>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11. kolejka LaLiga (25.10.2024 - 28.10.2024)

Status
Zamknięty.
'Corek 300,6K

'Corek

Znawca - e-sport
Real Betis vs Atletico / Atletico win 2,17 betclic

Witam, znów idę w zwycięstwo przyjezdnych, tym razem w wygraną Atletico. Oglądałem ostatnie dwa spotkania Betisu w lidze i wcale to nie napawa optymizmem. Mowa o wyjazdowym spotkaniu do Osasuny, które Betis wygrał, ale nie mam wątpliwości, że to prędzej gospodarze zasłużyli w tym spotkaniu na komplet punktów i to Betis wcale nie zagrał dobrego spotkania. Wyjazdowy mecz do Sevilli przegrali 1:0 i było to równe spotkanie, ale doskonale wiemy że grać dobrze przeciwko Sevilli w ostatnich czasach to żaden wyczyn. Atletico również nie zachwyca w ostatnich tygodniach, dwie kompromitację bo taka jest prawda w Lidze Mistrzów. W Hiszpanii wygrali z Leganes, zremisowali wyjazd do Sociedad i zremisowali z Realem, nie wygląda to tragicznie, ale jest gorąco po tych ich ostatnich spotkaniach i dziś uważam, że Atletico wywiezie trzy punkty i pokaże kibicom, że nie mają się o co martwić.

Ostatnia edycja:
typerskoki 637K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Ode mnie słówko po wczorajszym meczu Real - Barca. Jestem pod mega wrażeniem jak kompletnie w bardzo krótkim czasie odmienił Flick grę Barcy. Do tego nie mając budżetu na trasfery i borykając się z prawdziwą plagą kontuzji kluczowych graczy na pozycji środkowego pomocnika, która w tej taktyce jest kluczowa. Wyczarował Casedo po kontuzji Bernala, który też jeszcze jakiś czas temu wydawał się nie być zawodnikiem już na poziomie 1 składu Barcy i gość gra taką piłkę jak na 1-0 do Lewego i ogólnie ma super sezon. To wszystko 3 dni po trudnym meczu z Bayernem mając 1 dzień mneij na odpoczynek niż gospodarz Real Madryt, który u siebie praktycznie nie traci punktów i przypomnę broni tytułu zwycięzcy Ligi Mistrzów i Hiszpanii.

Przed spotkaniem już się na to zanosiło ale kursy 3,5 na Barcę, które rosły przed spotkaniem sugerowały jednak co innego. Łapanie na spalone gwiazdorów Realu to jawne ośmieszenie rywala. W zasadzie nie kojarzę, żadnej dobrej sytuacji Realu jeśli wymażemy z pamięci wszystkie sytuacje, po których chorągiewka liniowego powędrowała w górę. A jakby Robert wykorzystał okazje na 3-0 i 4-0 to tu by się jakimś 7-0 ostatecznie mogło skończyć. O Robercie już się nie rozpisuje bo już jego temat został wyczerpany w mediach, ale wiadomo klasa. Ciekawe, gdzie są ci, co 3 miesiące temu go wysyłali na emeryture. Lewy 14 goli, Haaland 11, Kane 9, dalej długo długo nic, tak wyglądają klasyfikacje strzelców top4 lig i w zasadzie to ostatecznie oddaje klasę Roberta.

PS. Szkoda troche, że na forum nie ma dyskusji po meczach, a jedynie analizy przed. Szczególnie po tak legendarnym spotkaniu jakie się wczoraj rozegrało na naszych oczach. Dlatego na ochotnika chciałem napisać takiego posta by na przyszłość zachęcić innych :) Dziś były kolejne dwa szlagiery: Arsenal - Liveprool 2-2, Inter Juve 4-4, którego niestety jeszcze nie miałem okazji obejrzeć, ale to też mecze zasługujące na dyskusje po nich w odpowiednich tematach.

L 2,1M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Mallorca - Bilbao, gol Mallorci, @1.48 Superbet

Mallorca to bez wątpienia rewelacja tego sezonu i nie jest wcale przypadkiem to, że na ten moment zajmują wysokie 8. miejsce w La Liga - tuż za Bilbao mając te samą ilość punktów, ale gorszy bilans bramkowy. Mallorca w tym sezonie potrafiła zatrzymać już m. in. Real Madryt, Betis czy Real Sociedad, dodatkowo była bardzo blisko urwania punktów Villarreal. W przypadku Bilbao również nie ma tragedii, ale gra na wielu frontach sprawia, że niekiedy dobry mecz w Europie jest okupiony gorszym meczem w lidze. Ostatnio Bilbao wygrało w Lidze EUropy ze Slavią, ale też miało sporo szczęścia że uniknęło gola. Bilbao na wyjazdach lubi tracić gole i myslę, że Mallorca wykorzysta przynajmniej jedną sytuację w tym meczu.

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom