>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

11 kolejka I ligi 23-25.09.2011

Status
Zamknięty.
flamaster 875

flamaster

Forum VIP

kursy unibet

Przed nami spotkania 11 kolejki polskiej pierwszej ligi, w której czeka nas kilka ciekawych pojedynków. Za takie na pewno można uznać wracającą do życia Polonię Bytom, która podejmować będzie 7 Kolejarz Stróże. Równie interesująco powinno być w Poznaniu gdzie aspirująca do awansu Warta podejmie wicelidera ze Świnoujścia. Ostatnio pojawiły się informacje, jakoby pani prezes znudziło się prowadzenie klubu piłkarskiego. Trudno temu się dziwić gdyż do tej pory zawodnicy Warty trochę zawodzili. Z kolei teoretycznie łatwe zadanie powinno czekać piłkarzy Nacieczy ponieważ zmierzą się z Olimpią, której jeszcze nie udało się wygrać na wyjeździe.
Czekam na Wasze opinie na temat tej kolejki.

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Z pocalowaniem reki obieram kurs ~3.0 na Flote w starciu z Warta Poznan.
Jestem swiezo po meczu z Wisla Krakow. Flota zaprezentowala sie godnie, pierwsza polowa wrecz bajeczna, moze nie zaczelo sie najlepiej bo 9 minucie Wisla wyszla na prowadzenie ale po kilku minutach Flota wyrownala a pod koniec pierwszej polowy schodzila zwyciesko na przerwe. Niestety na poczatku drugiej polowy Wisla wyrownala ale Flota ciagle agraesywnie atakowala stwarzajac sytlacje bramkowe. No niestety wygralo doswiadczenie poniewaz Wisla wpakowala jeszcze dwie bramki ale co do gry Floty mozna byc zadowolonym bo jesli dalej beda tak odwaznie grac to ekstaraklasa stanie sie juz nie tylko bliskim marzeniem a faktem. Mozna by sie przekamarzac ze to &quot;tylko&quot; Puchar Polski i on sie rzadzi innymi prawami niz liga ale taka Wisla ktora poza granicami nic nie osiagnela w LM i w Pucharze europy wydaje sie tez z grupy nie wyjdzie to chociarz na otarcie lez sobie i kibica zafunduja Puchar Polski. To wcale nie byl slaby sklad Wisly, moze brakowalo glownego bramkarza Pareiko i glownego rozgrywajacego pomocnika Maora Meliksona ale na murawe od pierwszej minuty wybiegl najsilniejszy atak czyli lowca bramek Biton, czy Iliev. Takze od pierwszej minuty gral Patryk Malecki, Cezary Wilk Gervasio Nunez a jednak Flota potrafila z gwiazdami Wisly podjac walke i wygrac pierwsza polowe. No niestety w drugiej braklo juz doswiadczenia i napewno sil ale wrazenie po swoje grze zostawili bardzo dobre

Flota - Warta
Typ 1
Kurs: 2.9
Buk: Bet-at-home

junior_battle 148

junior_battle

Użytkownik
Piszesz gościu pod wpływem emocji, dla 90% zawodników to był najważniejszy mecz w życiu. Nie mieli nic do stracenia, mogli zagrać na 100%, nie muszą się martwić kolejnymi meczami w I-wszej lidze, bo nie grozi Flocie ani spadek ani awans.Była to też świetna okazja żeby się wypromować. Grali niesamowicie agresywnie, co otwarcie skrytykował Maaskant.
Swoją drogą, atmosfera na tym stadionie jest żalosna, podzielam zdanie szkoleniowca Wisły.

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
Na chwilę obecną również wstrzymałbym się z inwestowaniem we Flotę. Wiadomo jak przeciwko takim rywalom się gra. Wystarczy przykład z góry: PSV - Legia i Legia - Podbeskidzie. Ci sami piłkarze, dwa różne mecze. Poza tym wiemy, że polskie kluby nie potrafią zagrać na dobrym poziomie w tak krótkim czasie. Jeśli sobie nie radzą Legia, Wisła czy Lech rok temu to obawiam się, że może nie poradzić sobie Flota. Wprawdzie mecz w niedzielę, ale to tylko dwa i pół dnia odpoczynku.

