shen
Użytkownik
mi sie normalnie nie chce w to wierzycTak będzie ????
choc expekt kiepskie promocje daje,ale tym razem dowalili ostro ????
mi sie normalnie nie chce w to wierzycTak będzie ????
Wcześniej było, ja robiłem obrót wczoraj około 23.00 ????a widzialem gdzies na jakims forum ze te 100 e bylo gdzies od 5 rano ???? szkoda ze spalem dzis tak dlugo bo mnie nawet siostra budzila do kosciola ???? szatan poprosu dziala ????
dziwne ja wczoraj byłem na expect nawet w kasynie ok 0:00 i nic nie miałemWcześniej było, ja robiłem obrót wczoraj około 23.00 ????
tyy a racja ja wczoraj nie byłem w kasynie bo mnie wywalało co 1sek teraz sobie przypomniałem to przed wczoraj byłem ;pJa miałem, chociaż cięzko było robić obrót bo co 10 minut wywalało z kasyna.
nom oby odjeli ci bonus ?? bo ja postawiłem za meczyki 200E teraz wchodze patrze sie a tu tylko za 100E jest także mi bonus odjeli ty też tak masz??Teraz tylko kupony musza wejsc i tyle ????
Potem mozna sie martwic co z wyplata.
Nie , ja jak mialem 200zeta tak mam dalej . Kupony otwartenom oby odjeli ci bonus ?? bo ja postawiłem za meczyki 200E teraz wchodze patrze sie a tu tylko za 100E jest także mi bonus odjeli ty też tak masz??
ja mam odjęte pewnie przy wypłacie ci odejmąNie , ja jak mialem 200zeta tak mam dalej . Kupony otwarte
Ale dlaczego mają odejmować bonus skoro jest obrót zrobiony itd?ja mam odjęte pewnie przy wypłacie ci odejmą
bo Bonus te 100E na pewno ci odejmą bankowoAle dlaczego mają odejmować bonus skoro jest obrót zrobiony itd?
Ty może masz zrobiony, ale on pewnie nie i dlatego mu odjęli.Ale dlaczego mają odejmować bonus skoro jest obrót zrobiony itd?
Też o tym pomyślałem przez chwilę. Ja mam obrót zrobiony na 100% i nic mi nie odjęli od wczoraj.Ty może masz zrobiony, ale on pewnie nie i dlatego mu odjęli.