>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

10 pln betsafe voucher

krecik1988 246

krecik1988

Użytkownik
panowie pomóżic emi, czyli jak ugram 200 zł to mogę wypłacać czy muszę postawić kuponów za te 200 zł. I jak postawię dubla po kursach 1.45 i 1.40 to liczy się do obrotu?? bo tam jest napisane że moze byc singiel po kursie 1.50 przynajmniej, wiec jak liczą kupony z wieksza iloscia zdarzen??

kuczak666 3

kuczak666

Użytkownik
panowie pomóżic emi, czyli jak ugram 200 zł to mogę wypłacać czy muszę postawić kuponów za te 200 zł. I jak postawię dubla po kursach 1.45 i 1.40 to liczy się do obrotu?? bo tam jest napisane że moze byc singiel po kursie 1.50 przynajmniej, wiec jak liczą kupony z wieksza iloscia zdarzen??
Musisz postawić za 200zł. A co do obrotu to nie wiem, bo mi liczyli także kurs 1,01, czyli tak jakby bez minimalnego kursu.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
A da się to sprawdzić jakos ten obrót już zrobiony?Chodzi o to czy zaliczyli kupon po kursie 1.01 to obrotu czy jednak tylko te powyżej 1.5? ????

@Kamien. Dzięki :}

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Logujesz się &gt;MOJE KONTO&gt; DEPOZYT&gt;I tam na samym dole masz &gt;Voucher&gt;KliK I wklepujesz tam kod ???? :spokodfhgfh:

I 2

inko

Użytkownik
Pańska wypłata zostanie wkrótce anulowana przez nasz dział finansów, a środki zwrócone do konta gracza.

Zgodnie z regulaminem ze strony www.facebook.com aby móc dowolnie dysponować środkami zgromadzonymi na koncie gracza, należy dokonać co najmniej 20-krotnego obrotu kwotą otrzymanego bonusu. Należy przy tym pamiętać, że do obrotu wliczane są tylko te zakłady na których znajduje się co najmniej jedno zdarzenie z kursem 1,50 lub wyższym.

W chwili obecnej kwota pozostała do obrotu wynosi: 125PLN.

Nie rozumiem ich... Na początku miałem obrócić 200 zł i zrobiłem to, a kiedy chciałem wypłacić pieniądze okazuje się, że muszę obrócić jeszcze 125 zł...

I 2

inko

Użytkownik
Dokładnie mam 103,72 + 50 zł, które zleciłem do wypłaty czyli razem posiadam 153,72 zł.
I jeszcze informacja z Historii zakładów :
Liczba zawartych zakładów 9 Kwota ogólnie 230,00 Ogólna wygrana 373,72 Procent zwrotu 162,49%

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Inko nie rozumiem,dostałeś bonus 10 plx którego musiałeś obrócić te 20X czyli za 200 zł.Obróciłeś-zleciłeś wypłatę i nagle pojawiło się dodatkowe 125 zł do obrotu? Dziwne... może gdy robiłeś zakład nie miałeś tego kursu &lt;1.50&gt; i ci to poprostu zaliczyli i teraz cofneli co?

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
trzema ugrac 200zl a Ty pewnie masz na koncie 75zl;)
Co do tego to wydaje się być bzdurą... Może mieć nawet 20 zł,jeśli mu tylko tyle zostanie a zrobi obrót za te 200 zł będzie mógł wypłacić kaske.
@Zybi bonus już chyba przestał działać zakończyli ofertę.

I 2

inko

Użytkownik
Dostałem tego Freebeta. Na początku kiedy wchodziłem w Moje konto &gt; Wypłata widniał napis, że mam aktywny bonus i muszę obrócić 200 zł, aby móc wypłacić jakieś pieniądze. Zagrałem łącznie za 230 zł i kiedy wczoraj kliknąłem na wypłatę to nie było już napisu o aktywnym bonusie tylko : Dostępne do wypłaty 153,70 PLN. Zleciłem więc wypłatę 50 zł, ale cofnęli ją i dodali 125 zł obrotu... Nawet nie wiem skąd wzięła się ta liczba, bo obróciłem 110 zł po kursach wyższych niż te 1,50. Więc jak już to powinno być 90 zł, a nie 125.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Dostałem tego Freebeta. Na początku kiedy wchodziłem w Moje konto &gt; Wypłata widniał napis, że mam aktywny bonus i muszę obrócić 200 zł, aby móc wypłacić jakieś pieniądze. Zagrałem łącznie za 230 zł i kiedy wczoraj kliknąłem na wypłatę to nie było już napisu o aktywnym bonusie tylko : Dostępne do wypłaty 153,70 PLN. Zleciłem więc wypłatę 50 zł, ale cofnęli ją i dodali 125 zł obrotu... Nawet nie wiem skąd wzięła się ta liczba, bo obróciłem 110 zł po kursach wyższych niż te 1,50. Więc jak już to powinno być 90 zł, a nie 125.
Czyli jednak nie obróciłeś całości po tym kursie 1.50 a w regulaminie wyraźnie to napisali nic twoja wina,ale co jak co jak ci zbyt sporo dodali obrotu to napisz im maila ze się pomylili...
W ogóle to lipnie dają obracać po kursach 1.01 bonusy a później jajca się zaczynają,powinni opracować do tego jakąś blokade :-D

kondor 28

kondor

Użytkownik
Ogólnie to w każdym temacie brzeku narzekasz a bo tego a to tamtego, a promocje ND są zawsze trudne nigdy nie spodziewaj się, że wypłacisz to tak łatwo jak swoją wpłaconą i zainwestowaną kase. To tak w woli przypomnienia jeśli w następnym coś napiszesz. Chcesz bezproblemowo wypłacać? Wpłacaj swoją kase i graj.

brzeku 19

brzeku

Użytkownik
Ogólnie to w każdym temacie brzeku narzekasz a bo tego a to tamtego, a promocje ND są zawsze trudne nigdy nie spodziewaj się, że wypłacisz to tak łatwo jak swoją wpłaconą i zainwestowaną kase. To tak w woli przypomnienia jeśli w następnym coś napiszesz. Chcesz bezproblemowo wypłacać? Wpłacaj swoją kase i graj.
Narzekam wtedy kiedy trzeba nie tobie o tym decydować Kondor,są lepsze bonusy i są też takie które nie obejdą się bez narzekania taka rzeczywistość.
Ogólnie do Betsafe na razie nic nie mogę mieć,ma przynajmniej jasne zasady ale nie będę wnikał i robił zbędnego spamu.
Obracajcie jak jest napisane w regulaminie i nie będzie problemów.
:spokodfhgfh:

Z 0

zybi21

Użytkownik
Wiem o tym, że trzeba wpisać kod, ale kiedy go wpisuje wyskakuje mi: kod wygasł, albo jest nie prawidłowy. Na pewno dobrze wpisuje wiec pewnie już nie aktywne promo.

Do góry Bottom