mistrz meczów wyjazdowych zabierze kolejny komplet punktów do kieszeni i zatrzyma swoje wysokie 3 miejsce w tabeli ( przynajmniej, bo nie wiadomo jak wyjdzie mecz Kanonierów :p )

Kurs 2.84 jest zdecydowanie nieadekwatny to obecnej siły zespołu z Upton.
Bez wątpliwości postawię na ten mecz dzisiaj ! ;D Do boju Młoty ! ????

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dzisiaj rzucił mi się w oczy fajny kurs w meczu City - Norwich. City co prawda nadal bez Kuna oraz Silvy, jednak jak widać po samych wynikach nie jest to dla nich problemem, aby zdobywać bramki. Myślę, że dzisiaj także zobaczymy ich parę, tym bardziej, że na swoim obiekcie na 5 meczy 4 razy padł over 2,5 gola w meczu i tyle samo razy w meczach gości w delegacji. Jako, że na taki over jest dość niski kurs, to postanowiłem zagrać coś innego, a mianowicie to, że City strzeli gola w obu połowach spotkania. Szansa na to wg mnie spora, będą chcieli szybko ustawić spotkanie pod siebie i grać bardziej swobodnie. Z przodu nadal mają kim straszyć bo jest Bony, Toure, Sterling, de Bruyne. W ostatnich 5 meczach u siebie 4 razy ten typ pokryli zawodnicy City, w jednym - tym najodleglejszym czasowo przegranym 1:2 przeciwko West Hamowi nie udało się, jednak ta jedyna bramka dla nich padła już w 1. połowie meczu. Myślę, że dzisiaj po tym kursie jaki oferuje Fortuna warto to postawić.
City strzeli gola w obu połowach @1,76 Fortuna ⛔

West Ham jak do tej pory okazuje się przynajmniej wg mnie rewelacją tego sezonu. Nie przegrał jak do tej pory z żadnym z czołowych zespołów na wyjeździe - zaczął wygrywanie od Arsenalu 0:2, Liverpoolu 0:3 i przyszedł czas na City, z którym wygrał 1:2, później mecz w pucharze, który zakończył się bramkowym remisem i po dogrywce odpadli, ale to nic im nie zaszkodziło bo kolejne dwa mecze to remis 2:2 z Sunderlandem oraz wygrana w ostatnim meczu 17 października 1:3 przeciwko Cr. Palace. Młoty w tym momencie zajmują 3 pozycję w tabeli, chociaż po tym kogo już pokonali w obecnym sezonie powinni być na 1. miejscu w tabeli. Dzisiaj przyjdzie im się zmierzyć z beniaminkiem ligi, który sobie radzi raczej słabo i zajmują odległą 13. pozycję w PL. U siebie w pięciu meczach zdobyli zaledwie tylko 1 gola, a stracili ich 4, bilans meczy to 1W-2D-2L. Myślę, że dzisiaj West Ham pokaże znowu swoją siłę i, że to miejsce w tabeli to nie przypadek. Stawiam na gości w tym spotkaniu, a po takim kursie to szkoda tego nie zrobić.
West Ham wygra 1. połowę lub cały mecz @2,24 Fortuna ⛔

K 0

kawhileonard

Użytkownik
Watford-West Ham
Typ; West Ham
Kurs: 2.95
Bukmacher: Betsson
Watford-West Ham
Typ: West Ham -1 AH
Kurs: 5.25
Bukmacher: Bet365

Zupełnie nie rozumiem kursów na to spotkanie. Młoty są wielkim zaskoczeniem tego sezonu i uważam, że pierwsza dziesiątka to minimum przy obecnej formie. Wiadomo, że są teraz na fali i w końcu będzie chwila przestoju, ale obecnie nie ma podstaw żeby tak sądzić. Odprawili już w tym sezonie Arsenal, City, Liverpool i Chelsea to dlaczego mieliby sobie nie poradzić z Watfordem? Uważam, że gospodarze nie grają nic wielkiego. Ostatnio wygrali, ale wcześniejsze spotkania nie były aż tak optymistyczne. Nie ma sensu nic więcej pisać. Każdy aspekt jest po stronie gości, a kursy jakieś kosmiczne. Nawet to, że Watford gra u siebie nie stanowi problemu dla West Hamu, który na obcych boiskach radzi sobie wybitnie dobrze.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Bournemouth powyżej 4.5 RR @2.00 Bet365 ::: 0.5/10j✅
To nie jest wysoka linia, a Bournemouth ją ostatnio pokrywa bez większych problemów lub jest blisko. Choćby z Manchesterem City nabili aż 7 rożnych, z Totkami 4, z Watfordem 5, ze Stoke 7 czy z Sunderlandem 7. Jak widać - linie pokryte nawet z lepszymi ekipami niż Southampton. Liczę mocno, że Smitch, Ritchie, Pugh i Daniels parę razy szarpną skrzydłami i parę rożnych wywalczą. Myślę, że goście będą chcieli przyczaić się na kontry i szybko atakować. Dodatkowo to nie jest tak, że w meczach Southampton pada mało rożnych. Sami Święci trochę ich robią a i rywalom pozwalając trochę ich nabić. Na korzyść typu może wpłynąć jakaś bramka dla gospodarzy. Liczę, że wtedy goście rzuciliby się do ataku i stwarzali więcej zagrożenia pod bramką. Oby tylko ekipa Boruca nie strzeliła zbyt szybko bramki, bo wówczas mogli by się zamknąć na własnej połowie i nawet kontry by ograniczali nie chcąc się odsłonić. Ale statystyki pokazują, że Bournemouth RR trochę nabija, więc czemu dzisiaj mieliby ledwie 5 nie zrobić?

