>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

100% pierwszy depozyt do 100E

T 0

tyraxx

Użytkownik
Witam

Nowy buk, http://www.betklass.com

100% Bonus up to EUR 100

20% Bonus up to EUR 200

Korzystałem z promocji buk w 100% wypłacalny, wypłaty na MB ok 12h

Niewolno podawać ref.., więc jeżeli ktoś chce się zarejstrować z refa i dostać dodatkowo 10E, to piszcie na prv, wyśle reflinka

T 0

tyraxx

Użytkownik
podałem przecież też normalny adres, strony a refa tylko dla tych co chcą skorzystać z promocji i dostać dodatkowo 10E, w tej sytuacji jest to uzasadnione.

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Jak dla mnie to zakaz z tymi reflinkami obowiązuje, raczej tylko na tych bukmacherów gdzie administracja ma swoje reflinki, tak aby one nie kolidowały i nikt nie zabierał potencjalnych partnerów np. Marcinowi-Odrze (w końcu forum też czeba z czegoś utrzymać). ;)

A w takich przypadkach jak tutaj, czy kasyna gdzie administracja nie ma swoich reflinków.
Myśle, że w takich sytuacjach nikt się nie będzie nikogo czepiał. ;)

T 0

tyraxx

Użytkownik
ehh ktoś usunął refa a jest dodatkowe 10E przy złożeniu depozytu ( więc nie tylko ja na tym korzystam ale również osoba rejstrująca się mojkego refa)

reflink w temacie :spokodfhgfh: 8) 8)
wystarczy skopiować

K 0

karpiu1234

Użytkownik
widze ze dawno nikt o tym boku nie pisal, czytajac te posty nie moge dojsc do wniosku czy warto skorzystac z promocji czy nie..?? gra ktos tam teraz badz niedawno i czy wyplacaja kase??
pozdrawiam

staszi 0

staszi

Użytkownik
widze ze dawno nikt o tym boku nie pisal, czytajac te posty nie moge dojsc do wniosku czy warto skorzystac z promocji czy nie..?? gra ktos tam teraz badz niedawno i czy wyplacaja kase??
pozdrawiam
Chyba te promocje mozna o dupe rozbic skoro bonusa nie mozna nawet wyplacic...

Do góry Bottom