Holding żółta kartka 4.0
Torreira żółta kartka 3,50
Liverpool powyżej 6 rzutów różnych 2.75
Liverpool powyżej 1,5 gola w pierwszej połowie 4.5
Firminho strzeli kiedykolwiek 2.40
bet365
Dzień próby na Emirates , trzecie spotkanie z drużyna z Topu i zobaczymy , póki co 0:2 dla przeciwników , dziś Emery musi coś udowodnić , lecz czy mu się uda ? Chciałbym bardzo ale wiele przeciwności musi pokonać Hiszpan i po prostu boje się , ze za wcześnie na spijanie śmietanki , zważywszy absencje i formę przyjezdnych .
Biorę pod uwagę fakt , ze częstotliwość meczy Arsenalu , myśle , ze przy takiej ławce z czasem to będzie do odczucia ,
Fakt , ze w takich meczach Mesut jest niewidoczny , fakt , ze ostatnio Lacazette nie wyręcza zawodników , fakt , ze z Allisonem i VanDijkiem defensywa Liverpoolu jest o wiele skuteczniejsza , to wyżej wymienione typy maja szanse powodzenia .
Wcześniej grałem już na kartkę młodego anglika i powtórzę to dziś ze spokojem. Jedynym zagrożeniem typu jest to, ze przeciwnicy mogą być dla niego za szybcy ...początek sezonu oglądał z perspektywy ławki rezerwowych a z czasem gdy syndrom kontuzji uruchomił się u kanonierów startował z wyjściowej 11stki , miało to miejsce 8 razy podczas,
Których 3 krotnie zawinął kartonik ze sobą .
Drugi typ to dzik z Urugwaju , coraz częściej gra, coraz więcej rozumie , lecz tak na prawdę dziś dopiero będzie miał okazje sprawdzić się z mocniejszym rywalem od początku meczu . Dotychczas otrzymał tylko dwie żółte kartki , jednak jak wspominałem , z pomysłem i cierpliwością był wprowadzany by być gotowy na takie mecze. Co tu dużo mówić, jest to ogniwo , którego dawno brakowało w zespole kanonierów, ogniwo , które nie kalkuluje , walczy , walczy, walczy ... arsenal łapie kartki , zazwyczaj minimum powyżej 1 , w obliczu wyzwań na boisku dziś kartka dla Lucasa bardzo możliwa .
Rzuty różne , cóż , zauważyłem , ze arsenal pozwala nabijać sobie dużo korków wiec dziś , nie powinno być inaczej. W ostatnich pięciu spotkaniach tracili kolejno ( 6, 6,11,4,4 ). Dość sporo gdy dodamy do tego fakt, ze nie były to Zespoły topowe . Jest to wynik niepewnej gry obronnej, która jest bolączka kanonierów , dotychczas stracili 13 bramek i to wynik odległy od reszty aspirujących drużyn do mistrzostwa . Sytuacji gracze Liverpoolu powinni kreować dużo a co za tym idzie ... według mnie zakład warty ryzyka .
Arsenal długo wchodzi w mecz , te pierwsze połowy często są przespane i cudem nie przegrane , dziś myśle , ze więcej zimnej krwi będą mieli gracze Kloppa i od pierwszych minut narzuca swój styl gry . scenariusz z bramkami do
Połowy miał miejsce w 3 na 5 ostatnich meczy tak wiec nie jest
Wykluczone takie rozwiązanie. Jedna bramka do Połowy zawsze wpadała tak wiec idę w ten scenariusz i pobieram smaczny kurs.
Firminio strzelił 5 bramek w ostatnich 5 spotkaniach przeciwko Arsenalowi , a według mnie Kanonierzy maja swoich osobistych katów i gdy tylko mierzą się oni przeciwko sobie to często ten scenariusz się spełnia , ze oprawca
Dopisuje sobie gola ... np kane , drogba ... ile Razy to grali ...czas na Brazylijczyka