>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

10 Kolejka T-Mobile Ekstraklasy 14.10 - 17.10.2011

Status
Zamknięty.
kaczmar123 39

kaczmar123

Użytkownik
Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok 3:1 ✅✅✅
typ: 1 ✅
kurs: 1,65 Expekt

Jutro do Krakowa przyjeżdża nieobliczalna Jaga. Wg. mnie jest to typowy mecz na przełamanie dla Krakowian. Jeżeli nie chcą tracić kontaktu ze ścisłą czołówką to jutrzejszy mecz po prostu muszą wygrać. Nie można również zapominać o chęci zmazania złego wrażenia po porażce z Legią dwa tygodnie temu. Jagiellonia zaś odniosła w ostatniej kolejce ligowej zwycięstwo 3:1 z Zagłębiem i podchodzi do jutrzejszego meczu mocno optymistycznie. Obie ekipy będą w jutrzejszym meczu osłabione. W Wiśle nie zagra Melikson, Małecki, Sobolewski; nie wiadomo jak z Jovanović&#39;em. Do składu wraca Genkov. W drużynie z Białegostoku nie zobaczymy Arzumanjana, Plizgi, Burkhardta i Rasiaka. Dotychczas Jaga grała z Wisłą na wyjeździe 7 razy, bilans: 5-1-1, bramki 17:6 na korzyść Wisły. Ponadto w trzech ostatnich meczach na wyjeździe Jagiellonia nie zdobyła nawet 1 punktu.

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
GKS Bełchatów - Śląsk Wrocław 2 kurs: ok. 2,35
Co tu dużo pisać? GKS co prawda leciutki przebłysk zaprezentował w ostatnim meczu z Lechią (w kryzysie warto zaznaczyć), jednakże raził nieskutecznością. Co się tyczy skuteczności, na przeciwnym biegunie znajduje się właśnie Śląsk, który w ostatnich dwóch kolejkach zdobył 7 bramek. Tak wysoki kurs może i nie dziwi, zważywszy na kadrowe osłabienia Wrocławian (Sztylka, Spahic, Sobota). Do GKSu wraca natomiast Dawid Nowak, lecz wciąż nie zobaczymy Popka. Orest Lenczyk zapowiada, że jeśli Jego piłkarze tak bardzo będą chcieli wygrać jak On chce, to o wynik może być spokojny. Nie ma się co dziwić, że Lenczyk za każdym razem chce utrzeć nosa zespołowi z Bełchatowa, zważywszy na jego przygody z tym klubem (zerwana umowa, odszkodowania itp.) Może i to aspekty pozasportowe, aczkolwiek gdybyśmy mieli rozważyć aspekty czysto sportowe, to tym bardziej należałoby postawić na wygraną Śląska. Może i Bełchatów nie zasługuje na tak mizerną pozycję w tabeli, ale faktem jest, że obie drużyny dzieli aż 14 pkt! a Śląsk, co nie jest tajemnicą, jest liderem ekstraklasy. Mam nadzieję, iż poradzi sobie z coraz większą presją, która na nim spoczywa i wywiezie z Bełchatowa komplet punktów. Każdy inny wynik niż wygrana Śląska będzie sporo niespodzianką, natomiast w obecnej formie obu zespołów, przegraną Wrocławian rozpatrywałbym w kategorii małej sensacji. Sądzę, iż niespodzianki nie będzie i finalnie Wrocławianie wywiozą 3 pkt i potwierdzą swoje ambicje i plany walki o mistrzostwo kraju. Pozdrawiam i życzę udanych typów :]

patrol22 1,4K

patrol22

Użytkownik
GKS Bełchatów - Śląsk / Over 2.5 gola / 2.30
Dzisiaj o godzinie 13:30 zostanie rozegrany bardzo interesujący mecz w ekstraklasie polskiej. Zmierzy się ze sobą GKS Bełchatów i Śląsk Wrocław. Jest to mecz w ramach dziesiątej kolejki spotkań. Wczoraj zostały rozegrane dwa mecz i w obu padł bardzo niski wynik (1:0 i 1:0). Dzisiaj moim zdaniem będzie inaczej. Kibice z Bełchatowa zobaczą co najmniej 3 gole. Gospodarze po dziewięciu meczach zajmują w ligowej tabeli dopiero 15 miejsce. Wyprzedzają tylko Cracovię. Uzbierali do tej pory tylko pięć punktów. Goście z kolei po poprzednim rewelacyjnym sezonie utrzymują wysokie loty. Grają bardzo dobrze co przekłada się na wysokie miejsce w tabeli. Są po 9 meczach na drugim miejscu (wczoraj wyprzedził ich bramkami Lech) i mają szansę na obronienie fotelu lidera (muszą zdobyć co najmniej 1 punkt). Jeśli chodzi o overy to: Bełchatów na 9 meczy miał 4 razy over 2.5 gola; Śląsk na 9 meczy miał 6 razy +2.5 gola. Moim zdaniem dzisiaj obydwie ekipy będą walczyć o komplet punktów i mecz będzie otwarty. Stawiam 1:2 dla gości, a zatem over 2.5 gola.

✅

777 28

777

Użytkownik
dodam, ze na meczu w Krakowie najprawdopodobniej nie pojawia sie kibice Jagi. W drodze na mecz zginał kibic i z tego co mi napisał znajomy maja wracać do Białegostoku(kolo tysiaca kibiców)
27-letni kibic z Białegostoku wypadł z pociągu w drodze na mecz do Krakowa. Mężczyzna zginął na miejscu. Do wypadku doszło w pobliżu Tomaszowa Mazowieckiego (woj. łódzkie).

- Mężczyzna najpewniej otworzył drzwi jadącego pociągu - powiedziała Katarzyna Dutkiewicz-Pawlikowska z policji w Tomaszowie Mazowieckim.

Na miejscu tragedii trwają oględziny, a policjanci przesłuchują świadków zdarzenia. Sprawą zajmuje się prokuratura.

Pociąg stoi w polu koło Tomaszowa Mazowieckiego, a linia kolejowa jest zablokowana. Na mecz z Wisłą do Krakowa jechało ponad 500 kibiców Jagiellonii Białystok.

Jednakże wydaje mi się, że to nie będzie miało jakiegoś znaczącego wpływu na spotkanie.

kabacik 410

kabacik

Użytkownik
Dzis mieliśmy popis polskiej Ekstraklasy... chodzi mi oczywiście o sędziowanie. Dramat. Najpierw Polonia, potem Jaga. Jaga została oszukana pierwszorzędnie. Skazywana na pożarcie, absolutnie nie była gorsza dziś od Wisły. Kpina - nic więcej nie da się na ten temat powiedzieć. Nie widzę chyba sensu w stawianiu na mecze polskiej ligi, choć fakt, że pomyłki sędziowskie zdarzają się na całym świecie, ale u nas momentami to już śmiech na sali. Pewnym natomiast jest, że Jaga nie przegrałaby tego meczu na pewno gdyby nie straciła gola w tak, delikatnie mówiąc, kontrowersyjnych okolicznościach. Pozdrawiam

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Jaga się powinna odwołać gol nie powinien być uznany a po nim losy spotkania się odwróciły bo goście już nie istnieli na boisku.
Odwołanie nic nie da, gola nie cofną, a meczu nie powtórzą. Ewidentny błąd sędziego, ale nic z tym teraz nie można zrobić, prócz zdegradowaniem sędziego co i tak nie nastąpi. Niestety z tym nic nie można zrobić, a szkoda, bo to co wyrabiają Panowie z gwizdkiem woła o pomstę do nieba.

K 23

kajzer

Użytkownik
Ruch Chorzów-Legia Warszawa

Typ:2
Kurs:2.75

W swoim następnym typie postanowiłem już nieco zaryzykować i postawić na mecz, który może być dość wyrównany. Tym razem zabrałem się za ligę polską a dokładniej za mecz Ruchu Chorzów z Legią Warszawa, jak widać po kursach według bukmacherów nie ma faworyta tego spotkania ale moim skromnym zdaniem powinna wygrać Legia, która ma dużo szerszy skład i wielu naprawdę dobrych graczy w swoim składzie, którzy potrafią wygrać z każdym co najlepiej pokazały mecze w lidze europy. Jak na razie Legia jest na 7 pozycji z 15 punktami na koncie ale ma też zaległy mecz. Ponadto chyba kryzys formy ma już za sobą i znowu zacznie wygrywać mecz za meczem. Ruch natomiast jest jak na razie dużym zaskoczeniem ligi ponieważ gra o wiele lepiej niż wszyscy się spodziewali, dzięki czemu jest jest na wysokim 5 miejscu z 16 punktami na koncie, ale mimo wszystko myślę, że drużyny, które są nieco biedniejsze i nie mają tak szerokiego składu jak Ruch prędzej czy później dopadnie poważniejszy kryzys i mam nadzieje, że nastąpi to już w tym spotkaniu.

