majekx
Znawca A-League
Witajcie,
zapraszam na kolejkę numer 10. Muszę przyznać, że miałem drobny dylemat jakie spotkanie wybrać. Z jednej strony ciekawie zapowiada się spotkanie Jets - Nixi ze względu, że Jets mimo kłopotów po za boiskowych grają naprawdę ładnie. Z drugiej strony Nixi, którzy dobrze wyglądali przeciwko WSW. Ja wybrałem jednak spotkanie:
-
WS Wanderers - Adelaide United
z jednego powodu - jeszcze w tym sezonie nie mieliśmy okazji typować wyniku zespołu z Adelaidy. WSW też już dawno nie było w naszym konkursie. Dlatego mamy 'na tapecie' coś nowego (Adelaida) i coś co dawno nie było (WSW). Patrząc od strony czysto piłkarskiej - mamy zespoły które rozegrały w ostatniej kolejce dobre spotkania i zdobyły punkty. WSW co prawda tylko zremisował z Wellington Phoenix ale odrobił straty i miał szanse na komplet punktów. Adelaide United nieoczekiwanie po serii porażek ograła Central Coast Mariners. Jak zaprezentują się oba zespoły w konfrontacji między sobą?
Zapraszam do typowania:
1. Proszę o podanie typu (1/x/2) (1 punkt)
2. Proszę o podanie typu: do przerwy/koniec meczu (np. x/1 lub 1/2) (3 punkty)
3. Proszę o podanie typu (un/ov 2,5) (2 punkty)
4. Proszę o podanie czy będzie rzut karny (2 punkt)
5. Proszę o podanie ilości rzutów rożnych (6 punktów)
6. Ilości kartek (żółta = 1, czerwona = 2) (6 punktów)
7. Czy będzie czerwona kartka (tak/nie) (2 punkty)
8. Proszę o podanie strzelca bramki (4 punkty)
9. Więcej rzutów rożnych: Gospodarze/Goście (2 punkty)
10. Dla kogo będzie rzut karny (gospodarze/goście/obaj) (2 punkty)
zapraszam na kolejkę numer 10. Muszę przyznać, że miałem drobny dylemat jakie spotkanie wybrać. Z jednej strony ciekawie zapowiada się spotkanie Jets - Nixi ze względu, że Jets mimo kłopotów po za boiskowych grają naprawdę ładnie. Z drugiej strony Nixi, którzy dobrze wyglądali przeciwko WSW. Ja wybrałem jednak spotkanie:
WS Wanderers - Adelaide United
z jednego powodu - jeszcze w tym sezonie nie mieliśmy okazji typować wyniku zespołu z Adelaidy. WSW też już dawno nie było w naszym konkursie. Dlatego mamy 'na tapecie' coś nowego (Adelaida) i coś co dawno nie było (WSW). Patrząc od strony czysto piłkarskiej - mamy zespoły które rozegrały w ostatniej kolejce dobre spotkania i zdobyły punkty. WSW co prawda tylko zremisował z Wellington Phoenix ale odrobił straty i miał szanse na komplet punktów. Adelaide United nieoczekiwanie po serii porażek ograła Central Coast Mariners. Jak zaprezentują się oba zespoły w konfrontacji między sobą?
Zapraszam do typowania:
1. Proszę o podanie typu (1/x/2) (1 punkt)
2. Proszę o podanie typu: do przerwy/koniec meczu (np. x/1 lub 1/2) (3 punkty)
3. Proszę o podanie typu (un/ov 2,5) (2 punkty)
4. Proszę o podanie czy będzie rzut karny (2 punkt)
5. Proszę o podanie ilości rzutów rożnych (6 punktów)
6. Ilości kartek (żółta = 1, czerwona = 2) (6 punktów)
7. Czy będzie czerwona kartka (tak/nie) (2 punkty)
8. Proszę o podanie strzelca bramki (4 punkty)
9. Więcej rzutów rożnych: Gospodarze/Goście (2 punkty)
10. Dla kogo będzie rzut karny (gospodarze/goście/obaj) (2 punkty)