nie wiem, ale założenie konta długo nie trwa a ze 100 spinów zawsze można coś ugraćA ciekawe Ci co nie mają tam jeszcze konta też mogą skorzystać?
bo wiadomo to co się ugra z darmowych spinów to jest traktowane jako bonus i pewnie obrót jest dość wysoki, więc lepiej jesli wygra się sensowną kwotę ponad to to lepiej to przelać na zakłady (wtedy oczywiście bonuś nam przepada). I lepiej już chyba teraz ściągnąć sobie tą gę, bo później mogą być serwery zapchane.ja mialem 2 dni temu na betwey 25 free spinow na tej grze ugralem z tego 7 usd poszlem na ruletke i mialem juz 17 ale jak zrobilem przelew na zaklady to niestety 5 skasowali takze pewno i tak tu bedzie trzeba sie zastanowic czy nielepiej robic obrot
masz rację, ściagnąć soft i zainstalować grę, ja już czekam :-Dbo wiadomo to co się ugra z darmowych spinów to jest traktowane jako bonus i pewnie obrót jest dość wysoki, więc lepiej jesli wygra się sensowną kwotę ponad to to lepiej to przelać na zakłady (wtedy oczywiście bonuś nam przepada). I lepiej już chyba teraz ściągnąć sobie tą gę, bo później mogą być serwery zapchane.
nie trzeba depozytua depozyt trza? ????