Otrzymane punkty reputacji: +7
professional. 622

professional.

Użytkownik
Everton vs Sunderland
Everton (-1) = 2,28 = Ónibet ✅✅

Króciutko. Świetny kurs na (-1) Evertonu i jak dla mnie małe value.
Przyszli spadkowicze grają totalny piach, w obronie totalna katastrofa, ostatnio 3 punkty z Newcastle gdzie wygrali 3:0 ale ten mecz to była jedna wielka pomyłka, sędzia wyrzucił Colocciniego, gdzie nie było mowy o faulu. Newcastle mimo, iż grali w osłabieniu to nadal przeważali i spokojnie mogli ten mecz wygrać, a Sunderland zrobili dosłownie 3 akcje i zdobyli 3 bramki. Dziś w Evertonie na pewno tak nie będzie, gospodarze potrzebują 3 punktów i co do tego że je zdobędą to nie mam żadnych wątpliwości. Sunderland jest na dnie i dziś na pewno nic się nie zmieni a taki kurs na hendi jest jak najbardziej do gry.

Otrzymane punkty reputacji: +29
mat77 158

mat77

Użytkownik
Southampton - Bournemouth
Southampton win @1,57
Southampton (-1) @2,5

Sytuacja analogiczna jak do meczu wyżej opisywanego przez @proFessional. Tyle, że kurs na zwycięstwo czy handi jeszcze lepszy.&#39;&#39;Święci &#39;&#39; w pojedyńczych spotkaniach potrafią urwać punkty każdemu z PL.W tym sezonie od początku mieli &#39;&#39;zadyszkę&#39;&#39; jednak teraz powoli wracają na swoje właściwe tory, czyli górną połowę tabeli.Głównym mankamentem gospodarzy w tym sezonie jest defensywa oraz brak konsekwentności patrz spotkanie z Leicester.Jednak goście wg mnie nie mają zbytnio czym straszyć.Bournemouth winduje zdecydowanie w dół, moim zdaniem będzie im bardzo ciężko się utrzymać.Do tego ważne absencje, brakuje najlepszego strzelca drużyny, Wilsona czy też Gradela.Niestety duży negatywny wkład w wyniki &#39;&#39;Wiśni&#39;&#39; ma nasz rodak Artur Boruc, który niemal w każdym spotkaniu wpuszcza jakiegoś &#39;&#39;babola&#39;&#39;.Goście na 5 wyjazdów wygrali raz z nieobliczalnymi &#39;&#39;Młotami&#39;&#39; jeszcze na początku sezonu.Ostatnie porażki z Totkami czy City po 5:1 nie napawają nikogo optymizmem.Liczę, że tacy zawodnicy jak Pelle czy Mane zrobią swoje i &#39;&#39;Święci&#39;&#39; w końcu zagrają jak należy na własnym stadionie i odprawią rywali z kwitkiem.Okazja do tego świetna by rywal jeden ze słabszych w PL do tego kompletnie bez formy.

✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +5
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Dzisiaj dwa mecze, w których faworytami są gospodarze. Nic dziwnego, Everton potrzebuje punktów, a gra Sunderlandu woła o pomstę do nieba.. Southampton też ma na pewno większe ambicje po ubiegłym sezonie, gdzie wypadli bardzo fajnie i myślę, że mają szansę na powtórzenie tych dobrych wyników. Rzuciły mi się dwa typy na te spotkania, a mianowicie over 1,5 gola dla obu gopodarzy, wg mnie fajna opcja do kuponu AKO, który dzisiaj gram.

W maju tego roku Everton przegrał na własnym obiekcie z ekipą Sunderlandu 0:2, dzisiaj to dobra okazja do rewanżu i wbicia tych dwóch goli. Ofensywa gospodarzy przedstawia się naprawdę dobrze, młode chłopaki głodne gry i goli, a mowa tutaj o Barkelyu, Deulofeu oraz Lukaku. Myślę, że są w stanie wpakować przeciwnikowi nawet więcej goli, jednak te dwa to taka optymalna ilość.

Everton over 1,5 gola @1,52 Fortuna ✅

Drugi typ jest identyczny na gole dla Świętych. Mają swojego włoskiego Pelle i myślę, że on wykorzysta dzisiejszy mecz do podbicia ilości strzelonym bramek w lidze, których ma do tej pory 5. Goście przegrali w tygodniu w Pucharze z Liverpoolem 1:0, a dzisiaj kolejny przeciwnik z półki tych bardziej wymagających. 2 gole to nie dużo do strzelenia dla gospodarzy, a dla gości to nic wielkiego tyle piłek wyjąć z własnej siatki.

Southampton over 1,5 gola @1,62 Fortuna ✅

Gram to na AKO wraz z Napoli over 1,5 gola ⛔ oraz Stuttgart over 1,5 gola ✅ - polecam, łączny kurs na Fortunie to 6,82.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom