>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

100 SPINÓW w przerwie Finału EURO (Canbet)

Status
Zamknięty.
radek03 90

radek03

Forum VIP
Dostałem na maila info, że jeśli ktoś zaloguje się do kasyna Canbet i włączy grę SURE WIN podczas przerwy finału EURO to otrzyma 100 spinów (wg mnie z takiej ilości można coś ugrać)

endriu 361

endriu

Forum VIP
też to mam, i z tego co piszę to wygraną można zachować... skoro to spiny to chociaż nie trzeba się martwić o wybór danej gry czy też stawki, to próbujemy i po przerwie w finale się tu spotykamy panowie heh ????

endriu 361

endriu

Forum VIP

u mnie ta gra jest na górze bo jest już zainstalowana, a u ciebie będzie alfabetycznie czyli pomiędzy grami na literkę &quot;s&quot; ????

spike761 37

spike761

Użytkownik
Według mnie ta gra musi byc podkrecona troche ;)bo w innym wypadku buk zaliczyłby straty ....

No,ale zobaczymy jak to bedzie i po ile ugramy ???? Jak wogole wejdziemy w ta gre ....:spokodfhgfh:

kamil00 34

kamil00

Użytkownik
ja mialem 2 dni temu na betwey 25 free spinow na tej grze ugralem z tego 7 usd poszlem na ruletke i mialem juz 17 ale jak zrobilem przelew na zaklady to niestety 5 skasowali takze pewno i tak tu bedzie trzeba sie zastanowic czy nielepiej robic obrot

radek03 90

radek03

Forum VIP
ja mialem 2 dni temu na betwey 25 free spinow na tej grze ugralem z tego 7 usd poszlem na ruletke i mialem juz 17 ale jak zrobilem przelew na zaklady to niestety 5 skasowali takze pewno i tak tu bedzie trzeba sie zastanowic czy nielepiej robic obrot
bo wiadomo to co się ugra z darmowych spinów to jest traktowane jako bonus i pewnie obrót jest dość wysoki, więc lepiej jesli wygra się sensowną kwotę ponad to to lepiej to przelać na zakłady (wtedy oczywiście bonuś nam przepada). I lepiej już chyba teraz ściągnąć sobie tą gę, bo później mogą być serwery zapchane.

endriu 361

endriu

Forum VIP
bo wiadomo to co się ugra z darmowych spinów to jest traktowane jako bonus i pewnie obrót jest dość wysoki, więc lepiej jesli wygra się sensowną kwotę ponad to to lepiej to przelać na zakłady (wtedy oczywiście bonuś nam przepada). I lepiej już chyba teraz ściągnąć sobie tą gę, bo później mogą być serwery zapchane.
masz rację, ściagnąć soft i zainstalować grę, ja już czekam :-D

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom