>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

100$ do Absolute Poker. Pierw 50$, po 500rh następne 50.

mazaq 2,8K

mazaq

Forum VIP
konradinho2 0

konradinho2

Użytkownik
Stare to jak świat, i od zawsze nie dla Polaków.

Skąd wiesz że nie dla polaków?? Podaj jakiś punkt z regulaminu lub coś innego.

E 0

emjot88

Użytkownik
ja wczoraj sie zarejestrowałem i czekam na kase ;) chociaz to chyba od 21 lat :/ no ale trudno zobaczymy co da sie z tym zrobić. To chyba jednak dla Polaków promocja tez jest ;) skoro jest mozliwosc zaznaczenia naszego kraju . Pozdrawiam

D 5

dami21

Użytkownik
ja wczoraj sie zarejestrowałem i czekam na kase ;) chociaz to chyba od 21 lat :/ no ale trudno zobaczymy co da sie z tym zrobić. To chyba jednak dla Polaków promocja tez jest ;) skoro jest mozliwosc zaznaczenia naszego kraju . Pozdrawiam
JEDNAK NIE !!!!!!!!

Due to fraudulent accounts, we are not giving bankrolls to the following countries: Brazil, China, Poland, Russia and Turkey.
The Absolute Poker free bankroll is only to be used to play poker. If you try to use your free money to play blackjack, your free money will be suspended and revoked.

E 0

emjot88

Użytkownik
ech ???? zasmuciłeś mnie ;c to w takim razie nie rozumiem po co dają mozliwosc zaznaczenia ze jest sie z Polski ;/ Pozdrawiam

A 0

ar3ck

Użytkownik
ech ???? zasmuciłeś mnie ;c to w takim razie nie rozumiem po co dają mozliwosc zaznaczenia ze jest sie z Polski ;/ Pozdrawiam
Hmm... moze dlatego, ze nie wszyscy poluja na bonusy? Niektorzy chca wplacic pieniadze i grac, a to wcale nie jest zabronione...

Do góry Bottom