Warto jednak mieć na uwadze że kolejne żółtko wyeliminuje go z kolejnego spotkania z Sociedad na wyjeździe a to może być poważny hamulec przy tym typie.Dyscyplina: Piłka nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 16:15
Spotkanie: Barcelona - Real Madryt
Typ: Gavi otrzyma kartkę
Kurs: 2.6
Bukmacher: Lvbet
czyli grając w El Clasico będzie odpuszczał nogę, bo za tydzień mecz z Sociedad? Dobre!Warto jednak mieć na uwadze że kolejne żółtko wyeliminuje go z kolejnego spotkania z Sociedad na wyjeździe a to może być poważny hamulec przy tym typie.
Z takich nieoczywistych kartkowiczów po fajnym kursie można spróbować Rudigera @5,0 sts
on też jest o krok od zawieszenia do tej pory 12 fauli w całym sezonie i 4x żóltko czyli dostaje kartonik średnio licząc co trzeci faul - dla porównania Gavi do tej pory aż 26 faulował rywali
Ubiegłes mnie, bo pomyślałem to samo. W superbet 2.65 . Ja od siebie dodam że ten zawodnik na słowo el classico dostaje amoku, i w takim meczu dużo fauluje. Dodajmy że jego agresywne zachowania są już dostrzegane na europejskich boiskach zarówno klubowych jak i reprezentacyjnych . Do tego dokładam co najmniej 4 celne strzały Realu Madryt. Bo mimo strzelania mało goli statystyki celnych strzałów są dość wysokie, i tylko raz w meczu z celtą Real miał 3 celne strzały. A jak widać wczoraj Celta dobrze broni. Na kartkę jak kolega powiedział kursy spadły do 2.05. Ja robię betbuildera w fortunie dokładając strzały celne Realu i robiąc kurs 3.60Dyscyplina: inniPiłka nożna - Hiszpania, La Liga
Godzina: 16:15
Spotkanie: Barcelona - Real Madryt
Typ: Gavi otrzyma kartkę
Kurs: 2.6
Bukmacher: Lvbet
Post w dziale:
Analiza:
No dobra to pójdziemy tu po najniższej linii oporu. Miałem pójść tu w jakiś gruby over kartek, ale jako, że jeszcze nie ma na to oferty, a linie zapewne będą wysokie to idę w kartkę Gaviego.
El Clasico przed nami, emocji na pewno nie zabraknie, bo obie drużyny są w wybornej formie . Myślę, że liczba kartek może być duża, podejrzewam że Barcelona sama wyłapie minimum 4. A jak ktoś tu ma łapać kartki to liczę właśnie na Gaviego .
Jest zadziorny i to widać. W 14 meczach w których grał w tym sezonie kartek wyłapał łącznie 9. I nie wierzę w to, że w El Clasico kartki nie wyłapie. Dla mnie kurs złoto i spadnie w okolice 2.0