>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11 kolejka PGE Ekstraliga - 31 lipca

Status
Zamknięty.
H 1K

horosz

Użytkownik
Wszystko BET 365:

# 1. Unia Leszno (-6) vsFalubaz Zielona Góra (+6) @ 1.80 ✅
Wszystko zostało powiedziane wyżej.

+ #2 zwycięstwo Falubazu za mniejszą stawkę @2.87 ⛔

#3. Patryk Dudek over 10 @1.66 ✅

# 4 Piotr Protasiewicz over 9 @1.95✅

#5 Emil Sayfutdinow over 9 @1.80✅

#6 Pedersen vs Doyle @2.00
✅

Otrzymane punkty reputacji: +15
S 833

sebunited16

Użytkownik
Pająk jest w Lesznie na 99% pojedzie prawdopodobnie za Musielaka. Jeszcze nie ma oficjalnych składów potwierdzonych.

Kildemand IN Tobiasz OUT

Niki - Jason 2 2.00 bet365 ✅

Duńczyk z juniorem jedyny plus na ten moment, choć młodzi z Leszna potrafią zaskoczyć, szczególnie u siebie. Jak na siebie jeździ pasywnie, nawet jak kogoś przewróci to... przyznaje się do błędu ???? co było wcześniej nie do pomyślenia. Na trasie nie ma zbyt dużej prędkości. Australijczyk u Cieślaka jeździ swój najlepszy speedway, ciągnie Falubaz wraz z Dudkiem i Protasem, lubi tor, pewniak do nominowanych.

Otrzymane punkty reputacji: +4
radula 5,4K

radula

Użytkownik
????Pawlicki powyżej 9 - 2,00 tragiczny wystep⛔ bet365

Bardzo fajna linia na Pitera. Ostatnie występy bardzo przyzwoite. Dzisiaj to on powinien ciągnąć zespoł do przodu. Pojedzie z nieobliczalnym Pająkiem w parze. Osobiście linie bym wystawił 1pkt wyżej jak to zrobili ludzie z Betsafe. Dzisiaj mecz teoretycznie wygląda na bardzo wyrównany i każdy bieg będzie niesamowicie zacięty. Byki wiedzą o co jadą. Piter nie może zawieść miejscowych. Forma po jego stronie.

t.gogo 1K

t.gogo

Użytkownik
Ktoś się odważy pograć coś na Nickiego, under/over? ????
Tylko under. Linia 11 w Bet365 jest baaaardzo wysoka patrząc na to co jedzie.
Bet365
4. Nicki Pedersen - poniżej 11 1,83
4. Nicki jedzie kibel ostatnio i wcale się nie zdziwię jeśli położy ten mecz. W parze junior, ale to nie znaczy, że zawsze będą łatwe punkty. W czwartym ma Pepe i Smektałe po juniorskim. W 11 zapewne vs Doyle i Krycha. Bez taktyka będzie ciężko. Zobaczymy czy w ogóle dojedzie do nominowanych.

Otrzymane punkty reputacji: +4
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Swoją drogą trochę nie rozumiem tej zmiany Toffeeka na Kildemanda. Musielak gdzie jak gdzie, ale na Smoku nie zawodzi, a średnia to tylko potwierdza - 2,00. Do tego dobrze rozumie się z Piotrkiem i wydaje mi się, że akurat zmiana w tej parze niczemu dobremu nie służy. Kildemand u siebie nic nie jechał, ale takiej padliny jak wcześniej raczej nie powtórz, bo to byłoby trudne. Moim zdaniem, jeśli komuś pomoże ta zmiana w składzie Byków, to wyłącznie Falubazowi, bo wchodzi zawodnik, który jest niepewny w miejsce takiego, który te 7-9pkt by pewnie przywiózł. Plus jest taki, że Pawlicki powinien mieć łatwiej w zdobywaniu punktów w pierwszych trzech biegach.

S 833

sebunited16

Użytkownik
Mi się wydaje, że Adam gra o wszystko. Mają 10 do odrobienia w kontekście awansu do 4 bonus potrzebny. Tobiasz to właśnie gwarant tych dwójek czy jedynek z bonusem. Kildemand może pojechać wszystko, walnąć komplet jak i zdobyć trzy punkty. Czytając wypowiedzi kibiców z Leszna podobno robił wczoraj na treningu wszystkich z Pawlickim włącznie. Tylko wiadomo jak to jest z tymi treningami ????

