moze i masz racje kolego ale od jakiegos czasu zaczolem grac 10 krotnosc systemem PATENT tylko na btts i tak mi sie w tej durnej pale zakodowalo ze pierwsze na co patrze to wlasnie bttscytat z dnia 25 października 2019 17:51 przez jozzy22Widze ze uparles się na bts-y może zmień to?
chyba jestem masochistom i lubie sie katowac???? a polskiej ligi nie ruszam juz i nie ma takiej sily zeby mnie do tego zmusila za duzo nerwow stracilemcytat z dnia 25 października 2019 18:34 przez kamilcia21Złoty, graj co chcesz jeśli czujesz w tym jakąś siłę ale wytłumacz mi jedno.
Sam ostrzegałeś w moim wątku, żeby nie grać meczów z jakichś egzotycznych lig a sam tak robisz ????
Nie lepiej poczekać i zagrać dzisiaj np. holenderską, gdzie 80% meczów zalicza bts? Kolejorz z Zagłębiem też powinni dać radę (byle po przerwie) ????
Ov 0.5 juz lepsze rozwiązanie choć kursy nie rozpieszczaja co automatycznie będzie zmuszać do większej ilości spotkań a to może wyjść tak jak u Koleżanki Kamili. Jak dla mnie wystarczająco jest ograniczyć się do 2 spotkań z podpórka bo kursy zdecydowanie lepszecytat z dnia października 2019 18:43 przez zloty5o
ewk46j jedno wielkie zero kolaga jozzy22 chyba mial racje czas wrocic do over 0.5
nie mam glowy padl mi sterownik silnika w aucie a auto w szwajcari stoi a to mnie doprowadza do k.......... totalnej 4 letni focus nie jezdzilem 2 miechy i bateria padla poprosilem szwajcarskiego debila o pomoc na kable odpalic uj podpiol na odwrot i kuku sie stalocytat z dnia 4 listopada 2019 10:53 przez kamilcia21Poddałeś się? Walcz, złoty!
Ja nie odpuszczam więc proponuję abyś czerpał inspirację z mojego upartego charakteru ????
Sam mnie zachęcałeś do takiego sposobu gry więc teraz się nie wykręcaj ????
Do boju! Dawaj kolejny level!