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Nie mieli nic do stracenia, mogli zagrać na 100%, nie muszą się martwić kolejnymi meczami w I-wszej lidze, bo nie grozi Flocie ani spadek ani awans.
No i skad ziomek (sorry ale za to &quot;gosciu&quot; ja tez nie bede darzyl ciebie szacunkiem) masz takie informacje ? Na poczatku owszem byla wielkia nie wiadoma, odchodzi trener i wiekszosc dobrych pilkarzy. Zespol zbudowany na nowo z nowy trenerem i nieogranych ze soba zawodnikow z gory skazany zostaje na porazke i walke o utrzymanie. W rzeczywistosci zamiast walczyc o utrzymanie paradoksalnie walczymy o awans do ekstraklasy i nie chodzi mi tu tylko o dobry mecz rozegrany z Wisla ale chodzby ostatnie derby pomorza ktore Flota wygrala z Pogonia - glownym kandydatem do awansu. Przed meczem z Pogonia Flota wygrala wczesniejsze trzy mecze z Arka, Polonia B i Wisla Plock.
Uwarzam ze Flota nie odpusci w Poznaniu i zagra rownierz dobrze. Owszem, ten mecz juz w niedziele, no ale od 10 wrzesnia Flota gra mecze co cztery dni i oprocz Wisly pokonywala rywali. Warta tak somo od 10 wrzesnia grala mecze co cztery dni ale wszystkie przegrala. Jednyne co przemawia na korzysc Warty to to ze ostatni mecz grali 18 wrzenia i do meczu z Flota maja siedem dni na przygotowanie&gt; Napewno mecz z Wisla pilkarze Floty czuja w nogach ale mam na dzieje ze nie na tyle aby dac sie ograc Warcie i nie pisze to pod wplywem emocji ale tego co obserwuje od poczatku sezonu ????

junior_battle 148

junior_battle

Użytkownik
Wyobrażasz sobie Flote z taką infrastruktura w Ekstraklasie ?
Nie wiem jak tam z nastawieniem i funduszami właściciela Floty, ale dla mnie Flota na ten moment nie zgromadziła by więcej jak 8-9pkt przez cały sezon...
No niestety nie można zagrać 30 meczów życia w sezonie ;)

EDIT:

„Muszę szczerze powiedzieć, że byłem bardzo zły w przerwie. Powiedziałem piłkarzom, że jeśli nie wygramy tego meczu, to po pierwsze wracamy pociągiem, a po drugie będą musieli sami zapłacić za całą podróż. Nawet wspomniałem, że będą musieli oddać pieniądze kibicom, którzy za nimi pojechali. Po meczu chciałem, żebyśmy jak najszybciej stamtąd odjechali, bo atmosfera na stadionie Floty nie była przyjemna” – wyjawił szkoleniowiec.
jak widać, wystarczy &quot;śmiesznie&quot; pogrozić, żeby tej świetnej drużynie (na taką jest kreowana powyżej) strzelić 3 bramki w 45minut i ze stanu 1:2 wyjść na 4:2