I 42,3K

iti

Użytkownik
Swoją drogą trochę nie rozumiem tej zmiany Toffeeka na Kildemanda. Musielak gdzie jak gdzie, ale na Smoku nie zawodzi, a średnia to tylko potwierdza - 2,00. Do tego dobrze rozumie się z Piotrkiem i wydaje mi się, że akurat zmiana w tej parze niczemu dobremu nie służy. Kildemand u siebie nic nie jechał, ale takiej padliny jak wcześniej raczej nie powtórz, bo to byłoby trudne. Moim zdaniem, jeśli komuś pomoże ta zmiana w składzie Byków, to wyłącznie Falubazowi, bo wchodzi zawodnik, który jest niepewny w miejsce takiego, który te 7-9pkt by pewnie przywiózł. Plus jest taki, że Pawlicki powinien mieć łatwiej w zdobywaniu punktów w pierwszych trzech biegach.
Skornicki gra all in stawiajac na Pajaka. Peter w formie robi powyzej 10, a Musielak to co najwyzej solidne 7+2 +/- w obu przypadkach oczywiscie.

furman19 928

furman19

Użytkownik
Świetny mecz w Lesznie, po pierwszych biegach myślałem, że jedna Unia odjedzie na te 8-10 punktów. Cieślak po raz kolejny idealnie taktyki wstawił gość ma łeb. Ja myślę, że Skóra zrobił błąd w nominowanych, Nicki powinien jechać w 14, Kildemand z Emilem na koniec. Nikuś pierwsze dwa biegu wygrany start i ucieczka, poźniej nie było startu i niewiele mógł zrobić, wolny był w dalszej fazie. Falubaz mocno mi zaimponował w szczególności Karpov. Nie sądziłem, że w takiej stawce gdzie startował pierwszy raz na torze przegrał Emilem na minimetry. Dream team po raz kolejny nie wypalił, za dużo gwiazd w drużynie.

Horosz
gratki za typy.

M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Jak Kildemand miał jechać w 15nastym, a Nicki w 14nastym jak to z regulaminowego punktu niemożliwe...
Panowie ma ktoś powtórkę biegu Karpova z Sajfudinovem? Bo uważam, że to Ukrainiec wygrał ten bieg i sędzie wypaczył wynik.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
A bieg z upadkiem Pawlickiego? Myślę, że gdyby sędzia go wykluczył, to błędu by nie popełnił, ale to moja subiektywna opinia, a mecz sam w sobie super ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
nr69 1,4K

nr69

Użytkownik
Wybrałem się do Leszna na meczyk i takich kibiców jeszcze nie widziałem. Jak ktoś przegrywał bieg to jakie wyzywanie na swoich, będąc z dziećmi - masakra. I to kilka rodzin
Najlepszy komentarz gościa, że z Kolejarzem Rawicz baraże.
Piękna szarża Dudka, który ograł złotówkę. Coś pięknego.

H 1K

horosz

Użytkownik
Wszystko BET 365:

# 1. Unia Leszno (-6) vsFalubaz Zielona Góra (+6) @ 1.80 ✅
Wszystko zostało powiedziane wyżej.

+ #2 zwycięstwo Falubazu za mniejszą stawkę @2.87 ⛔

#3. Patryk Dudek over 10 @1.66 ✅

# 4 Piotr Protasiewicz over 9 @1.95✅

#5 Emil Sayfutdinow over 9 @1.80✅

#6 Pedersen vs Doyle @2.00
✅
Właśnie wróciłem z Leszna. Mecz bardzo fajny, można było wyczuć dużą stawkę ze strony leszczynian. Zagranie z Kildemandem bardzo zaskakujące, początkowo myślałem, że zaskoczą Falubaz. Ale potwierdziła się reguła, że zielonogórzanie potrafią liderami wygrywać mecze, a i Pieszczek dołożył cegiełkę. Remis dzisiaj jest bardzo sprawiedliwy, choć dla Unii mało szczęśliwy. Szacun dla Dudka, chłopak 2 dni temu Dackarnie wygrywa mecz w ostatnim biegu na dystansie, dzisiaj wyszarpał remis dla Falubazu.

Jeszcze przed meczem zastanawiałem się, czy nie wrzucić jakiegoś pieniążka na remis, byłoby idealnie. Choć jest bardzo dobrze. Czas spać bo z rana obowiązki ????

C 370

cinek9191

Użytkownik
A bieg z upadkiem Pawlickiego? Myślę, że gdyby sędzia go wykluczył, to błędu by nie popełnił, ale to moja subiektywna opinia, a mecz sam w sobie super ????

*Popieram, gdyby go wykluczył to nie byłoby w tym nic dziwnego. Ale w PL dąży się .... do powtórek w 4 jak pierwsze wejście.

*Sytuacja Karpova z Emilem... dla mnie WON Emila.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom