Dam wam pewna rade odnosnie typow. Totolotek wszystkie typy i kursy kopiuje z Dafabet. Jedyne czym sie roznia Ci dwaj bukmacherzy to to ze w Dafabet jest bardzo niski limit na zaklady zwiazane z H2H z
F1 za to nieco wyzsze kursy niz na totolotku (Totolotek wieksza marze narzuca). Wniosek z tego taki ze jak rozkminiam sobie typy to wchodze na Dafabet i patrze na pary jakie sa. Potem jak juz wszystko mam obmyslone czekam tylko az pojawia sie typy na totolotku i tam gram ze wzgledu na zdecydowanie wyzszy limit jesli chodzi o stawke.
GP Węgier - kwalifikacje sobota 14:00
Marcus Ericsson - Joylon Palmer @ 1.70
Kevin Magnussen - Stoffel Vandoorne @ 1.70
AKO: 2.89
Bukmacher: Dafabet/Totolotek
Typu na Palmera nie bede powtarzal bo szeroko o tym pisalem 2 tygodnie temu podczas
GP Wielkiej Brytanii plus kolega @smowky bardzo sensownie go opisal..
Na wstępie wielkie dzięki za info z Dafabet. Dziś o dziwo Totolotek szybciej dał oferte niż zwykle, świetnie! Dało się pograć, a typy mam bardzo zbliżone co Wy drodzy pasjonaci
F1 Bardzo fajnie
@smowky, że zacząłeś się udzielać w naszym dziale. Od razu z wysokiego "C" bo analiza rzetelna i w dodatku typy, które jak widać w pełnej zgodzie popieramy i zdaje się, że jedizemy wszyscy na tym samym wózku! Zatem witamy w dziale i obyś częściej zabierał głos
Palmer w piątek miał dwa "dzwony" i dwa razy rozbił bolid mocno. Ale jednak w parze z Sauberem go pograłem. Kurcze aż tak fatalnego weekendu chyba Jolyon nie zaliczy prawda?
W głowie może mieć milion myśli, koszmary z Kubicą, bliskie rozstanie z Renalut itp itd. Ale jednak na Silverstone się spiął i zajął P11 na starcie do wyścigu, a co potem się stało to oddzielna kwestia. wierzę, że bolidu w trzecim treningu już nie rozwali, a wtedy będzie przed Marcusem.
Marcus Ericsson - Lance Stroll 2 @ 1,5020-17
Kevin Magnussen - Stoffel Vandoorne 2 @ 1,7016-9
AKO @ 2,55 Totolotek
Mój najmocniejszy dubel na ten weekend.
Sauber nie powinien się liczyć w rywalizacji za bardzo. Przeiwduję, że ich pozycja na torze to będzie takie 19-20 miejsce na starcie
chyba, że ktoś dostanie jakieś liczne kary za wymianę podzespołów po sobotnich jazdach i wtedy coś się może zmienić, ale jednak na ten moment nic tego nie zapowiada.
Stroll i Williams ogólnie może nie zachwycają czasami, ale spokojnie do tego Q2 powinni wejść albo powalczyć o to. Stroll już ma pewność siebie, nie robi już takich szkolnych błedów jak na początku sezonu. Tor szeroki, wierzę, że Marcusa pokona.
Magnussen pojeździł kilka kółek w piątek. Giovinazzi rozbił mu bolid na 1 treningu i Duńczyk w drugiej sesji za dużo na torze nie przebywał. W dodatku jakby na jego niekorzyść działa fakt, że Haas spisuje się tutaj fatalnie i brakuje mu balansu i ogólnie ustawień nie mają dobrych. Tor śliski więc widać było jak za każdym razem wyjeżdzali za szeroko, szczególnie Grosjean, który narzekał standardowo.
Vandoorne i ogólnie McLaren będą tutaj wysoko, Q3 powinno być ich coś czuje. Monaco pokazało, że jak moc silnika nie jest najważniejsza to McLaren walczy. A na Hungaroring nie liczy się moc, ale też aerodynamika ważna więc Stoffel i Fernando będą optymistycznie w top10 co pokazały oba piątkowe treningi, choć i Sainz i Force India się właczy do walki jeszcze pewnie o Q3.
Romain Grosjean - Carlos Sainz 2 @ 1,65 Totolotek
15-10
W jednej kombinacji dodałem też taką parę. Grosjean w piątek narzekał niesamowicie, bolid się nie prowadził dobrze. Czasy fatalne!
Romain Grosjean (P16/P18): To był naprawdę ciężki dzień. Cały czas zmagaliśmy się z balansem bolidu. Myślę, że mogę śmiało powiedzieć, iż był to jeden z najgorszych piątków, odkąd dołączyłem do Haasa. Musimy się pozbierać i zrozumieć trapiące nas problemy. Zrobimy co w naszej mocy, aby jutro poszło nam lepiej. Nie wszystko stracone, ale z całą pewnością nie ułatwiliśmy sobie życia.
Sainz ma potencjał, Torro Rosso powinno czuć się tutaj dobrze. Specyfika krętego toru może ich atuty wysupłać. Monaco pokazało, że Sainz czuje się na tego typu torach jak ryba w wodzie. W kwalifikacjach jest też o tyle dobrze, że zagrożeniem raczej nie jest Danił Kwiat, w sensie stricte dosłownym, bo nie powinien wjechać w Sainza...
Grosjean możę odpaść na wczesnym etapie jak się nie pozbierają w Haasie. Sainz o Q3 będzie się bił.
Typ na Sainza zagrałem w triplu z Ericsson - Palmer 2 @1,70 + Wehrlein - Stroll 2 @ 1,50 co dało ładne ako @ 4,21 w Totolotek.
Zagrałem też dubla
Ericsson - Palmer 2 @1,70 20-11
Wehrlein - Stroll 2 @ 1,50 18-17
AKO @ 2,55 Totolotek
Takie kombinacje najbardziej mi się podobają. Gram bardziej na kierowców z końca i środka stawki,ale wszystko dlatego, że w czołówce ciężko w ogóle cokolwiek przewidywać. Jest taki ścisk, że Q3 będzie niesamowite! Tego jestem pewien, szykuje się niesamowita walka do samego końca.
Ricciardo wygrał dwa treningi, jednak Ferrari i Mercedes na pewno trzyma asa w rękawie. Ferrari bardziej powinna specyfika toru przypadać do gustu, co pokazały czasy Raikkonena i Vettela w obu treningach. Red Bull jednak jest blisko, a to coś co sprawia, że kwalifikacje mogą przebić to co było w Monaco, gdzie emocji było tyle, że ulala.
Ogólnie ciekaw jestem jak to widzicie jutro w kwestii walki o pole position. Ja bym obstawał, że to Vettel zgarnie pole position. Ferrari weszło w rytm. Ale też pytanie co na to Lewis? Pewnie dziś nie poskładał dobrego okrążenia, a jak włączy "Hammer time" to nie będzie trzeba jutro sprzątać, bo pozamiata! ;D haha
Jakie macie zdanie? Zapraszam też do dyskusji na temat tej kwestii