>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

100 SPINÓW w przerwie Finału EURO (Canbet)

Status
Zamknięty.
I 1

icytower77

Użytkownik
Witam,prosze o odpowiedź.
Jesli ugrałbym na tych spianch przykladowo 10 euro to nie moge tego przelac na zakaldy bo anulują mi bonus i zostanie mi 0? Czyli jak ugram te 10 euro to moge sobie przelac na ruletke tam ugarc 20 uero i potem przelac 10 euro na zakłady?? Nie anulują mi tych 10 euro co przeleje jesli zostawie 10 euro na ruletce czy gdzies tam? Ten obrót 30 razy to jest tylko na tej grze czy w kasynie??
edit: dz babilon

babilon 0

babilon

Użytkownik
1.Jesli ugrałbym na tych spianch przykladowo 10 euro to nie moge tego przelac na zakaldy bo anulują mi bonus i zostanie mi 0? - nie da rady przelac
2.Czyli jak ugram te 10 euro to moge sobie przelac na ruletke tam ugarc 20 uero i potem przelac 10 euro na zakłady?? - tak
3.Nie anulują mi tych 10 euro co przeleje jesli zostawie 10 euro na ruletce czy gdzies tam? - nie
4. Ten obrót 30 razy to jest tylko na tej grze czy w kasynie?? - w kasynie

endriu 361

endriu

Forum VIP
heh chłopaki niedługo okaże się czy idzie z tego coś ugrać, u mnie na 1mb na razie gra chodzi i ładuje się idealnie, polecam po włączeniu kompa uruchomienie gry, wtedy przy następnych włączeniach gra wczytuje się błyskawicznie ????

bah 0

bah

Użytkownik
no rozumiem was jakby Polska grala w finale i dawaliby 1 spina darmowego w zdzichubet to czasie trwania meczu to tez pewnie byscie sie rzucili, rejestrawali nowe konta, blagali o podanie kodu promocyjnego ogarnijcie sie idzcie obejrzyc mecz a nie sepcicie a najlepsi sa ci co teraz zakladaja konta zal mi was promocja jest dla stalych uzytkownikow a nie dla takich sepow wiec nie myslcie ze dostanie kase albo wyplacinie nie pozdrawiam zegna,

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom