>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

10$ na pokera do unibet

grzywkers 0

grzywkers

Użytkownik
&quot;punkty VIP przyznawane są również za udział w turniejach . Gracze otrzymują 2 punkty VIP za każdy $1 opłaty za turniej.&quot;

zagrałem w turnieju $3 + $0.50 i po zakończeniu turnieju żadnego punktu VIP nie dostałem ????

M 281

mkow14

Użytkownik
Jak im pisałem kiedy dostane to pisali zebym im napisal numer uzytkonika.Wysłałem im, ale kasy jeszcze nie mam bo im wyslalem nie dawno

telprzem 136

telprzem

Użytkownik
ja mam 27 pkt VIP za te 10$ bonusu...ale juz przewaliłem wszystko....jak wyśle im maila ze mam 27 pkt VIP to dostane kolejne 10$ bonusu?

L 0

lejka81

Użytkownik
Tak więc żeby wypłacić kaskę obowiązuje obrót jednokrotny, można kaskę przesyłać na zakłady itp...

Potwierdzone przez support

radek03 90

radek03

Forum VIP
aby zalozyc alias pokerowy to musisz sciągnąć ich soft do pokera a potem to tam juz wszystko bedzie jasne, czyli podaj nazwe i haslo

K 0

kubal456

Użytkownik
zażądałem wypłate z unibetu na mb i wypłacili mi wszystko miało być wporzo według supportu unibet i kasa wpłyneła na mb jednak jak chce wyslac komus pieniadze jest komunikat: Możliwość dokonywania płatności z Państwa konta została zablokowana, dlatego zlecona transakcja nie może być wykonana. W celu odblokowania konta należy przesłać POTWIERDZONĄ kopię paszportu lub dowodu osobistego pod następujący adres:

C3 Cairngorm House
Meridian Gate
203 Marsh Wall
London E14 9YT
Wielka Brytania

CO ROBIĆ 113zł na koncie !!

easy 3,1K

easy

Forum VIP
nie wierza ci ze masz skonczone 18 lat przeslij im scan dowodu osobistego lud jakis dowod tozsamosci na te nazwisko co jest MB...

K 0

kubal456

Użytkownik
a inaczej tego sie nie da zalatwic bo skanu nie skombinuje nie mam skanera i wogole sie boje dac.. napisalem mejla zeby odblokowali mi

S 11

support75

Użytkownik
no ukradli mi kase i tyle... bo co ja teraz im wysle .. nie ma szans
kopie paszportu badz dowod osobisty potwierdzony przez notariusza (cena za kartke to cos ponad 7 zł) wysylasz do londynu gdy otrzymaja list pozwola ci wybrac pieniadze po czym konto zamkna.

Do góry Bottom