Dostalem cos takiego
Dear Przemysław,
Thank you for choosing to play at
SlotsPlusOnline.com!
We regret to inform you that your withdrawal request for the total amount of $95.00; via MoneyBookers has been declined. The number for this transaction is [ciach].
Please make sure that you have fulfilled all the withdrawal requirements such as:
1- Complete documents on file
2- Fulfillment of the wagering requirements.
3- Pending fraud or financial issue; such as insufficient funds or chargeback.
For specific details please contact our friendly Customer Service Department; available 24 Hours a day, 7 days a week:
Jako ze dwa i trzy mnie nie dotyczy to po lekturze podanej przez nich stronki musze wplacic z konta bankowego ? I w razie czego moga mnie o dokumenty zapytac ?
Najlepsze jest ze mialem 3 wyplaty na 5, 95, i 200 i po wycofaniu mi wyplat mam 100 na koncie
Edit
Wychodzi na to, ze tak to zostanie. Na
live chacie nie moge sie dogadac( goscie w ogole nie odpowiadaja
lol, prosze mnie o login i przez godzine nic sie nie odezwali), wychodzi na to ze musze zrobic depozyt karta kredytowa( ktorej nie mam) i jeszcze ukradli mi 200$. Bo juz wczesniej 200$ mi wzieli jak mialem 300$ i spelnilem warunki obrotu to spadlo mi do 100. Ale potem wygralem jeszcze troche i chcialem wyplacic.
No i jak mowie tak chyba zostanie bo karty kredytowej nie mam, a nie bede wplacal np. przez mb zeby sie dowiedziec, ze o tak depozyt to przyjma bez problemow, ale wyplacic mi nie wyplaca. Skoro mi wzieli 200$, to kto powiedzial, ze nie moga wziac kolejnej kasy? Gratki dla tych, ktorym wyplacili bez niczego ;p