R 0

robert.gs

Użytkownik
Warta gra słabo bez większego pomysłu na grę , jedynie Reksio coś tam pogrywa, źle to póki co wygląda no i jak pewna osoba powiedziała &#39;&#39;Oni już po 30 minutach oddychają rękawami.&#39;&#39; Dla mnie ten mecz w ogóle nie jest do gry.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Już dziś mamy świetną okazję do zarobienia. Polonia Bytom zagra z Kolejarzem Stróże. Polonia w ostatnich dwóch meczach zaliczyła remis na wyjeździe z Dolcanem, który notabene dobrze gra u siebie. Przegrali jednak z Flotą Świnoujście, pomimo że wiele osób liczyło na zwycięstwo ekipy z Bytomia. Mamy 11 kolejkę, a pomimo tego że Polonia gra całkiem nieźle to dalej są oni w strefie spadkowej. (Trzeba jednak wspomnieć, że mają oni jeden mecz rozegrany mniej, niż bezpośredni rywale) Panowie, wypadałoby się w końcu z niej wydostać. Mecz z Kolejarzem to idealna okazja. Mimo że rywal dobrze spisuje się na wyjazdach i można powiedzieć, że pozytywnie zaskakuje w tym sezonie to w końcu klasa samego zespołu nie jest wysoka. Patrząc jednak na to z kim grał Kolejarz, to śmiem twierdzić że terminarz ułożył im się dość łatwo. W ostatnich 6 meczach, ugrali to co można było ugrać. Zwycięstwo nad słabymi Polkowicami 3:1, robi wrażenie ? Na mnie nie. Jedziemy dalej, porażka z Górnikiem Łęczna, do przewidzenia. Rywal solidnie gra w tym sezonie, zacięty mecz 1:2. Później zwycięstwo nad fatalnie grającymi Katowiczanami, którzy dopiero w ostatniej kolejce doczekali się zwycięstwa. Remis u siebie z Zawiszą 0:0, choć tutaj trzeba przyznać że sporą niefrasobliwość pokazał zespół przyjezdnych, marnując dogodne sytuacje. Później zwycięstwo nad Nafciarzami, przyszło dosyć łatwo. Płocczanie grali słabo, z meczu na mecz grają coraz gorzej. Nie miła atmosfera a Wisła pomimo że sezon zaczęła idealnie, to teraz zaczęła spływać z nurtem do Bałtyku. W ostatnim meczu Kolejarz zremisował 1:1 ze słabo grającą w tym sezonie Arką Gdynia. W tym meczu nie ma co kalkulować. Czysto sportowo wygrana należy się gospodarzom, choć z oceną poczekamy do zakończenia meczu. Polonia potrzebuje tego zwycięstwa. Źle nie grają, ale zawsze czegoś zabraknie. Po dramatycznym początku sezonu Bytomianie podnoszą się z kolan i mam nadzieję że w tej kolejce wydostaną się ze strefy spadkowej. Kurs jest dobry, warto go pobrać. Gospodarzom na pewno pomogą kibice, którzy są z drużyną na dobre i na złe. Bytom to zawsze trudny teren, a rywale o tym doskonale wiedzą. Polonia ma przed sobą trudny terminarz, a komplet punktów bardzo by im się przydał.
Polonia Bytom - Kolejarz Stroze | Polonia Bytom [2,30] Bet At Home ⛔ 0:1

konrado87 412

konrado87

Użytkownik
Fakt Flota i jej infrastuktura... zgadzam sie ze ten stadion nie spelnia warunkow do gry w ekstraklasie. W tamtym sezonie bylo juz glosno o tym co to bedzie jak Flota awansuje do ekstraklasy, bo miejscowy stadion sie do tego nie nadaje. Jedyne wyjscie to na czas rozgrywek wyporzyczac stadion w Szczecinie od Pogoni... Miasto nie specialnie pcha sie do finansowania klubu, duzego sponsora tez nie ma. Dla mnie to trener i zawodnicy bardzo by chcieli do ekstraklasy ale natomiast wladze miasta oraz klubu uwazaja ze dobrze jest jak jest, czyli tu w pierwszej lidze... Mam nadzieje ze z czasem cos sie zmieni w tym temacie

duo 303

duo

Użytkownik
-

Zawisza Bydgoszcz - Górnik Polkowice
Jedyne czego się boję w tym meczu to to, że jest to polska liga, a tu się wszystko zdarzyć może. Zawisza to aktualny lider I ligi i jest nim w pełni zasłużenie. Zespół mądrze budowany posiada naprawdę silną kadrę. Szczególnie linia pomocy wygląda imponująco, gdyż składa się ona z zawodników z ekstraklasową przeszłością takich jak Błąd, Ekwueme, Geworgian czy Zawistowski. Jak widać na standardy I ligi w zupełności to wystarcza. Zawisza jak do tej pory to jedyna nie pokonana drużyna I ligi. Ostatnie 5 meczy to bilans 4-1-0. Polkowice natomiast to drużyna z drugiego bieguna tabeli, gdyż plasuje się na ostatnim 18 miejscu. Bilans meczy jest dokładnie odwrotny jak Zawiszy 0-4-6, podobnie jak ostatnie 5 meczy 0-1-4. Remis jedynie z Sandencją u siebie natomiast pozostałe mecze przegrane minimum 2 bramkami (jeżeli mecz grali u siebie), ponieważ na wyjeździe dostali lanie 3:0 od Bogdanki oraz 5:0 od GKS Katowice (z którym to tydzień temu Zawisza wygrał 1:0 na wyjeździe). Ja tu widzę spokojny win gospodarzy, a kurs naprawdę ładny.
TYP: Zawisza -1.5
KURS: @2.20
STAWKA: 8/10
TYP: Zawisza -2.5
KURS: @4.10
STAWKA: 3/10​

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom