>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

11. kolejka Enea Ekstraligi - 16 czerwca

Status
Zamknięty.
emil1702 380

emil1702

Użytkownik
16 czerwca, dzień po Grand Prix w Gorzowie Wielkopolskim zostanie rozegrana 11. kolejka Enea Ekstraligi. Zmagania odbędą się w Rzeszowie, Zielonej Górze, Bydgoszczy, Wrocławiu i Gnieźnie.
11. kolejka Enea Ekstraligi:

PGE Marma Rzeszów - Unibax Toruń
Stelmet Falubaz Zielona Góra - Stal Gorzów
składywęgla.pl Polonia Bydgoszcz - Unia Tarnów
Betard Sparta Wrocław - Fogo Unia Leszno
Lechma Start Gniezno - Dospel Włókniarz Częstochowa​

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Jak dobrze pamiętam to już Michelsen jechał w barwach Leszna w tym roku więc debiut to nie będzie.
Chyba jednak nie jechał w e-lidze. Zawodnik o podobnym nazwisku (Mikkel Jensen) wystartował w barwach Falubazu, może z nim kojarzysz.
Rzuciłem okiem na jutrzejsze kursy, podoba mi się typ na Włókniarz w Gnieźnie. Start wygrał ostatnio dwa mecze z Toruniem i Tarnowem, ale częstochowianie w walce o TOP4 koniecznie muszą szukać punktów na wyjazdach. Argument przeciw to pewnie forma Sajfutdinowa, który ostatnio obniżył loty. Jednak stawiam, że goście pojadą równiej.
Gniezno - Częstochowa 2 @ 2,50 (Tobet) ✅ Start na poziomie pierwszej ligi

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 202

szymontom

Użytkownik
Rzuciłem okiem na jutrzejsze kursy, podoba mi się typ na Włókniarz w Gnieźnie. Start wygrał ostatnio dwa mecze z Toruniem i Tarnowem, ale częstochowianie w walce o TOP4 koniecznie muszą szukać punktów na wyjazdach. Argument przeciw to pewnie forma Sajfutdinowa, który ostatnio obniżył loty. Jednak stawiam, że goście pojadą równiej. Gniezno - Częstochowa 2 @ 2,50 (Tobet) __________________
A Gniezno o nic nie jedzie...!?Walczy o zycie,wiec beda zmotywowani na 110%...Ostatnio polegli tu Torun i Tarnow,a wiec ekipy silniejsze od Czestochowy,wiec Wlokniarz jutro becki...i to okolo 10 punktow bo Gniezno chce zgarnac bonusa...A dla przypomnienia w pierwszym meczu Czestochowa wygrala dopiero po koncowce,gdzie mecz zawalil miedzy innymi imprezowicz rodem z Brazylii..

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
A Gniezno o nic nie jedzie...!?Walczy o zycie,wiec beda zmotywowani na 110%...Ostatnio polegli tu Torun i Tarnow,a wiec ekipy silniejsze od Czestochowy,wiec Wlokniarz jutro becki...i to okolo 10 punktow bo Gniezno chce zgarnac bonusa...A dla przypomnienia w pierwszym meczu Czestochowa wygrala dopiero po koncowce,gdzie mecz zawalil miedzy innymi imprezowicz rodem z Brazylii..
i jeszcze dodaj że jesteś z Gniezna(okolic)..

K 46

karny

Użytkownik
Jestem z Częstochowy acz obiektywnie patrząc to się nie zgodzę z Tobą, CKM pojedzie w tym meczu na 200%, czas na pomyłki się skończył i nawet lider GP chyba już poczuł nóż na gardle trenując w tym tygodniu w środę na torze przy Olsztyńskiej. Wiem jak Gniezno jest silne na własnym torze lecz Włókniarz powinien pokazać w niedzielę pełnie swojej siły + b.prawdopodobne jest to, że pojedzie Mirek za MJJ co zdecydowanie działałoby na korzyść ekipy gości. Dzikowski, może nie wygląda, ale serio zaczął mocno ogarniać tą drużynę i sprowadzać co poniektórych na ziemię ;)

emil1702 380

emil1702

Użytkownik
W Unibaxie Przedpełski jako senior pojedzie, a bracie Pulczyńscy jako juniorzy, tak?
Raczej któryś z Pulczyńskich na seniorce, żeby Przedpełski mógł ich zastąpić.
Co do meczu Gniezno - Częstochowa o końcowym wyniku zadecyduje postawa II linii obu zespołów oraz juniorów, będzie to pojedynek Fajfera, Ułamka, Świderskiego i Watta z Szombierskim, Czają, Łęgowikiem i Jensenem/Jabłońskim.
W zespole Torunia i Tarnowa zabrakło juniorów (Przedpełski [4] i Pulczyński [0] - Gomólski [3] i Borowicz [3]) oraz właśnie tych zawodników drugiej linii (Brzozowski [3] - Madsen [3], Janowski [5], Vaculik [7]) i mecze zakończyły się ich porażką, a zwycięstwem gnieźnian.
Inaczej było w meczu z Rzeszowem, gdzie nawet Lampart przywiózł dwukrotnie podwójne zwycięstwo, a raz 5:1 wygrała para z juniorem i tych oczek zabrakło Startowi do wygranej.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Holder under 16,5 1,72 Tobet po4 biegach już weszło✅✅✅

Dzisiaj Crispy prawdopodobnie 7 startów. Jednak patrząc na fakt że jedzie Nicki to dużo zmienia. Ciężki każdy bieg Crispiego.Bo jak nie pojedzie przeciwko Nickiemu to poźniej Okoń+Pavlic i dalej patrząc Walasek z Sówka więc nie ma łatwych biegów. Nie mówię ze nie będzie wygrywał biegów ale zeby pojechać na 17 oczek naprawdę trzeba jechać super a zazwyczaj Holder zalicza w meczu 1-2 słabsze biegi...gdyby była linia 13,5 brał bym over ale przy takiej lini lepiej wyglada under.

X 283

xpiccolox

Użytkownik
Holder under 16,5 1,72 Tobet
Dzisiaj Crispy prawdopodobnie 7 startów. Jednak patrząc na fakt że jedzie Nicki to dużo zmienia. Ciężki każdy bieg Crispiego.Bo jak nie pojedzie przeciwko Nickiemu to poźniej Okoń+Pavlic i dalej patrząc Walasek z Sówka więc nie ma łatwych biegów. Nie mówię ze nie będzie wygrywał biegów ale zeby pojechać na 17 oczek naprawdę trzeba jechać super a zazwyczaj Holder zalicza w meczu 1-2 słabsze biegi...gdyby była linia 13,5 brał bym over ale przy takiej lini lepiej wyglada under.
Nie zgadzam się z Twoim typem. Po pierwsze tor w Rzeszowie Holderowi pasuje, rok temu w 6 startach 18 punktów (3,3,3,3,3,3), dwa lata temu w 5 zrobił 12. Po drugie ma 7 startów i do ugrania ma 21 punktów, ale zobaczmy na jego bieg i rywali:
1) Pedersen, Brzozowski, Lampart
5) Okoniewski, Pavlic, Brzozowski
8) Walasek, Brzozowski, Sówka
12) Przedpełski, Kret, Okoniewski
Do tego jeden bieg nominowany, jeden bieg z zz-tką, jeden bieg z taktyka. No i masz rację, fakt że jedzie Nicki wiele zmieni, zamiast 3 punktów w 1 biegu zrobi może 2. I patrząc na te pod względem naprawdę katastrofalnej postawy Holdera to w kompromitującej dyspozycji tych parasoli których ma w tych biegach pokona i widzę to w najczarniejszych przypuszczeniach tak:
1) 2 pkt
5) 1 pkt
8) 2 pkt
12) 2 pkt
ZZ - 2 pkt (zapewne dostanie zz-tke w biegu z jakimś Lamparem i na nim i Kennecie powinien tyle zrobić)
w pozostałych dwóch biegach trudno przypuszczać na kogo trafi więc załóżmy mega pesymistyczne że zrobi 1,1.
Zliczając mamy 11 punktów. Tylko czy na serio wierzysz że tak będzie? A każdy bieg z Pedersenem, Walaskiem, Okoniem czy Jurą przegra? Jeśli tak to kto ma punkty w tym Toruniu robić, przecież wtedy to oni bonusa nawet nie obronią. Holder MUSI jechać inaczej będzie wstyd do zgarnięcia ma 21 punktów 17 punktów musi zrobić, a więc 4 przegrane biegi jest to do zrobienia (2,2,2,2,3,3,3) i jest 17 pkt - punkty przypadkowo wpisane - cztery razy przegrywa z Okoniewm, Walasem czy Nickim, 3 razy z Nimi wygrywa i over siedzi. Także moim zdanie nie jest to nierealne.
Holder over 16,5 2,00 Tobet

levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Polonia Bydgoszcz-Unia Tarnów: Tarnów +6,5 @1,85 Unibet==&gt;@1,925 SB⛔⛔49-41..Kołodziej 2 pkt????