krzosz1987 1,2K

krzosz1987

Użytkownik
Widzew Łódź-ŁKS Łódź

Dlaczego Derby Łodzi numer 61 wygra Widzew Łódź? Według mnie jest kilka powodów, które przemawiają właśnie za ekipą Radosława Mroczkowskiego jednym z nich jest na pewno fakt, że dzisiejszy mecz zostanie rozegrany przy Al. Marszałka J. Piłsudskiego czyli na stadionie Widzewa a jak wiadomo Widzew jest bardzo trudnym i wymagającym przeciwnikiem na swoim terenie i nie są to tylko mrzonki ponieważ od ponad roku nikt Widzew na ich terenie nie potrafi pokonać i według mnie małe szansę ma na to Łódzki KS. ŁKS słabo radzi sobie w meczach wyjazdowych, owszem pokonali Cracovię ale obecnie wygrać z Cracovią to nie jest wynik, który mógłby szokować czy sprawiać, że należy obawiać się rywala, który tego dokonał.
Ponadto to Widzew od początku sezonu prezentuje wyrównaną i stojącą na dość wysokim poziomie formę sportową. Widzewiacy przecież zajmują po Piątkowo-sobotnio-niedzielnych meczach 8. miejsce, a jeżeli dzisiaj wygrają (w co wierzę) to awansują na 6. miejsce i będą tracić raptem dwa oczka do liderującego Lecha. ŁKS natomiast jest dopiero budowany, nowy trener Michał Probierz podjął się niełatwego zadania uchronienia ŁKSu od spadku i wyprowadzenia go ze strefy spadkowej. Ta druga kwestia została już zrealizowana, zespół pod rządami Probierza gra nieco lepiej ale według mnie nadal będzie to zespól walczący o utrzymanie.
Kolejną dobrą informacją dla Widzewa i sprawiającą, że warto ich zagrać to fakt, że coraz więcej zawodników jest do dyspozycji trenera Mroczkowskiego, na dzisiejsze starcie są już gotowi Sebastian Madera i Souheil Ben Radhia natomiast poza kadrą meczową pozostają Łukasz Broź, Jurijs Zigajevs,Igor Alves i Ugo Ukah. W drużynie przeciwnej natomiast zabraknie Rafała Kujawy, Roberta Szczota i Aghwana Papikyana.
Mój typ to prowadzenie po pierwszych czterdziestu pięciu minutach Widzewa oraz ich końcowe zwycięstwo. Według mnie na boisku dzisiaj nie będzie badania się i tzw. piłkarskich szachów. Obie ekipy doskonale wiedzą czym są derby i będą robić wszystko by jak najszybciej pokonać bramkarza rywali. Jednak jak już wspomniałem to jednak Widzew obecnie wygląda w piłkarskiej Ekstraklasie lepiej, ŁKS owszem wygrał ostatnio czy to z Cracovią czy Podbeskidziem czy udało im się zdobyć punkt przeciwko Górnikowi to jednak były to wyniki szczęśliwe. Widzew natomiast dług czas był niepokonany w Ekstraklasie a ich gra mogła się podobać. Myślę, że atutem Widzewa dzisiaj będą nie tylko stałe fragmenty gry ale również gra indywidualna Gruzina Niki Dzalamidze, takim meczu może być bardzo pożytecznym i skutecznym zawodnikiem, bo mimo, że defensywa ŁKS-u poprawiła się względem tego co wyprawiała na początku sezonu to wciąż jest to formacja, którą łatwo rozerwać i właśnie będzie to szansa nie tylko dla Dzalamidze ale też innych szybkich zawodników Widzewa takich jak Piotr Grzelczak czy Princewill Okachi. Podsumowując Widzew to sracie derbowe powinien wygrać i według mnie już po pierwszej połowie będzie tego bardzo bliski.
Moje typy:
@ Widzew Łódź 1.95
@ połowa/koniec spotkania: Widzew/Widzew 3.15

Otrzymane punkty reputacji: +2
madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Widzew Łódź - ŁKS Łódź
0:1
Już dzisiaj zostanie rozegrany derbowy pojedynek pomiędzy Widzewem a ŁKS. Będzie to na pewno ciekawe spotkanie. Wedlug mnie Widzew odniesie w tym spotkaniu zwycięstwo, na tle rywala wygląda zdecydowanie lepiej. Po 9 kolejkach zajmuje wyższa lokatę. Widzew do tej pory odniósł tylko jedna porazkę , co musi robić wrażenie. Widzew nie licząc Lechii jest jednym z zespołów, który stracił najmniej bramek. W zespole ŁKS-u zabraknie Rafala Kujawy, Roberta Szczota i Agwhana Papikyana. ŁKS w tym sezonie nie zachwyca, w pierwszych 5 spotkaniach zdobyl zaledwie 1 punkt. Po przyjściu Probierza ich gra wygląda lepiej, ale na Widzew, ktory gra przed własną publicznościa sądze że to będzie za malo. Widzewiacy juz w tym sezonie ogrywali Polonie W czy Śląsk, statystyki sa za Widzewiakiami i mysle że potwierdzą to w derbach Łodzi, wspomagani przez żywiołowa publiczność.

Typ: 1⛔
Kurs: 1,90
Bukmacher: Betclic
edit: krzosz1987 akurat zaczalem pisac posta jak ty napisales swoje analize , dlatego powtorzylem typ przez przypadek...
Widzew pozamiatał :;/:​

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Z undera bramkowego w końcu zrobił mi się over. Liczę na otwarty mecz, nie wierzę że przez pełne 90 minut piłkarze będą trzymać się założeń taktycznych. Nie ukrywajmy dla obu ekip ten mecz jest jednym z najważniejszych w sezonie i na pewno nikt nie będzie tutaj się oszczędzał. Czemu na początku myślałem nad underem ? Z początku myślałem że Probierz postawi na grę nieco bardziej defensywną i skupi się na rozbijaniu ataków Widzewa, ale obie ekipy popełniają spore błędy indywidualne. Wystarczy jakaś głupia strata w środku pola i nagle może stworzyć się sytuacja do strzelenia gola, notabene podobna sytuacja do meczu GKS Bełchatów - Śląsk. Tam też Śląsk był przy piłce, wystarczyła jedna głupia strata (chyba Sebastiana Mili) i gospodarze strzelili bramkę. O wyniku dzisiejszego meczu mogą więc zadecydować błędy indywidualne. Widzew prezentuje równą formę, a ŁKS po tym jak stery przejął Probierz, zdecydowanie polepszył swoją grę.
Widzew - ŁKS | Over 2,5 [2,27] Pinnacle ⛔ 0:1

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ja bym zagrał under, ale będę z całych sił dopingował Widzew na stadionie więc nie gram zakładu. Do składu Widzewa wraca Madera i Ben Radhia a to duże wzmocnienie defensywy, szczególnie osoba Madery w tyłach to wielkie wzmocnienie. Widzewa ma problemy z grą atakiem pozycyjnym i tego się troszkę obawiam, tak było w meczach z Bełchatowem i Lubinem i skończyło się 0:0 Moim zdaniem trener Probierz będzie chciał czymś zaskoczyć w taktyce ŁKS-u to w jego stylu, być może nakaże pressing swoim zawodnikom? wtedy to szansa dla RTS-u na kontry a to wielki atut Widzewa.

Widzew nie przegrał na własnym stadionie od ponad roku, ostatni raz Widzewa z ŁKS-em przegrał u siebie w 1997 roku. Dzisiaj mam nadzieję że obie te serie nie zostaną przerwane i Widzew wygra, bo MUSI wygrać, ma lepszych zawodników, lepszych kibiców, lepszy stadion. Trzeba pokazać kto rządzi w Łodzi a odpowiedź jest jedna - WIDZEW!

Tutaj jeszcze reakcja na pytanie czy ŁKS wygra Derby Łodzi?

http://www.youtube.com/watch?v=KMpYakNbr-Y&amp;amp;feature=share

Cała Polska dzisiaj śpiewa derby Łodzi dla Widzewa.

D 5

damiantyper

Użytkownik
Widzew Łódź - ŁKS Łódź

Fakt, że mecze derbowe żądzą się swoimi prawami wie każdy kibic, zdecydowałem się próbować wytypować poprawny rezultat tego meczu ze względu na fakt iż wiele osób gra w tym pojedynku na Widzewa. Z doświadczenia wiem, że często gdy mecz staje się public betem tzn zdarzeniem na które wszyscy czy większość stawia na jakiś zespół często trafiają się niespodzianki, i kto wie czy tym razem również do takiej nie dojdzie?
Osobiście uważam, że lepiej jest zagrać trudny mecz po kursie 3,4 niż mieć podobną pewność i szanse na trafienie a kurs będzie wynosił przykładowo 1,90.
Zdecydowanie jestem przekonany, że w tym meczu może paść każdy rezultat. O wynikach mogą decydować szczegóły takie jak głupi błąd bramkarza czy słabsza dyspozycja chociażby jednego obrońcy a nawet brak skuteczności piłkarzy/a.
W obu ekipach podobne braki kadrowe jedni wracają do zespołu inni z różnych przyczyn nie będą mogli wystąpić dlatego nie ma mowy o przewadze patrząc pod tym względem jakiejkolwiek z drużyn.
Niech wygra lepszy, a jeśli mecz będzie równy niech się sprawdzi mój rezultat i padnie remis ;)

Moja propozycja: remis

erxone 10

erxone

Użytkownik
Będziemy się śmiali jak ŁKS wygra te derby . Owszem widzew jest faworytem i gra u siebie lecz ŁKS na tyle ma silny skład i dość czasu mieli na przygotowanie sie do tego spotkania, że mogą tu zrobić niespodziankę . Piłkarze są bardzo zmotywowani i nie zapominajmy że w swoim składzie maja takich zawodników jak Saganowski , Bodzio W czy Golański którzy są starymi ŁKSiakami którzy na pewno będą jeszcze bardziej nakręcać swoich kolegów. Nie warto w tym meczu patrzeć na tabele bo to będzie typowy mecz walki , walki przez 90 minut. Widzew może postawić sie tylko zespołowością bo kto ich będzie motywował ? Grzelczak? Nie mówię też że piłkarze widzewa potraktują ten mecz jak zwykły ligowy mecz lecz nie ma tam wychowanków którzy by oddali życie za ten klub. Wielkim atutem dla gospodarzy będzie to że graja u siebie lecz zarazem jest wielki minus dla tych derbów ,że nie będzie kibiców Najstarszego Łódzkiego Klubu . Reasumując widzew faworyt lecz Derby to Derby , Ja Kibicuję ŁKSowi i mam nadzieje że sie nie zawiodę . Dobrego Meczu . Pozdrawiam
Ps. Pisane na szybko.

lucho87 7

lucho87

Użytkownik
Widzew Łódź - ŁKS Łódź 1 1.90

Opis:

Dziś wielki mecz, święto dla całej Piłkarskiej Łodzi, mecz najważniejszy w roku i dwa najważniejsze w sezonie, na które kibice obu drużyn czekają z utęsknieniem. Ostatnie Derby Łodzi rozgrywane jeszcze na zapleczu ekstraklasy w sezonie 2009/2010 wygrywał Widzew potwierdzając swoją piłkarską dominację. Pierwszy mecz zakończył się zwycięstwem 2-1 po bramkach Matusiaka i Budki, a drugi rozgrywany na al. Unii 2 to koncert gry i najwyższe w historii &quot;wyjazdowe&quot; zwycięstwo 4-1. Bramki w tamtym meczu zdobywali Sernas, Panka, Robak i Broź, a dla gospodarzy Rafał Kujawa. Dziś o 18:30 na stadionie im. Ludwika Sobolewskiego w 61 Derbach Łodzi to Widzew będzie podejmował rywali zza miedzy. Tak jak dla kibiców, tak i dla piłkarzy, trenerów Radosława Mroczkowskiego i Michała Probierza Derby Łodzi to wyjątkowy pojedynek. W obu ekipach pełna mobilizacja. Ostatnie 2 tygodnie to tylko i wyłącznie solidna praca nad przygotowaniami do dzisiejszego spotkania. To także okres, w którym w trening na pełnych obrotach weszło kilku rekonwalescentów, m.in. Souhail Ben Radhia, Sebastian Madera, Princewill Okachi i Igor Alves, a więc mocne punkty w ekipie trenera Radosława Mroczkowskiego. Widzew na własnym boisku jest bardzo mocny i od ponad roku nie pokonany, przegrywając po raz ostatni w 9 kolejce poprzedniego sezonu z Legią Warszawa 0-1 po kontrowersyjnej bramce Ivicy Vrdoljaka. W obu drużynach nie brakuje zawodników, którzy poczuli smak najlepszych derbów w Polsce i doskonale wiedzą o co i dla kogo grają. To mecz w którym każdy z nich powinien dać z siebie maksimum możliwości, w którym nigdy nie brakuje emocji, ostrych starć i trzeszczenia kości. W drużynie Widzewa na pewno nie zagrają 1szy kapitan Łukasz Broź z powodu kontuzji, która eliminuje go z gry do końca rundy, oraz Jurijs Żigajevs i Ugo Ukah pauzujący za kartki. W drużynie Michała Probierza, który przez lata związany był z Widzewem jako zawodnik i trener nie będą mogli wystąpić Robert Szczot, Rafał Kujawa i Aghwan Papikyan. Widzew jest obecnie drużyną lepszą, lepiej zgraną i poukładaną i to właśnie w jego zwycięstwo wierzę. Mecz obejrzy komplet 10500 widzów, niestety zabraknie na nim kibiców gości, a to zawsze dodaje dodatkowego smaczku. Mimo to mecz zapowiada się niezwykle ciekawie i mam nadzieję, że to kibice Czerwonej Armii będą mogli chodzić z głową do góry.

