>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

1000zł jakim systemem zagrać

niesmak_1984 0

niesmak_1984

Użytkownik
Dzięki :]
Wszyscy bukmacherzy chcą zbankrutować więc grubo płacą :;/:
Takie pomysły jak twój jest super .. postawić prawie 100% kapitału na spotkanie BRAWO jak dorośniesz to sie udzielaj a teraz lepiej cicho bo ktoś kiedyś wtopi dużą kasę przez twoje &quot;&quot;RADY&quot;&quot;
KOLEJNY pewniak jak dla niektórych na dzisiaj BARCA i 1:1

A 0

acdc

Użytkownik
a co myślicie o tym :
Wybieram 3 najmocniejsze drużyny i stawiam progresję ale AKO
Przykład :
barca :1,2
real :1,4
sewila: 2,05
ako :3,44
stawiam : 20zł

-----------------------------------
i można na te drużyny zrobic taką progresję :śr. kurs 2,5zł

R 23

rutra

Użytkownik
Takie pomysły jak twój jest super .. postawić prawie 100% kapitału na spotkanie BRAWO jak dorośniesz to sie udzielaj a teraz lepiej cicho bo ktoś kiedyś wtopi dużą kasę przez twoje &quot;&quot;RADY&quot;&quot;
KOLEJNY pewniak jak dla niektórych na dzisiaj BARCA i 1:1
Fajne porównanie mecz o LM i mecz o pietruszke :razz:
Ktoś kiedyś wtopi... gdyby babcia miała wąsy to by wujkiem była. Podałem mecz ładnie 4:0 weszło, a ty to jeszcze krytykujesz. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie na temat i ja odpowiedziałem jak zarobić 20% w rok z tym, że przyspieszyłem czas do 3h.

Wszyscy byśmy chcieli aby był system, który za złotówke robi z nas miliarderów. Niestety tak się nie da. Dziwie się niektórym osobom, nie mówię, że na tym forum ale ogólnie.

Kiedyś stworzyłem temat na innym forum gdzie stawiałem pewniaki ze stałą stawką 10zł. Wchodziło 90% meczy i po każdych 10 jak sporządałem statystyke to od razu komentarze: &quot;grasz po to aby wygrać 5zł&quot;. Pomimo iż yield był dodatni wyższy niż przez rok na lokacie to oczywiście za niskie stawki. Najlepiej jakbym za kogoś postawił kupon wygrał za złotówke pare tys. i od razu tej osobie wpłacił pieniądze na konto, bo jak nie gdyby była czarna seria to &quot;zbierasz kieszonkowe&quot;.

yszty 0

yszty

Użytkownik
a co myślicie o tym :
Wybieram 3 najmocniejsze drużyny i stawiam progresję ale AKO
Przykład :
barca :1,2
real :1,4
sewila: 2,05

ako :3,44
stawiam : 20zł

-----------------------------------
i można na te drużyny zrobic taką progresję :śr. kurs 2,5zł
moim zdaniem nie oplacalne, zeby trzy takie typy weszly to masz szanse 1/3 * 1/3 * 1/3 wiec szansa ze wszystkie wygraja to 1/27. Oczywiscie barca i real beda wygrywaly duzo czesciej jednak poprostu nie masz pieniedzy na taka progresje, wystarczy seria 7-8 i cie nie ma. Jak chcesz ugrywac 10% miesiecznie mysle ze spokojnym stawianiem (pare typow tygodniowo) mozesz to osiagnac. Jak nie wiesz co stawiac to popatrz komu dobrze idzie i zawsze od niego mozesz zasiegnac typu po x kursie na podbicie lub singlu. Z twoim kapitalem polecam single 30zl po kursie 1,7-2,0. Jezeli trafisz chociaz 60-65% powinienes miesiecznie wyjsc na swoje.

A 0

acdc

Użytkownik
Jesdzce mam pomysł ,żeby obczaić z 5 stronek z analizami i jeśli te 3-5 analiz będzie się zgadzało będę grał singla za 30% kapitału . co o tym myślicie ?
Pewnie większość tak robi , heh , ale mam dość małe doświadczenie z bukmacherką

yszty 0

yszty

Użytkownik
ale po co 30% kapitalu ? spieszy ci sie gdzies? ;) rozsadnie jest stawiac w przedziale 5-10% kapitalu zebys nie skonczyl swojej kariery na 5 typach

