damian357
Użytkownik
To chyba dlatego że masz ugrane 1200 lub więcej.You have won mam 200 a wczesniej mialem 0 o co w tym chodzi?
To chyba dlatego że masz ugrane 1200 lub więcej.You have won mam 200 a wczesniej mialem 0 o co w tym chodzi?
Czyli wpłata 20 euro a następnie obrót 30razy?Fragment rozmowy z chatem
Bonuses and free money allocated to you carries a 30x wagering requirement before it may be cashed out. Your non-bonus / cash money is completely unaffected by this bonus and may be cashed out at any time, without restriction. If you make a withdrawal and you have a bonus balance, your bonus balance will be forfeited and reset to zero. However, if you’d prefer not to receive this money, for any reason, please let me know, and I will gladly remove it from your account.
i pieniedzy ...dajcie se siana z taka promocja ! wpier trzeba krecic i cos ugrac powyzje potem wplacic 20 E po tem to razem obrócic 30 razy ! szkoda czasu
no wlasnie , ja nie mam przekonania do taki promocji! na dobry rozum z niektroych casyn z bolem nam czasem dadza 10 spiny a tu 1000 , szkoda czasu i pieniedzy tak jak wyzej kolega napisali pieniedzy ...
No chyba ze ktos ma szczescie
Nie bądź naiwny!!!! Zanim cokolwiek wypłacisz musisz zrobić obrót!!!Panowie, a co jeśli wpłacę 50 euro(bo taka jest minimalna wypłata)odblokuje bonus i wypłacę te 50 euro i będę miał 200 euro które będę musiał obrócić ?
Ale gość na czacie mi powiedział że pieniędzmi które wpłacę mogę dowolnie dysponować.Nie bądź naiwny!!!! Zanim cokolwiek wypłacisz musisz zrobić obrót!!!
Wpałaciłeś 20 euro?I je też należy obracać?no ja właśnie sie bawie tym ...
dobra gadałem z supportem. Wygrywamy przykładowo 200 euro to 200 euru musimy obrocic 30 razy. Nie jest to taki problem jezeli chodzi o to :> Dorwałem gierke że gra cały czas do przodu idzie SUNQUEST maszyne ustawilem na 500 spinow i idzie jakos ];]] juz 3000 spinow za mną ;d 200 euro ponad uwolnione juz z bonusa mam :> bawie się dalej i dam znać co i jak przebiega sprawa :] pozdro 600 ;d
I jak Ci idzie ten obrót bo też się zastanwiam nad wpłatą?Hmm dobra namieszałem troszke. Sprawa wygląda tak, dostajecie 1000 kredytów do kręcenia. Z tych 1000 kredytów możecie maksymalnei uwolnić 200 jednostek walutowych zalezy w jakiej sie rejestrujecie. Poźniej dokonujecie minimalnego depozytu tj 20 jednostek walutowych. I macie na koncie 220 JW. Jezeli nei mozecie wyplacic tego to zapraszam do gry SUNQUEST tam obrot idzie raz dwa ... tylko ciekawe jak na prawdziwych pieniadzach to wyjdzie