No jak dla mnie to za wysoki ten handicap.Bydgoszcz musi ten mecz wygrać jeśli realnie myślą o utrzymaniu.Wygrać choćby 1 punkcikiem.Bo o bonusie mogą zapomnieć(35-55 w Tarnowie).W Bydgoszczy w sumie nic się nie zmienia w kwestii treningów-w tygodniu próby odbywali tylko juniorzy z Kościechą,cała reszta w rozjazdach,łącznie z Buczkowskim.Więc nie spodziewajcie się,że dziś nagle wszyscy się spasują i zrobią ponad 50 pkt.Unia to nie są chłopcy do bicia,pokazali to wygrywając w Rzeszowie czy minimalnie ulegając we Wrocławiu.Poza tym wysokie porażki u faworytów ligi z Torunia i z Zielonej Góry.Ale chyba zgodzicie się,że Polonii bliżej do Rzeszowa i Wrocławia.Ostatnio Tarnów w Gnieźnie przegrał 40-50,mecz zawaliła para Janowski/Madsen zdobywając razem 8 pkt.Dziś Cieślak ustawił pary identycznie.Tyle że Janowski w Bydgoszczy zawsze radził sobie świetnie,a Madsena z przed roku zapamiętam na długo bo był bardzo szybki.Wiadomo,że któryś z seniorów pojedzie słabiej-tak to już jest w wyrównanych ekipach.Podobnie w Polonii zresztą.Nie pojedzie dziś raczej Mikołaj Curyło.Uważam że mecz będzie na styku,dlatego pobieram takie handi na gości.
----------
Dziś postaram się o regres w swojej typerskiej formie,dlatego gram jeszcze z Betsafe singlami:
Holder-Gollob: Gollob @3,55⛔
Hampel-Protasiewicz: Protasiewicz @3,55⛔
Hancock-Andersen: Andersen @2,95⛔

Pary H2H zestawione z kolegów klubowych.U jednych widzę progres formy,u innych regres.Progres widzę też u oddsmakerów Betsafe,dlatego zastosuję dziś taktykę regresową i zagram na dogów,którzy wcale nie muszą tych pojedynków przegrać.No ale to już zależy od progresu w jeździe jednych oraz regresu drugich;)

Dziś 0/4,czyli zdecydowany PROGRES;)

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Tylko czy na serio wierzysz że tak będzie? A każdy bieg z Pedersenem, Walaskiem, Okoniem czy Jurą przegra? Jeśli tak to kto ma punkty w tym Toruniu robić, przecież wtedy to oni bonusa nawet nie obronią. Holder MUSI jechać inaczej będzie wstyd do zgarnięcia ma 21 punktów 17 punktów musi zrobić, a więc 4 przegrane biegi jest to do zrobienia (2,2,2,2,3,3,3) i jest 17 pkt - punkty przypadkowo wpisane - cztery razy przegrywa z Okoniewm, Walasem czy Nickim, 3 razy z Nimi wygrywa i over siedzi. Także moim zdanie nie jest to nierealne.
Zapędziłeś się troszeczkę kolego.
Nie napisałem nigdzie że będzie przegrywał z liderami tylko że są to trudne biegi i o 3pkt nie będzie łatwo co nie oznacza że nie wygra kilku z Nich,chyba czytanie ze zrozumieniem się kłania...
Po drugie primo NIKT NIC NIE MUSI jak to napisałes. Musi to na rusi a w Polsce jak kto chce...:cool: hehe akurat musi 17zrobić żeby był bonus masz wszystko wyliczone widzę hehe spoko.
I po trzecie primo nigdzie nie napisałem że nie jest realne zrobienie overa baa sam pisałem że gdyby linia była trochę niższa to bym grał over a tak to niech się zdarzy defekt i będzie baardzo ciężko.
Napisałem też że często zalicza wpadke w którymś biegu.
I nikogo nie przekonuje ze under będzie napewno.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Matej Zagar over 10,5 @ 1,85 Tobet✅13
Spodziewałem się wyższej linii na Słoweńca ale przy takiej śmiało można grać. Zagar na własnym torze, tylko raz nie pokrył tej linii, gdy zdobył 10pkt... Poza tym punktuje na równym, wysokim poziomie i jest liderem Startu. Ostatnie dwa spotkania, to tylko jeden przegrany bieg z Gollobem, gdy jeździli przeciwko Apatorowi oraz komplet na Unii Tarnów. Dzisiaj Czewa, w której problemy są, bo Emil i Grisza w lidze nie punktują na takim poziomie, jakiego się od nich oczekuje, a reszta spokojnie do łyknięcia przez Zagara. Szkoda, że znowu jedzie w parze z Ułamkiem, bo coś tam mu może zabrać ale i tak 11pkt, nie powinno stanowić aż takiego problemu dla Zagara.

W 12

wujekkoper

Użytkownik
Sebastian Ułamek - Matej Zagar -1,5 @1,40 Tobet
Sebastianowi ostatnio wyszedł jeden mecz i od razu taki niski handi? Uważam, że to bardziej zasługa marki, którą Colgate wypracował przez lata niż jego rzeczywistych umiejętności. Od zeszłego roku jeździ już konkretny piach i poza drobnymi przebłyskami nie stać go już na nic więcej. Jak dla mnie to pewniak na dziś.
Matej Zagar over 10,5 @1,85 Tobet
Matej w bardzo dobrej formie. W przypadku słabszego dnia drugiej linii możliwe nawet 6 startów. Linia wg mnie zbyt niska, wejdzie na miękko.

