Mało czasu to króciutko:
Chelsea - Wolves
Po raz kolejny pytam, po co Wilkom był potrzebny taki intensywny mecz w pucharze, z Chelsea właśnie, przegrany 3:4, po tym przyszła porażka w Fulham 3:0, po tym oczywiście zwolnienie trenera, efekt taki, że obecnie mają 2 pkt, a nikt chyba w historii się nie utrzymał mając tyle na takim etapie, także
Championship welcome to, matoły, szkoda, bo fajna drużyna. Chelsea to fajne tłumaczenie czytałem, Maresca tak miesza składem, bo wszyscy zmęczeni po wygraniu mistrzostw świata, dobrze, że mamy listopad, ale fakt, że kontuzji tam nie brakuje i najciekawszym betem odnośnie londyńczyków byłby zakład o to kto wyjdzie w 1. 11stce. Na Qarabag sobie wyszli pół rezerwami i mają efekt, a najlepsze to jak ich gra wyglądała, gdzieś od 60 min wszystkie piłki do Estevao i niech gość kombinuje ;d kiedyś tak Hazard mecze wygrywał, ale to jeszcze nie ten poziom, anyway, nie ważne kim dzisiaj wyjdą, wielkiego oszczędzania nie będzie, bo teraz przerwa, Wilki w rozsypce i nie wierzę tu w efekt nowej miotły, 1 x 2 na Chelsea się nie stawia, ale na to, że kilka bramek wcisną warto parę złociszy imo postawić
Chelsea over 1.5 @1.50 sts
Chelsea over 2.5 @2.45 sts
====
Sunderland - Arsenal
Pięknie Czarne Koty grają, imo czarny koń PL w tym sezonie, nie dość, że wyniki pozwalające na top4 to jeszcze ich gra fajnie wygląda. Ostatnio 3 pkt wywiezione z Chelsea i bardzo im bym chciał kibicować, no ale dzisiaj przyjeżdża drużyna z innej obecnie galaktyki. 8 czystych kont z rzędu, wyrównany rekord od 122 lat, jak dzisiaj zagrają na 0 z tyłu to będzie najlepszy wyniki w historii angielskiej piłki, a Arsenal lubi rekordy, m.in sezon bez przegranej (chyba 2004?). Także z całym szacunkiem do bieniaminka, imo postawią twarde warunki, ale na Kanonierów to będzie mało, nawet można napisać, na przyszłych mistrzów Anglii, bo wreszcie mają to, czego im zawsze brakowało, bardzo szeroką ławkę i imo jak po boxing day będą dalej liderem to będzie można im koronę zakładać. Dzisiejszy mecz śmierdzi trochę 0:0, ale wydaję mi się, że Arsenal coś wciśnie, przy 0:0 będą rożne produkować, a ze stałych fragmentów Kanionierzy są najgroźniejszym zespołem w PL. Normalnie nie stawiam tego typu zakładów, ale dzisiaj przy takich kursach można próbować
Sunderland nie strzeli @1.75 sts
Multiwynik 0:1 ; 0:2 ; 0:3 @2.35 sts
//nie oglądałem, ale szacun Sunderland, piękna przygoda beniaminka, ciekawe, czy podobna do Leicester ;d