D 0

dzikus

Użytkownik
Nie chcę tworzyć nowego tematu a mam zapytanie. Jak polecacie grac majac budzet 6tys. zł i żeby osiągnać zysk rzędu 20% choćby w ciągu 3 miesięcy a jeśli to jest trudne zadanie to nawet w pół roku. Proszę o rady

yszty 0

yszty

Użytkownik
Nie chcę tworzyć nowego tematu a mam zapytanie. Jak polecacie grac majac budzet 6tys. zł i żeby osiągnać zysk rzędu 20% choćby w ciągu 3 miesięcy a jeśli to jest trudne zadanie to nawet w pół roku. Proszę o rady
To zalezy czy twoj dotychczasowy styl gry przynosil ci zyski jak grales. Nikt nie ma sposobu aby w pewny sposob miec zapewnione 10-20% zysku w 3-6 miesiecy bo wtedy nikt do bankow by nie wplacal ;) Jednak ja jakbym mial do dyspozycji 6000zl gralbym single po kursie 1,7+ za 3% kapitalu. Dawalobyto na wygrany kupon zwrot okolo 120-150zl na czysto co przy skutecznosci 60% dawaloby ci minimalny ✅, a jakby madrze grac i wybierac tygodniowo 4-6 typow to naprawde nie jest trudno osiagnac wynik nawet do 70-80% skutecznosci naszych typow, ot takie moje zdanie jakbym ja gral wiec gl

yszty 0

yszty

Użytkownik
Popatrz na staty VipTyperów na tym forum. Ich skuteczność ponad 60% w jakimś miesiącu to duży sukces.

pozdr
z tego co widzialem vipy nie graja 4-6 typow tygodniowo tylko wiecej wiec na upartego trafisz te 4 z 6 albo 3 z 4 w tygodniu ????

B 0

barti

Użytkownik
Natomiast ja polecam Tobie przetestować wybrany system czy też sposób gry jak najmniejszym wkładem finansowym... czyli np na bwin minimalna stawka to 2 zł. Jak będzie dobrze szło, to wtedy podwyższaj stawkę. Inaczej prędzej czy później stracisz te 1000 zł.

kowal1980 35

kowal1980

Użytkownik
To zalezy czy twoj dotychczasowy styl gry przynosil ci zyski jak grales. Nikt nie ma sposobu aby w pewny sposob miec zapewnione 10-20% zysku w 3-6 miesiecy bo wtedy nikt do bankow by nie wplacal ;) Jednak ja jakbym mial do dyspozycji 6000zl gralbym single po kursie 1,7+ za 3% kapitalu. Dawalobyto na wygrany kupon zwrot okolo 120-150zl na czysto co przy skutecznosci 60% dawaloby ci minimalny ✅, a jakby madrze grac i wybierac tygodniowo 4-6 typow to naprawde nie jest trudno osiagnac wynik nawet do 70-80% skutecznosci naszych typow, ot takie moje zdanie jakbym ja gral wiec gl
nie ma możliwości utrzymać skuteczności 60% przez dłuższy czas a o 80% możesz zapomnieć
Ps. najbezpieczniej stawkowac do 2% kapitału max 5% i podzielić gre na etapy

D 0

dzikus

Użytkownik
W swoim temacie bede podawal dalej swoje typy tym razem regularnie. Prosze o wszelkie rady co jest zle co dobrze a z czym nie najlepiej. Niestety nie moglem dac linka.
Pozdrawiam

itan 21

itan

Użytkownik
Że też wam się chce wogóle grac takie kursy,ja tam gram w 49s i mam 5700 czystego zysku za trzy miesiące,grając po kursie 45.Tylko czekam aż wpadnie,prędzej czy pózniej.
A tutaj czasem tyle nerwów po kursach 1.7 - 3.0,nie mówiąc o niższych.
Powodzenia.

niesmak_1984 0

niesmak_1984

Użytkownik
Że też wam się chce wogóle grac takie kursy,ja tam gram w 49s i mam 5700 czystego zysku za trzy miesiące,grając po kursie 45.Tylko czekam aż wpadnie,prędzej czy pózniej.
A tutaj czasem tyle nerwów po kursach 1.7 - 3.0,nie mówiąc o niższych.
Powodzenia.
To super tylko po grzyba sie wypowiadasz ?? człowieku ja mam dużo wiecej za 3 miechy a mój magiczny sposób to Chodzenie do pracy ..
Twoja rada była tak samo pomocna jak i mój post tutaj ..
Przepraszam autora tematu za zaśmiecanie ale Takie rady mnie dobijają.

itan 21

itan

Użytkownik
Sport to też loteria,raz wejdzie raz nie ,np grasz na 1 liczbę po kursie 7.5,wpisz w google typowanie - strategia,tam masz podawane pewniaki,tabelkę do progresji i takie tam.Zresztą sam zobacz.

Do góry Bottom