to bylo bardzo dawno, teraz mbank mam i limitow nie ma takichja zakladam konto. przemawia do mnie wyplata z wszystkich bankomatow za darmo przy czym nie trzeba deklarowac wplat. np BPH kiedys takie cos mialo, ale trzeba bylo zarabiac min 1000 czy jakos tak.
ale napewno dostane te 100zl juz?Tak teraz możesz załozyc konto, masz czas do 24 grudnia.
to bylo bardzo dawno, teraz mbank mam i limitow nie ma takich
a o co chodzi z ta lokata nocna bo nie rozumiem, polowa salda zarabia 11 % w skali roku czyli jak mam 1000zl to ile dokladnie bedzie ? ???? pare groszy :>
ale chyba to z tego się każdy cieszy że wszystkie bankomaty są za free, a tak to co nam z tego jeśli nie weźmiemy karty, szkoda że mają tę opłatę za kartę 3zł msc bo jeśli ktoś ma mało na koncie lub wogóle nie ma tak jak ja nieraz w mbanku, to jest problem :kwasny4565:Normalnie , wydanie karty nie jest obowiązkowe a kontem można zarządzać za pomocą internetu
ja ich rozumiem, takiego meila dostałe ...ja zalozylbym przez internet gdyby nie to ze mozna wybrac tylko konto oszczedniosciowe a nie z lokata nocna. Dzownilem juz na infolinie nie pomogli mi, mowie a to pojde osobiscie do banku zalozyc i co ? przyszla do mnie pani kierownic ladnie przeprosila, ale mowi ze maja obciazenie w serwisie i nie dadza dzisiaj rady. Poczekamy az ten szum minie i dopiero sie za to zabiore.
z przeciazeniem rowniez rozumie, ale nie rozumie dlaczego nadal nie moge wybrac opcji "Konto z lokata nocna"? wczoraj mozna bylo tylko oszczedniosciowe dzisiaj jest mozliwosc oszczednosciowe badz walutowe doczekam sie na konto z lokata nocna czy nie ?!ja ich rozumiem, takiego meila dostałe ...
tak , i jak ktos zalozyl konto ? jak to wyglada od strony graficznej , funkcjonowania itp ?Ma się rozumieć, że po promocji?