C 407

cekaem

Użytkownik
Falubaz (-10,5) - Stal Gorzów 1 1.85 TobeT ⛔ punktu zabrakło..
Gorzów bez Nermarka i bez zz za niego do składu wskakuje Gomólski czy inny wynalazek. Sam Iversen i Kasprzak nie pokryją handi. Zmarzlik na wyjeździe to nie ten sam zawodnik. Obstawiam na zdecydowaną wygraną gospodarzy. Nawet z Nermarkiem w składzie handi było do pokrycia a teraz to już nie mam pytań..
Do Auroks Reno:
Odnośnie formy Emila to zdecydowanie obniżył loty na Olsztyńskiej gdzie ma problemy ze spasowaniem się, maszyny mu nie ciągną, jest strasznie wolny na dystansie. Na wyjazdach jednak liczę , że będzie swoje robił i dzisiaj przypuszczam , że będzie liderem Włókniarza. Pod zakładem się podpisuje też widzę spore value na CKM.
Start Gniezno - Włókniarz 2 2.30 Tobet ✅ na lajcie
Dlaczego? W głowie mi przede wszystkim siedzą udane baraże w Gnieźnie gdzie Włókniarz wygrał, dzisiaj jest bardzo możliwa zmiana w drużynie za słabego w tym sezonie Jensena może wskoczyć Mirek Jabłoński, który jak wiemy gdzie jak gdzie ale w Gnieźnie powinien odpalić , zna tor jak własną kieszeń , także może to wyjść na dobre zespołowi. Kolejny powód to ambicje obu zespołów. Włókniarz budowany z myślą walki o medale natomiast Start o utrzymanie. Do tego myślę , że chęć zmazania plamy po porażce z Zielona Górą ale co najważniejsze Włókniarz na papierze jest drużyna o niebo lepszą niż gospodarze. Wygrali w Rzeszowie to mogą wygrać i w Gnieźnie. Niech nikt tylko nie wyskakuje , że w Gnieźnie przegrał Unibax bo dla mnie to żaden argument. Dlaczego? Ponieważ Unibax nie ma zespołu obecnie tylko ma indywidualności.(Chociaż ostatnio Przedpełski odpalił kapitalnie jak taką formę utrzyma to nie ma mocnych na Unibax w tym sezonie) Ciężko było im wygrać tylko Gollobem, Holderem i Miedzińskim. Włókniarz ma cały wyrównany skład dlatego liczę , że to zadecyduje. Na pozycjach juniorskich nie widzę jakiejś wielkiej różnicy a przynajmniej nie na tyle , żeby mogła ona zdecydować o wyniku spotkania na czyjąś korzyść. Jak ostatnio nie polecałem grania na Włókniarz z Falubazem tak dzisiaj ja osobiście skuszę się, kursy mnie zadowalają, więc tylko korzystać.
Sparta Wrocław - Unia Leszno 1 1.70 Betsafe ⛔
Sparta wzmocniona Tajskim dzisiaj już nie powinna zanotować takiej wpadki jak w meczu z Gorzowem. Wtedy było na styku a Klindt pojechał tragicznie. Tajski zrobi zdecydowanie lepszy wynik a co się z tym wiąże przewiduje , że 2 punkty zostaną we Wrocławiu. Zniszczyli u siebie Włókniarz niedawno to nie wierzę w to by nie pokonali chimerycznej Unii Leszno , która już limit szczęścia wykorzystała mam nadzieję w tym sezonie ( walkower z Rzeszowem czy wygrana ze Włókniarzem w Częstochowie). Do tego Ogór i Batchelor powyżej 10 pkt myślę przywiozą. Suchecki też punktuje bardzo ładnie jak na niego. Ljung w ostatnim meczu trochę słabiej. Nie bardzo widzę możliwość wygranej Byków w tym spotkaniu.
Dalsze typy wkrótce...

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 32

molpl

Użytkownik
Falubaz (-10,5) - Stal Gorzów(10,5) Tobet 1.85. Niestety jestem z Gorzowa i przyszło mi stawiac na falubaz. Gorzów dzisiaj bez ZZ i bez Nermarka jak donoszą Sportowefakty. Flubaz u siebie mocny. Nie możemy liczyć na 7 startów Puka. Od Nermarka dużo by zależało i myślę, że walka byłaby o punkt bonusowy. Niestety nie pojedzie a w jego miejsce jakiś losowy zawodnik z KSM 2.5 ;(

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom