1,2K krzosz1987 Użytkownik Kwiecień 30, 2008 #21 haha ja jakiegoś bonusa z mapą dostałem wybrałem Kambodżę i z 10 spinów 3.30 Euro się zrobiło później na ruletkę i jest na koncie 12.74 zł
haha ja jakiegoś bonusa z mapą dostałem wybrałem Kambodżę i z 10 spinów 3.30 Euro się zrobiło później na ruletkę i jest na koncie 12.74 zł
K 358 koeman66 Użytkownik Kwiecień 30, 2008 #22 ?????????? na co dostales tego bonusa, na maila czy w betssonie znalazles takie cos?
A 0 antenelles Użytkownik Kwiecień 30, 2008 #23 ?????????? na co dostales tego bonusa, na maila czy w betssonie znalazles takie cos? Kliknij aby rozwinąć... co za ryj ???? w każdej grze jest mała gra bonusowa trzeba miec np. 5 takich samych w lini obrazków i masz bonus itp.
?????????? na co dostales tego bonusa, na maila czy w betssonie znalazles takie cos? Kliknij aby rozwinąć... co za ryj ???? w każdej grze jest mała gra bonusowa trzeba miec np. 5 takich samych w lini obrazków i masz bonus itp.
R 86 ruggiero Użytkownik Kwiecień 30, 2008 #24 ja wygralem 2.38 i na blackjacku wygralem 5.38 ale dalej nie moge przelac teraz wale ruletke i daje czarne i czerwone
ja wygralem 2.38 i na blackjacku wygralem 5.38 ale dalej nie moge przelac teraz wale ruletke i daje czarne i czerwone
R 86 ruggiero Użytkownik Kwiecień 30, 2008 #25 ale dalej nie moge wyplacic moze trzeba anulowac bonus wtedy zostanie mi 3 euro i chya to mozna wyplacic
ale dalej nie moge wyplacic moze trzeba anulowac bonus wtedy zostanie mi 3 euro i chya to mozna wyplacic
A 0 antenelles Użytkownik Kwiecień 30, 2008 #26 obrót 25 razy pisze w FAQ każdy bonus obrócony tyle razy ma być;-) ale jeżeli wygrałeś coś z tego bonusu to możesz sobie przelać na zakłady
obrót 25 razy pisze w FAQ każdy bonus obrócony tyle razy ma być;-) ale jeżeli wygrałeś coś z tego bonusu to możesz sobie przelać na zakłady
R 86 ruggiero Użytkownik Kwiecień 30, 2008 #27 a jezeli caly bonus plus wygrana obruce 25 razy to moge sobie wszystko wyplacic
T 0 tomixx Użytkownik Maj 1, 2008 #31 twoje fundusze sa zablokowane w bonusie !! tak pisze jak chce przelac na zaklady