>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

10 $ no deposit

arbiter_erhan 136

arbiter_erhan

Użytkownik
Ale lipa z tymi e-mailami z kodem aktywujacym... a znalazl ktos moze na stronce odnosnik do ponownego wyslania kodu aktywacyjnego, albo komukolwiek juz odpowiedzial support?

K 18

klakson

Użytkownik
ja sie zarejestrowałem z gmail 2 raz nie wiem jak to potraktują ale myślę że dobrze ponieważ mail nie doszedł do o2 więc konta nie ma ????

adi1026 0

adi1026

Użytkownik
Ale nie widziałem żadnej &quot;ciekawej&quot; opcji wypłacenia kasy od tego buka. Zagrałem kuponik za wszystko do wyjęcia 70.20 USD ale w przypadku wygranej trudno będzie kasę wydostać tak mi się zdaje.

bludek 367

bludek

Użytkownik
Ale lipa z tymi e-mailami z kodem aktywujacym... a znalazl ktos moze na stronce odnosnik do ponownego wyslania kodu aktywacyjnego, albo komukolwiek juz odpowiedzial support?
Zalozylem konto ok. 16:30. Po 2-3h wyslalem maila do supportu, ze nie moge dokonczyc rejstracji i zeby wyslali mi &#39;nie automatyczny&#39; mail z kodem, po okolo 20 min mialem maila. Nie wiem czy moje pospieszanie dalo jakis efekt, czy byl to poprostu opozniony mail, ale efekt osiagnalem ;).

bludek 367

bludek

Użytkownik
nie wiem co jest wpisje wszystko i wyskakuje mi Please fill phone number field wie ktos o co chodzi
Trzeba tam wpisac nr stacjonarny. [48] [kierunkowy miasta] [numer domowy]. Ja wpisywałem bez +, bez 0 i przeszło.

rajdon 0

rajdon

Użytkownik
Panowie mam problem dostałem meila z kodem i z linkiem ale jak właze w activation link to mnie przenosi do wyboru jezyka wiec gdzie mam wpisac ten kod??

rans 0

rans

Użytkownik
OK dostałem 10$ - puściłem
Nikolay Valuev +Orlando Magic+AZS KoszalinAZS +Częstochowa
Ako 4.92
Może wejdzie ....

Do góry Bottom