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Jak ,że jestem ełkaesiakiem,to przyznam szczerze,że cieszę się ,że jest Wam trochę łyso i,że utarliśmy trochę nosa tym buńczucznym,widzewskim zapowiedziom.
Typ mi wszedł X2 za kilkadziesiąt złotych tak bardziej dla adrenaliny niż kasy.
Uważam,iż w następnych meczach trzeba będzie próbować grać przeciwko ( tylko w zakładach) Widzewowi.
Dzisiaj Widzew zagrał słaby mecz,nie miał żadnej koncepcji,polotu, a więc może mały kryzysik w środku rundy.
To niestety się zdarza.Mogę się załozyć ,że Mroczkowski nie będzie długo trenerem.
No ale czas kończyć i pomyśleć na jutro i dalsze dni o jakiś dobrych typach.

sutek 79

sutek

Forum VIP
A ŁKS zagrał dobrze? gdyby nie sędzia Piasecki to ŁKS maksymalnie zdobylby jeden punkt. Do momentu czerwonej kartki to Widzew przeważał na boisku, miał lepsze sytuacje na zdobycie gola. Po czerwonej kartce wiadomo że ŁKS prezentował się lepiej bo grał z przewagą. ŁKS przyjechał na Piłsudskiego po remis, a wyjechał z kompletem punktów, szkoda tylko że przy pomocy sędziego.

Raz na 14 lat ŁKS wygra na stadionie Widzewa, więc na następna wygraną poczekasz sobie do 2025 roku :cool:

typer36 456

typer36

Użytkownik
Ja zacząłem oglądać już po pierwszej czerwieni więc trudno mi się wypowiadać o całym meczu, ale tyle ile oglądałem, widziałem przyzwoicie zorganizowany zespół ŁKSu. Wirtuozerii nie było, widziałem natomiast zalążki ulubionych schematów Probierza i nawet mi się to podobało. Jestem przekonany, że ŁKS nie spadnie, a nawet może będzie w górnej części tabeli. Widzew natomiast w dwóch następnych meczach pokaże, czy jedynie miał super start, czy naprawdę prezentuje dojrzałą piłkę

erxone 10

erxone

Użytkownik
Sutek chociaż na forum nie opowiadaj głupot. Widzew przeważał na boisku? Może ty jakieś inne derby oglądałeś ? ŁKS grał swoją piłkę i wiedział co robić , widzew miał dużo więcej niedokładnych podań i bez pomysłu na grę. Jak zawsze jesteście zadumani w sobie , gadacie że sędzia nie powinien dawać czerwonej kartki a przypomni sobie co było w 2009 roku . Świątek strzela na 2;0 dla nas i po meczu. Lecz tak nie było bo sędzia nie uznał nam drugiej bramki. Sędzia to sędzia jeszcze nie jeden mecz popsuje lecz liczy sie wynik . Mogliście strzelić 2 bramki przed czerwoną kartką skoro jesteście tacy mocni i to może wy byście się dziś cieszyli . Pozdrawiam .

K 381

kinder-jajko

Użytkownik
Dobra trzeba skończyć z tą napinką .Trzeba wziąć si e za zarabianie kasy i coś spróbować zagrać ,bo wybór aż do końca tygodnia jest na prawdę spory.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom