>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

11 kolejka 1 ligi 03-05.10.2014

Status
Zamknięty.
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Kolejkę nr 11 czas rozpocząć! Zestaw par wraz z kursami na najbliższy weekend (Bet365):

Zapraszam do dyskusji!

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
zastanawiam się ile jeszcze Stomil przebuja się na tym swoim antyfutbolu, u nich to już wręcz wchodzi w nawyk, że w pierwszych połowach nie grają kompletnie nic, skomasowana obrona, ograniczają się do wybijania piłek, nic nawet nie próbując skonstruować w przodzie, przy dobrym wyniku dopiero po ponad godzinie gry zaczynają próbować kontrować.
jednak teraz grają na wyjeździe z dość dobrą ekipą jak na pierwszą ligę - Olimpią Grudziądz, zespołem raczej stabilnym, grającym swoją piłkę i robiącym to skutecznie, wydaje mi się, że 2.15 na gospodarzy do rozważenia, choć oczywiście bez szaleństw ze stawką, to w końcu polska piłka...

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
Stomilowi dobrze idzie nie bez przyczyny, na poziom ligi i jego specyfikę taka taktyka będzie w długim okresie się sprawdzać (większość drużyn ma problem z kreowaniem akcji pozycyjnych, lubią skupiać się na stałych fragmentach, to już nasza taka polska pięta achillesowa). Nie grałbym przeciwko nim w najbliższym czasie, tym bardziej na Grudziądz. Stomil skrzętnie może wykorzystać błędy w defensywie Olimpii, który w ostatnim czasie traci te bramki, raczej za dużo, podejrzewam znów niespodzianka lub podział punktów bardziej prawdopodobny niż to, że nagle defensywa Stomilu się rozwali i stracą łatwo gole. Przed sezonem spotkali się w sparingu, Olimpia w zasadzie wymęczyła te 1-0, choć z przebiegu gry wcale nie musiało tak to wyglądać, a warto przypomnieć, że wtedy Stomil był w fazie świeżej przebudowy, mała rozsypka była i lekki kryzys (deficyt konkurencyjności, szukano wciąż nowych zawodników) i trener dopiero wtłaczał swoje pomysły w zespół.
Im bardziej kursy spadną tu na gosp tym lepsze value widzę w ogólnym rozrachunku na gości. Łatwo też zauważyć, że zespoły grające u siebie mające status faworyta zwykle nie radzą sobie z presją (choć czuję, że tu faworyt wskazany jest głównie siłą personalną i czynnikiem dom). Stomil ma o tyle dobrze, że nie dostali żadnych większych wytycznych przed sezonem, po prostu mają uzbierać na tyle dużą ilość pktów by utrzymać się na następny sezon i dopiero wtedy, być może, powalczyć o większe cele, czego do końca tego samego nie można powiedzieć o Olimpii.

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
ogólnie zgadzam się z twoim wpisem, w tej lidze takie dopasowanie zespołu pod tą taktykę to jest kopalnia punktów.

jednak nie zgadzam się co do Olimpii, ja w tej rundzie ten zespół odbieram jako naprawdę solidny, potrafiący odnaleźć się w różnych sytuacjach, zagrałem lekko ich wygraną po 2.15.

jimmyjump 117

jimmyjump

Użytkownik
GKS Katowice v Chrobry Głogów @ X2 (2,10)
Czas na przełamanie Chrobrego!! Przegrali z drużynami, z którymi musieli przegrać (pierwsza czwórka ligi). Teraz jadą na Śląsk, gdzie będą grać z drużyną, która jest jak najbardziej w zasięgu obecnej formy gości. GKS gra, jak na razie w kratkę i wydaje się byc typowym średniakiem tej ligi, dlatego proponujemy zagrać, coś w strone gości, którzy muszą w końcu przełamać pasmo 3 porażek z rzędu...

macio106 186,6K

macio106

Znawca - MMA
Arka Gdynia - Wigry Suwałki 0-1 ⛔
Typ:1

Moim zdaniem zwolnienie trenera wyszło dla Arki tylko na dobre. Jego zastępca legenda Arki Grzegorz Niciński, w Płocku spisał się bardzo dobrze i teraz dostał szanse zaprezentowania się przed kibicami w Gdynii. Jeżeli wygra to spotkanie to zapewne zostanie pierwszym trenerem. Po drugie w ekipie Arki wraca po kartkach młody Nalepa który potrafi mieć ogień i stworzyć ciekawe akcje pod bramką rywala. Niedysponowany jest tylko Abbott, jednak nie ma to większego znaczenia gdyż bardzo dobrze w Płocku zastąpił go Michał Szubert. Co do trenera to moim zdaniem bardzo dobrze rozumie on zawodników i umie ich zmotywować co widać na boisku. Drużyna Wiger niby się wzmocniła w ataku wielkim Sernasem jednak widać jaki prezentuje poziom i że nie ma co na niego liczyć. Wigry remisują z przedostatnim zespołem 0-0 u siebie. Przegrali z Sandecją i Dolcanem. No jak widać są w wyraźnym dołku, moim zdaniem nie ma tutaj innej opcji jak wygrana gospodarzy na którą liczą bardzo kibice zgromadzeni w Gdynii.

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
bardzo optymistycznie biorąc pod uwagę jaki syf gramy u siebie, to ciągłe walenie głową w mur. Od dawna nie ma pomysłu w tej drużynie, fajnie, że zdobyliśmy 3pkt w Płocku ale przecież nic ciekawego znów nie zagraliśmy, szczęśliwe się udało gola strzelić. też mocno chcę tych punktów dziś, ale może być różnie.

sokolov 0

sokolov

Użytkownik
Arka miała na prawdę dobrą ekipę w tamtym sezonie, jedyne czego potrzebowała to małych roszad i ... cierpliwości. Nie można diametralnie zmienić zespołu i liczyć na dobry sezon od początku

sm1939 103

sm1939

Użytkownik
Dziś proponuję zagrać na BTTS w meczu TERMALICA - FLOTA po bardzo dobrym kursie 2,10 a jest to bardzo prawdopodobne ponieważ obie drużyna radzą sobie ostatnio znakomicie obie nie przegrały ostatnich 5 spotkań.

malin157 72,4K

malin157

Znawca - Sporty zimowe
nie radzę, ogólnie poza tym, że w I lidze ciężko cokolwiek przewidzieć, do tej pory u siebie w meczach z ich udziałem bardzo mało się działo, bramki nie padały, ale dziś grają z silnym zespołem, więc może w końcu coś tam wpadnie. no bet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom