O 0 ollegna Użytkownik Październik 17, 2009 #1 Właśnie zalożyłe konto w kasynie i kasa jest ???? obrót 35, do wypłatfy tylko 50$ ale dobre i to jak sie uda All Star Slots
Właśnie zalożyłe konto w kasynie i kasa jest ???? obrót 35, do wypłatfy tylko 50$ ale dobre i to jak sie uda All Star Slots
F 34 forfan6 Użytkownik Październik 17, 2009 #2 możesz rzucic bezposredniego linka bo mail aktywacyjny mi nie doszedł ok mam
T 0 tzion Użytkownik Październik 17, 2009 #4 RTG.... więc wątpię ... Kliknij aby rozwinąć... jest kasa !!!! ???? Nic nie pisze ze nie dla Polaków, więc można grać ???? ???? ++
RTG.... więc wątpię ... Kliknij aby rozwinąć... jest kasa !!!! ???? Nic nie pisze ze nie dla Polaków, więc można grać ???? ???? ++
O 0 ollegna Użytkownik Październik 17, 2009 #7 Nie wiedziałem gdzie wpisać ten kod i zapytałem supportu i przy okacji czy moje konto sie kwalifikuje, to mi powiedzieli ze tak. Chyba sprawdzili ze jestem z Polski ???? Jak na razie kasa jest i gram ????
Nie wiedziałem gdzie wpisać ten kod i zapytałem supportu i przy okacji czy moje konto sie kwalifikuje, to mi powiedzieli ze tak. Chyba sprawdzili ze jestem z Polski ???? Jak na razie kasa jest i gram ????