Górnik Zabrze - Legia Warszawa
Betbuilder: X2, powyżej 1.5 goli, Liseth powyżej 0.5 celnych strzałów
Superbet @2.90
Kursy na Legię dość wysokie biorąc pod uwagę, że na Samsunspor w Lidze Konferencji wyszli raczej rezerwowym składem oraz samą historię bezpośrednich spotkań, w tym też na stadionie im. Ernesta Pohla w Zabrzu.
Górnik Zabrze po 10 kolejkach na pozycji lidera
ekstraklasy, wygląda to pięknie, mialem być na tym meczu ale bilety rozchodzą się teraz lepiej niż ciepłe pieczywo z samego rana w piekarni.
Fotel lidera jest, ciekawe postacie są (Liseth, Sow) ale pozytywne wyniki często są podyktowane jak narazie nie skillem, tylko szczęściem -przyklad, ostatni mecz z Widzewem Łódź to istna loteriada, Górnik zdobył jak i tracił bramki, których zdobyć jak i stracić nie powinien, tak też trzeba umieć wygrywać.
Z Legią nie idzie im zbyt dobrze w ostatnich latach, aż 7 ostatnich bezpośrednich starć to remis bądź wygrana wojskowych.
Idę w sklejke, choć wydaje mi się że bardzo bezpieczną, X2 Legia, powyżej 1.5 goli, które też z pewnością powinny być, myślę że jedna jak i druga drużyna strzelą, finalnie Legia wygra, a Liseth jak to prawdziwy lis pola karnego conajnniej raz spróbuje zaskoczyć przeciwnika - podoba mi się ten piłkarz.